COCETTA, GIACOMO
COCETTA, GIACOMO
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
Integrated Nutrient Management of Fruits, Vegetables, and Crops through the Use of Biostimulants, Soilless Cultivation, and Traditional and Modern Approaches—A Mini Review
2024 A. Ali, G. Niu, J. Masabni, A. Ferrante, G. Cocetta
Quality and physiological evaluation of tomato subjected to different supplemental lighting systems
2024 A. Ali, V. Cavallaro, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Impact of cyclic-mild-drought stress on the metabolism of Mentha spicata L.: A strategy to improve quality traits
2024 F. Araniti, B. Prinsi, G. Cocetta, N. Negrini, F.F. Nocito, L. Espen
Transcriptomic and physiological responses of Diplotaxis tenuifolia under heat stress
2023 A. Petrini, G. Cocetta, A. Ferrante
SILKROP: a research project to develop a new biostimulant from silk processing wastewater
2023 B. Prinsi, M. Sorlini, C. Muratore, T. Petrov, F. Araniti, V. Cavallaro, G. Cocetta, L. Brancadoro, S. Corsi, A. Ferrante, C. Magni, A. Scarafoni, L. Espen
Qualitative responses of rocket cultivars to biostimulants application
2023 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F.E. Florio, M. Gibin, A. Petrini, C. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Coltivazione in floating system di Lactuca sativa L. (var. Salanova) con soluzione nutritiva a due concentrazioni
2023 D. Guffanti, G. Cocetta, A. Ferrante
The new “E. Dioli” Botanical Garden in Valmalenco (SO, Italy): from ethnobotany a means to the conservation and promotion of autochthonous plant species
2023 F. Milani, M. Bottoni, G. Cocetta, G. Elsa De Gaspari, A. Spadola, L. Colombo, P. Sira Colombo, P. Bruschi, C. Giuliani, G. Fico
Investigating pulsed LED effectiveness as an alternative to continuous LED through morpho-physiological evaluation of baby leaf lettuce (Lactuca sativa L. var. Acephala)
2023 A. Ali, P. Santoro, A. Ferrante, G. Cocetta
Evaluating spearmint’s morphological and physiological responses under different artificial lighting systems
2023 A. Ali, V. Cavallaro, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Investigating physiological responses of Wild Rocket subjected to artificial Ultraviolet B irradiation
2023 A. Ali, G. Franzoni, A. Petrini, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Effect of UV-B elicitation on spearmint’s (Mentha spicata L.) morpho-physiological traits and secondary metabolites production
2023 A. Ali, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Valorizzazione della filiera della canapa in ambiente protetto attraverso l’impiego di sistemi di illuminazione HID e LED
2023 D. Guffanti, G. Cola, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Application of Smart Techniques, Internet of Things and Data Mining for Resource Use Efficient and Sustainable Crop Production
2023 A. Ali, T. Hussain, N. Tantashutikun, N. Hussain, G. Cocetta
Caratterizzazione di piante di pomodoro esposte a differenti tipi di illuminazione e a radiazione infrarossa in ambiente protetto
2023 V. Cavallaro, A. Ali, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Effect of biostimulant raw materials on soybean (Glycine max) crop, when applied alone or in combination with herbicides
2023 G. Franzoni, R. Bulgari, F.E. Florio, E. Gozio, D. Villa, G. Cocetta, A. Ferrante
Possibili strategie per prolungare la qualità postraccolta di ranuncolo e peonia
2022 V. Cavallaro, G. Franzoni, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Applicazione esogena di acido abscissico in postraccolta: effetto sulla qualità in bacche di pomodoro
2022 G. Franzoni, C.A. Colombani, A. Ferrante, G. Cocetta
Análisis de imagen digital para el estudio del efecto de tratamientos agronómicos en la apariencia de acelga baby (Beta vulgaris L. cicla)
2022 F.J. Rodriguez-Pulido, B. Gordillo, M.J. Cejudo-Bastante, D. Guffanti, A. Ferrante, G. Franzoni, G. Cocetta
Efficacia di un biostimolante a base algale nel migliorare la risposta alle alte temperature in rucola selvatica (Diplotaxis tenuifolia L.)
2022 A. Petrini, G. Cocetta, J. Nolasco, L. Ugena, C.C.B. Levy, G. Scatolino, D. Villa, A. Ferrante