FRANZONI, GIULIA
FRANZONI, GIULIA
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
Packaging materials and their effect on ruscus quality changes during storage and vase life
2024 G. Franzoni, C. Rovera, S. Farris, A. Ferrante
Investigating physiological responses of Wild Rocket subjected to artificial Ultraviolet B irradiation
2023 A. Ali, G. Franzoni, A. Petrini, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Ottimizzazione della conservazione post-raccolta di fiori recisi di peonia
2023 V. Cavallaro, D. Guffanti, G. Franzoni, C.A. Colombani, A. Ferrante
Valorizzare gli scarti della quarta gamma per l'ortoflorovivaismo
2023 G. Franzoni, A. Ferrante, S. Farris, F. Mapelli, S. Borin
Effect of biostimulant raw materials on soybean (Glycine max) crop, when applied alone or in combination with herbicides
2023 G. Franzoni, R. Bulgari, F.E. Florio, E. Gozio, D. Villa, G. Cocetta, A. Ferrante
Biochemical and molecular changes in peach fruit exposed to cold stress conditions
2023 G. Franzoni, N.D. Spadafora, T.M. Sirangelo, A. Ferrante, H.J. Rogers
Qualitative responses of rocket cultivars to biostimulants application
2023 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F.E. Florio, M. Gibin, A. Petrini, C. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Postharvest treatments to optimize long-term storage of cut peony flowers
2023 V. Cavallaro, P. Restuccia, G. Vinci, D. Guffanti, G. Franzoni, A. Ferrante
Drought Stress in Horticultural Plants
2023 S. Toscano, G. Franzoni, S. Álvarez
Matrici organiche una scelta oculata
2022 G. Franzoni, A. Ferrante
Applicazione esogena di acido abscissico in postraccolta: effetto sulla qualità in bacche di pomodoro
2022 G. Franzoni, C.A. Colombani, A. Ferrante, G. Cocetta
Qualitative responses of rocket varieties to biostimulants application
2022 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F. Florio, M. Gibin, A. Petrini, C. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Changes in qualitative traits of rocket varieties (Eruca sativa and Diplotaxis tenuifolia) as influenced by biostimulants
2022 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F.E. Florio, G. Cocetta, A. Ferrante
Borage Extracts as Biostimulants of Plant Growth and Development
2022 G. Franzoni, R. Bulgari, A. Ferrante
Valutazione dell’efficacia di diversi trattamenti per migliorare la conservazione post-raccolta del ranuncolo
2022 V. Cavallaro, G. Franzoni, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Valutazione qualitativa di varietà di rucola selvatica in risposta all’applicazione di prodotti biostimolanti
2022 G. Franzoni, F.E. Florio, D. Guffanti, S. Vignati, M. Gibin, G. Cocetta, A. Ferrante
Conservazione postraccolta di fronde recise di ruscus: effetto della combinazione di trattamenti e materiali di conservazione
2022 G. Franzoni, C. Rovera, C. Colombani, A. Trivellini, A. Mensuali, S. Farris, G. Cocetta, A. Ferrante
Possibili strategie per prolungare la qualità postraccolta di ranuncolo e peonia
2022 V. Cavallaro, G. Franzoni, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Análisis de imagen digital para el estudio del efecto de tratamientos agronómicos en la apariencia de acelga baby (Beta vulgaris L. cicla)
2022 F.J. Rodriguez-Pulido, B. Gordillo, M.J. Cejudo-Bastante, D. Guffanti, A. Ferrante, G. Franzoni, G. Cocetta
Effect of exogenous application of salt stress and glutamic acid on lettuce (Lactuca sativa L.)
2022 G. Franzoni, G. Cocetta, A. Trivellini, C. Garabello, V. Contartese, A. Ferrante