CIAPPELLANO, SALVATORE

CIAPPELLANO, SALVATORE  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 96 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
A suitable method for defining the nutritional quality of virgin olive oil 1994 S. CiappellanoP. SimonettiG. Testolin + Article (author) -
Alimenti e ingredienti : Pasta 2009 S. Ciappellano Book Part (author) -
Alimenti e ingredienti: Verdura e insalate 2009 S. Ciappellano Book Part (author) -
Anthocyanin absorption, metabolism and distribution from a wild blueberry-enriched diet (Vaccinium angustifolium) is affected by diet duration in the Sprague-Dawley rat 2010 C. Del BòS. CiappellanoD. MartiniC. GardanaP. RisoM. Porrini + Article (author) -
Application of affinity chromatography in the purification of enzymatic complexes: mitocondrial complex III 1977 G. TestolinO. BrennaS. CiappellanoM. Pace + Article (author) -
Aspetti nutrizionali degli alimenti refrigerati nella ristorazione collettiva 1979 G. TestolinC. CantoniS. Ciappellano + Article (author) -
Aspetti nutrizionali degli alimenti surgelati nella ristorazione collettiva 1979 G. TestolinC.A. CantoniS. Ciappellano + Article (author) -
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal 1990 S. CiappellanoG. TestolinM. Porrini + Article (author) -
Berry Fruit Consumption and Metabolic Syndrome 2016 S. VendrameC. Del Bo'S. CiappellanoP. Riso + Article (author) -
Bilberry adulteration : identification and chemical profiling of anthocyanins by different analytical methods 2014 C. GardanaS. CiappellanoL. MarinoniP. Simonetti + Article (author) -
Chemical composition of Italian cooked dishes 1986 M. PorriniS. CiappellanoP. SimonettiG. Testolin Article (author) -
Cobalamin status is negatively correlated with vascular endothelial-cadherin in vegetarian and vegan women with vitamin B12 deficiency 2022 Marino M.Martini D.Ciappellano S.Brusamolino A.Gardana C.Battezzati A.Riso P.Porrini M.Del Bo' C. Article (author) -
Comparazione della proteolisi "in vitro" di carni bovine, suine, equine ed avicole 1981 S. CiappellanoM. PorriniG. TestolinC. Cantoni Article (author) -
Comparison of lutein bioavailability from vegetables and supplement 2003 P. RisoA. BrusamolinoS. CiappellanoM. Porrini Article (author) -
Complement activation and polymorphonuclear neutrophil leukocyte elastase in sepsis. Correlation with severity of disease 1992 S. CiappellanoO. ChiaraA. Agostoni + Article (author) -
Componenti, funzioni ed efficacia degli integratori alimentari 2011 S. Ciappellano Conference Object -
Contenuto vitaminico in alimenti trattati e rispo¬ste nutrizionali 1991 S. CiappellanoP. SimonettiM. PorriniG. Testolin + Article (author) -
Cook & Chill e qualità nutrizionale degli alimenti 2003 S. Ciappellano Book Part (author) -
COVID-19 and nutrition implications: A review 2021 Maioli C.Ciappellano S. + Article (author) -
Cromo 2014 S. Ciappellano Book Part (author) -