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NIRS for studying the gelation process of soy protein isolates : pectins : CaCl2 mixtures used as precursors of edible films
2007 S. Barzaghi, C. Tornielli, N. Sinelli, R. Giangiacomo
Pasting properties and retrogradation behaviour of different rice varieties
2007 M. Mariotti, N. Sinelli, F. Catenacci, M. Lucisano, M.A. Pagani
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice.
2007 N. Sinelli, G. Bottega, M. Mariotti, M. Lucisano, M.A. Pagani
Evaluation of grape quality parameters by VIS/NIR and FT-NIR spectroscopy
2007 E. Casiraghi, L. Bodria, R. Guidetti, N. Sinelli, R. Beghi, G. Cabassi
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti
2007 N. Sinelli, M. Riva, M.A. Pagani
Time-temperature exposure of fresh fish in the commercial chain
2007 M. Riva, N. Sinelli, A. Paris
Modelling the process of milk-whey syneresis during fresh cheese production by Near InfraRed Spectroscopy
2007 C. Giardina, T.M.P. Cattaneo, N. Sinelli, R. Giangiacomo
Evaluation of grapes and blueberries quality parameters by NIR spectroscopy
2007 E. Casiraghi, N. Sinelli, R. Beghi, R. Guidetti, A. Spinardi, L. Folini
Evaluation of grape quality paameters by VIN/NIR and FT-NIR spectroscopy
2007 E. Casiraghi, L. Bodria, R. Guidetti, N. Sinelli, R. Beghi, G. Cabassi
Preliminary study on application of mid infrared spectroscopy for the evaluation of the virgin olive oil "freshness"
2007 N. Sinelli, M.S. Cosio, C. Gigliotti, E. Casiraghi
Evaluation of quality and nutraceutical content in blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by near and mid-infrared spectroscopy
2008 N. Sinelli, A. Spinardi, V. DI EGIDIO, I. Mignani, E. Casiraghi
Studio della shelf life di ananas di IV gamma mediante spettroscopia FT-NIR e FT-IR
2008 V. Di Egidio, N. Sinelli, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva
2008 N. Sinelli, V. Di Egidio, D. Tura, E. Casiraghi
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso
2008 N. Sinelli, A. Moles, E. Casiraghi
Characterisation and classification of Italian virgin olive oils by near- and mid-infrared spectroscopy
2008 N. Sinelli, E. Casiraghi, D. Tura , G. Downey
Studies on proving of yeasted bread dough using near and mid-infrared spectroscopy
2008 N. Sinelli, E. Casiraghi, G. Downey
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari
2008 V. Di Egidio, N. Sinelli, I. Vigentini, R. Foschino, E. Casiraghi
Use of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to monitor the shelf life of minced beef meat
2008 N. Sinelli, S. Limbo, V. Di Egidio, E. Casiraghi, M. Riva
Evaluation of Quality and Nutraceutical Content in Blueberries (Vaccinium corymbosum) by Near and Mid Infrared Spectroscopy
2009 N. Sinelli, A. Spinardi, V. Di Egidio, I. Mignani, E. Casiraghi
Evaluation of shelf life of fresh-cut pineapple by using FT-NIR and FT-IR
2009 V. Di Egidio, N. Sinelli, S. Limbo, L. Torri, L. Franzetti, E. Casiraghi
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