GALLI, ANTONIETTA

GALLI, ANTONIETTA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)  

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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Uracil Evolution in Tomato Pulp Inoculated with Different Microbial Strains during Long Incubation Time 2007 A.M. Hidalgo VidalC. PompeiA. Galli Article (author) -
Studio della conservabilità di spremute di arancia fresche da agricoltura biologica (Shelf-life of freshly squeezed orange juice from organic farming methods) 2005 E. PagliariniA. Galli + Article (author) -
Shelf-life prediction of fresh blood orange juice 2005 E. PagliariniA. GalliM. Laureati + Article (author) -
Uracil as an index of lactic acid bacteria contamination of tomato products 2005 A.M. Hidalgo VidalC. PompeiA. Galli + Article (author) -
Shelf-life prediction of fresh orange juice 2004 E. PagliariniA. Galli + Conference Object -
Effetto combinato di anidride carbonica e di basse pressioni parziali di ossigeno sullo sviluppo di Staphylococcus aureus in vitro 2004 S. LimboL. FranzettiA. Galli Book Part (author) -
Comparison of cultural methods for the identification and molecular investigation of yeasts from sourdoughs for Italian sweet baked products 2004 R.C. FoschinoA. Galli + Article (author) -
Reclassification of Lactobacillus maltaromicus (Miller et al. 1974) DSM 20342T and DSM 20344 and Carnobacterium piscicola (Collins et al. 1987) DSM 20730T and DSM 20722 as Carnobacterium maltaromaticum comb. nov 2003 D. MoraM. ScarpelliniL. FranzettiA. Galli + Article (author) -
Carnobacterium spp. in seafood packaged in modified atmosphere 2003 L. FranzettiM. ScarpelliniD. MoraA. Galli Article (author) -
Atmosfera modificata per i prodotti ittici 2001 A. GalliL. FranzettiL. Piergiovanni + Article (author) -
Presenza di amine biogene in formaggi 2001 A. VecchioA. Galli + Article (author) -
Comparative study of nine Lactobacillus fermentum bacteriophages 2001 R. FoschinoC. PicozziA. Galli Article (author) -
Influence of Active Packaging on the Shelf-life of Minimally Processed Fish Products in a Modified Atmosphere 2001 L. FranzettiL. PiergiovanniA. Galli + Article (author) -
Microbiological quality and shelflife modeling of ready-to-eat Cicorino 2001 L. FranzettiA. Galli + Article (author) -
Roquefortine C occurrence in blue cheese 2001 A. VecchioA. GalliI. Dragoni + Article (author) -
Production of cyclopiazonic Acid by molds isolated from Taleggio cheese. 1999 A. VecchioA. GalliL. Franzetti + Article (author) -
Effetti delle proprietà barriera dell’imballaggio sulla microflora del cicorino di IV gamma. 1998 L. FranzettiL. PiergiovanniA. Galli + Article (author) -
Microbiological and chemical investigations on Sugar Kefir drink 1998 L. FranzettiA. GalliM.A. PaganiI. De Noni Article (author) -
Stereochemistry and fate of hydrogen atoms in the diol-dehydratase-catalyzed dehydration of meso-butane-2,3-diol 1998 P. ManittoG. SperanzaA. Galli + Article (author) -
Rischi di contaminazione microbica all'interno di un molino 1997 L. FranzettiA. GalliM.A. Pagani Article (author) -