DECIMO, MARILU'

DECIMO, MARILU'  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.002 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File Abstract
BACTERIAL ENZYMATIC ACTIVITIES AS POTENTIAL MARKERS FOR ASSESSING THE TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF (UN)PROCESSED MILK 5-dic-2014 M. Decimo Doctoral Thesis -
Efficient milking hygiene reduces bacterial spore contamination in milk 1-gen-2017 L. BavaS. ColombiniM. ZucaliM. DecimoT. SilvettiA. TamburiniG..M. CrovettoA..A. Sandrucci + Article (author) -
Evaluation of microbial consortia and chemical changes in spontaneous maize bran fermentation 1-dic-2017 M. DecimoM. QuattriniG. RicciM. FortinaT. SilvettiMANINI, FEDERICAD. ErbaF. CriscuoliM.C. Casiraghi + Article (author) -
Identificazione di un modello aziendale sostenibile per produzioni di eccellenza 1-gen-2014 M. DecimoS. MattielloE. AndreoliM. BattiniL. BavaM. ZucaliA. TamburiniM. GuerciA. Sandrucci + Book Part (author) -
Microbial population profile during ripening of Protected Designation of Origin (PDO) Silter cheese, produced with and without autochthonous starter culture 1-gen-2017 Silvetti T.Decimo M.Gavazzi F.De Noni I. + Article (author) -
Multi-dimensional assessment and scoring system for dairy farms 1-ago-2016 M. ZucaliM. BattiniL. BavaM. DecimoS. Mattiello + Article (author) -
Silter: starter autoctoni e tipicità. Quaderno della Ricerca n. 156 1-set-2013 I. De NoniS. CattaneoM. DecimoF. MasottiL. PellegrinoT. SilvettiM. Stuknyte + Working Paper -
Wheat Bran Sourdough as a Functional Ingredient 1-set-2012 F. ManiniM. DecimoD. ErbaM.C. Casiraghi + Book Part (author) -