GALLI, ANTONIETTA
GALLI, ANTONIETTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
Uracil Evolution in Tomato Pulp Inoculated with Different Microbial Strains during Long Incubation Time
2007 A.M. Hidalgo Vidal, C. Pompei, A. Galli
Studio della conservabilità di spremute di arancia fresche da agricoltura biologica (Shelf-life of freshly squeezed orange juice from organic farming methods)
2005 B. Zanoni, E. Pagliarini, A. Galli
Shelf-life prediction of fresh blood orange juice
2005 B. Zanoni, E. Pagliarini, A. Galli, M. Laureati
Uracil as an index of lactic acid bacteria contamination of tomato products
2005 A.M. Hidalgo Vidal, C. Pompei, A. Galli, S. Cazzola
Shelf-life prediction of fresh orange juice
2004 B. Zanoni, E. Pagliarini, A. Galli
Effetto combinato di anidride carbonica e di basse pressioni parziali di ossigeno sullo sviluppo di Staphylococcus aureus in vitro
2004 S. Limbo, L. Franzetti, A. Galli
Comparison of cultural methods for the identification and molecular investigation of yeasts from sourdoughs for Italian sweet baked products
2004 R.C. Foschino, S. Gallina, C. Andrighetto, L. Rossetti, A. Galli
Reclassification of Lactobacillus maltaromicus (Miller et al. 1974) DSM 20342T and DSM 20344 and Carnobacterium piscicola (Collins et al. 1987) DSM 20730T and DSM 20722 as Carnobacterium maltaromaticum comb. nov
2003 D. Mora, M. Scarpellini, L. Franzetti, S. Colombo, A. Galli
Carnobacterium spp. in seafood packaged in modified atmosphere
2003 L. Franzetti, M. Scarpellini, D. Mora, A. Galli
Atmosfera modificata per i prodotti ittici
2001 S. Martinoli, A. Galli, L. Franzetti, L. Piergiovanni
Presenza di amine biogene in formaggi
2001 C. Finoli, A. Vecchio, A. Galli
Comparative study of nine Lactobacillus fermentum bacteriophages
2001 R. Foschino, C. Picozzi, A. Galli
Influence of Active Packaging on the Shelf-life of Minimally Processed Fish Products in a Modified Atmosphere
2001 L. Franzetti, S. Martinoli, L. Piergiovanni, A. Galli
Microbiological quality and shelflife modeling of ready-to-eat Cicorino
2001 M. Riva, L. Franzetti, A. Galli
Roquefortine C occurrence in blue cheese
2001 C. Finoli, A. Vecchio, A. Galli, I. Dragoni
Production of cyclopiazonic Acid by molds isolated from Taleggio cheese.
1999 C. Finoli, A. Vecchio, A. Galli, L. Franzetti
Effetti delle proprietà barriera dell’imballaggio sulla microflora del cicorino di IV gamma.
1998 S. Ziliani, L. Franzetti, L. Piergiovanni, A. Galli
Microbiological and chemical investigations on Sugar Kefir drink
1998 L. Franzetti, A. Galli, M.A. Pagani, I. De Noni
Stereochemistry and fate of hydrogen atoms in the diol-dehydratase-catalyzed dehydration of meso-butane-2,3-diol
1998 P. Manitto, G. Speranza, G. Fontana, A. Galli
Rischi di contaminazione microbica all'interno di un molino
1997 L. Franzetti, A. Galli, M.A. Pagani