Sfoglia per SSD
The use of co-products of the agri-food industry in feeding dairy ruminants
2023 G. Meli, V. Fumo, C. Giromini, V. Perricone, S. Sandrini, A. Agazzi, G. Savoini, A. Buccioni, G. Invernizzi
Use of enriched Selenium yeasts in laying hens diet : effects on production, metabolism, egg Se content and organ Se content
2007 G. Invernizzi, M. Ferroni, A. Agazzi, R. Rebucci, G. Savoini, A. Baldi, V. Dell’Orto
Use of functional fatty acids in animal nutrition to improve animal health status and derived products
2018 G. Farina
Use of Kiwifruit extract in the production of Sicilian Canestrato cheese: Nutritional and health attributes
2022 F. Litrenta, A.G. Potortì, V. Lopreiato, V. Lo Turco, A. Bionda, G. Di Bella, L. Liotta
Use of Milk Thistle in Farm and Companion Animals: A Review
2022 D.E.A. Tedesco, A. Guerrini
Use of nutraceuticals in organic dairy goat farming : effects of dietary fish oil during the peripartum on colostrum and milk composition
2002 D. Cattaneo, V. Dell'Orto, G. Varisco, G. Cigalino, A. Agazzi, P. Moroni, G. Savoini
Use of rbST in ruminants: effects on milk yield and characteristics
1995 V. Dell’Orto, D. Cattaneo, G. Savoini, E. Salimei, A. Baldi, F. Cheli, C. SGOIFO ROSSI
Use of the electronic nose as a screening tool for the recognition of durum wheat naturally contaminated by deoxynivalenol : a preliminary approach
2011 A. Campagnoli, F. Cheli, C. Polidori, M. Zaninelli, O. Zecca, G. Savoini, L. Pinotti, V. Dell’Orto
Use of Undigested NDF for Estimation of Diet Digestibility in Growing Pigs
2020 M. Battelli, L. Rapetti, A. Rota Graziosi, S. Colombini, G.M. Crovetto, G. Galassi
Using Olive Cake as a Sustainable Ingredient in Diets of Lactating Dairy Cows: Effects on Nutritional Characteristics of Cheese
2024 G. Attard, A. Bionda, F. Litrenta, V. Lopreiato, G. Di Bella, A.G. Potortì, V. Lo Turco, L. Liotta
Uso proteine ottimizzato con la giusta razione
2017 G. Galassi
Utilizzazione dei lipidi nell'alimentazione delle capre : effetti sulla qualità del latte e sulla salute degli animali
2008 G. Savoini, A. Agazzi, G. Invernizzi, D. Cattaneo
Utilizzazione del mais : usi zootecnici
2007 V. Dell’Orto, C. Corino, G. Savoini
Utilizzazione di lievito coltivato su substrato contenente cromo nella dieta del suino pesante.
1996 G. Savoini, C.A. Sgoifo Rossi, D. Cevolani, F. Polidori, V. Dell'Orto
Utilizzo del latte di riso nell'alimentazione del suinetto
2011 V. Bontempo, G. Savoini, V. Dell'Orto
Utilizzo del lievito di birra nell'alimentazione dei ruminanti. INFORMATORE
1995 F. Fantuz, G. Savoini, V. Dell'Orto
Utilizzo di latte acido ricostituito per l'alimentazione di vitelli da vita.
1989 G. Savoini, E. Salimei, F. Canzi, V. Dell'Orto
Utilizzo di lipasi nelle diete con elevata concentrazione energetica:effetti sulle performances produttive e riproduttive di scrofe in lattazione e sulla digeribilità ileale apparente dei lipidi nelle scrofette.
1997 V. Bontempo, G. Savoini, A. Baldi, R. Greco, V. Dell'Orto
Utilizzo di Saccharomyces cerevisiae e Yucca schidigera nell'alimentazione del vitello a carne bianca.
1992 V. Dell'Orto, G. Savoini, G. Comi
Utilizzo di vitamina E nella vacca nutrice
2009 C.A. Sgoifo Rossi, M. Biancardi, M. Vandone, A. Campagnoli, S.M. Pozzi, M. Innocenti, S. Vandoni, G. Savoini, V. Dell’Orto
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile