Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 84
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
NIRS for studying the gelation process of soy protein isolates : pectins : CaCl2 mixtures used as precursors of edible films 2007 N. Sinelli + Book Part (author) -
Pasting properties and retrogradation behaviour of different rice varieties 2007 M. MariottiN. SinelliM. LucisanoM.A. Pagani + Book Part (author) -
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice. 2007 N. SinelliG. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani Conference Object -
Evaluation of grape quality parameters by VIS/NIR and FT-NIR spectroscopy 2007 E. CasiraghiL. BodriaR. GuidettiN. SinelliR. BeghiG. Cabassi Article (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti 2007 N. SinelliM. RivaM.A. Pagani Article (author) -
Time-temperature exposure of fresh fish in the commercial chain 2007 M. RivaN. Sinelli + Article (author) -
Modelling the process of milk-whey syneresis during fresh cheese production by Near InfraRed Spectroscopy 2007 N. Sinelli + Conference Object -
Evaluation of grapes and blueberries quality parameters by NIR spectroscopy 2007 E. CASIRAGHIN. SINELLIR. BEGHIR. GUIDETTIA. SPINARDI + Book Part (author) -
Evaluation of grape quality paameters by VIN/NIR and FT-NIR spectroscopy 2007 E. CasiraghiL. BodriaR. GuidettiN. SinelliR. BeghiG. Cabassi Conference Object -
Preliminary study on application of mid infrared spectroscopy for the evaluation of the virgin olive oil "freshness" 2007 N. SinelliM.S. CosioE. Casiraghi + Article (author) -
Evaluation of quality and nutraceutical content in blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by near and mid-infrared spectroscopy 2008 N. SinelliA. SpinardiDI EGIDIO, VALENTINAI. MignaniE. Casiraghi Article (author) -
Studio della shelf life di ananas di IV gamma mediante spettroscopia FT-NIR e FT-IR 2008 V. Di EgidioN. SinelliE. Casiraghi Conference Object -
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva 2008 N. SinelliV. Di EgidioD. TuraE. Casiraghi Book Part (author) -
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso 2008 N. SinelliA. MolesE. Casiraghi Book Part (author) -
Characterisation and classification of Italian virgin olive oils by near- and mid-infrared spectroscopy 2008 N. SinelliE. CasiraghiD. Tura + Article (author) -
Studies on proving of yeasted bread dough using near and mid-infrared spectroscopy 2008 N. SinelliE. Casiraghi + Article (author) -
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari 2008 V. Di EgidioN. SinelliI. VigentiniR. FoschinoE. Casiraghi Conference Object -
Use of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to monitor the shelf life of minced beef meat 2008 N. SinelliS. LimboV. Di EgidioE. CasiraghiM. Riva Book Part (author) -
Evaluation of Quality and Nutraceutical Content in Blueberries (Vaccinium corymbosum) by Near and Mid Infrared Spectroscopy 2009 N. SinelliA. SpinardiV. Di EgidioI. MignaniE. Casiraghi Article (author) -
Evaluation of shelf life of fresh-cut pineapple by using FT-NIR and FT-IR 2009 V. Di EgidioN. SinelliS. LimboL. FranzettiE. Casiraghi + Article (author) -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 84
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile