ANTONIAZZI, VALENTINA
ANTONIAZZI, VALENTINA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE VETERINARIE PER LA SICUREZZA ALIMENTARE (attivo dal 01/01/2001 al 27/04/2012)
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Occurrence of pathogenic species of Enterobacteriaceae, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Brucella in bovine raw bulk milk in the selected milk sheds Asella Dairy Union and Ada Dairy Cooperatives, Ethiopia
2012 H. Desta, D. Cattaneo, P.A. Martino, V. Antoniazzi, G. Soncini, V. Dell'Orto, G. Savoini, H.D. Wodajo
Chemical composition, fatty acid profile and food safety criteria to characterise an artisanal Italian mountain cheese from goats grazin on pastures
2011 L. Valnegri, S. Panseri, M. Franzoni, V. Antoniazzi, S. Soncin, G. Soncini, L.M. Chiesa
Presenza di Salmonella spp in matrici alimentari nel triennio 2007-2010
2010 L. Valnegri, V. Antoniazzi, G. Soncini