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Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca
1996 M.A. Pagani, L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
La caratterizzazione analitica di latte e derivati : stato attuale e prospettive
1996 I. De Noni, P. Resmini
Il latte e i prodotti derivati
1997 I. De Noni, P. Resmini, A. Tirelli
Bioactive peptides in milk products
1997 A. TIRELLI, I. De Noni, P. Resmini
Lysinoalanine, a molecular marker for characterising natural Mozzarella cheese
1997 P. Resmini, L. Pellegrino, I. DeNoni
About presence of free phosphoserine in ripened cheese and in enzymatic hydrolysate of casein
1997 I. De Noni, L. Pellegrino, P. Resmini, P. Ferranti
Microbiological and chemical investigations on Sugar Kefir drink
1998 L. Franzetti, A. Galli, M.A. Pagani, I. De Noni
Chimica e tecnologia dello yogurt
1999 I. De Noni, P. Resmini, A. Tirelli
Effect of durum wheat genotype and environment on the heat-damage of dried pasta
1999 G. Boggini, M.G. D’Egidio, I. De Noni, L. Pellegrino, F. Racinelli, M.A. Pagani
Formation of protein bound lysine-derived galactosyl and glucosyl pyrroles in heated model systems
2000 L. Pellegrino, I. De Noni, S. Cattaneo
Efficacia del trattamento di decorticazione del frumento duro nella riduzione dell’attività alfa-amilasica della semola e della suscettibilità al danno termico della pasta secca
2000 M.A. Pagani, M.G. D'Egidio, I. De Noni, L. Pellegrino, C. Cecchini
Scienza del latte : principi di tecnologia del latte e dei derivati. - 3. ed.
2000 I. De Noni
Il controllo delle frodi nel settore lattiero-caseario : nuovi approcci analitici
2000 N. Pozzi, I. De Noni
Decorticazione del grano. Riduzione dell’attività alfa-amilasica della semola e del danno termico della pasta secca
2000 M.A. Pagani, M.G. D’Egidio, I. De Noni, L. Pellegrino, C. Cecchini
Effect of industrial debranning of durum wheat on milling and pasta quality
2001 M.A. Pagani, M.G. D’Egidio, I. De Noni, O. Gasparro, C. Cecchini
Il significato analitico delle modificazioni proteiche nel latte e derivati
2001 I. De Noni
Effectiveness of debranning process of durum wheat for improving semolina quality
2002 M.A. Pagani, I. De Noni, M.G. De Cicco, C. Cecchini
Technological and analytical aspects related to shelf life of fresh pasteurized milk
2002 I. De Noni
Occurrence of glucosyl-beta-pyranone and other AGEs from 1-deoxyosone pathway in cereal based foods
2002 L. Pellegrino, P. Resmini, I. De Noni, S. Cattaneo
Valutazione del Grana Padano attraverso la determinazione per elettroforesi capillare di frazioni caseiniche e di loro peptidi di degradazione
2002 L. Pellegrino, A. Tirelli, S. Cattaneo, I. De Noni
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