FRANZONI, GIULIA
FRANZONI, GIULIA
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
Pectin-based Films for Applications in the Horticultural Sector: a Preliminary Characterization
2024 D. Carullo, L. Vergani, G. Franzoni, F. Mapelli, A. Ferrante, S. Borin, S. Farris
Enzymatic Hydrolysis of Protein-rich biomass waste for the production of biostimulants
2024 L. Scarabattoli, G. Franzoni, C.F. Morelli, S. Lupinelli, A. Ferrante, G. Speranza
Packaging materials and their effect on ruscus quality changes during storage and vase life
2024 G. Franzoni, C. Rovera, S. Farris, A. Ferrante
Enzymatic hydrolysis of protein-rich biomass waste for the production of biostimulants
2024 L. Scarabattoli, G. Franzoni, S. Lupinelli, A. Ferrante, G. Speranza
Evaluation of swiss chard (Beta vulgaris L. ssp. cicla) physiological and qualitative responses to water deficit and salicylic acid treatment
2024 G. Franzoni, D. Guffanti, A. Ferrante, M.J. Cejudo-Bastante, F.J. Rodríguez-Pulido, B. Gordillo, G. Cocetta
Effect of biostimulant raw materials on soybean (Glycine max) crop, when applied alone or in combination with herbicides
2023 G. Franzoni, R. Bulgari, F.E. Florio, E. Gozio, D. Villa, G. Cocetta, A. Ferrante
Drought Stress in Horticultural Plants
2023 S. Toscano, G. Franzoni, S. Álvarez
Qualitative responses of rocket cultivars to biostimulants application
2023 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F.E. Florio, M. Gibin, A. Petrini, C. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Valorizzare gli scarti della quarta gamma per l'ortoflorovivaismo
2023 G. Franzoni, A. Ferrante, S. Farris, F. Mapelli, S. Borin
Enzymatic hydrolysis of protein-rich biomass waste for the production of biostimulants
2023 L. Scarabattoli, G. Franzoni, S. Lupinelli, A. Ferrante, G. Speranza
Efficacia di un idrolizzato proteico e suoi derivati su crescita e qualità della lattuga
2023 L. Scarabattoli, G. Franzoni, G. Speranza, S. Lupinelli, A. Ferrante
Postharvest treatments to optimize long-term storage of cut peony flowers
2023 V. Cavallaro, P. Restuccia, G. Vinci, D. Guffanti, G. Franzoni, A. Ferrante
Ottimizzazione della conservazione post-raccolta di fiori recisi di peonia
2023 V. Cavallaro, D. Guffanti, G. Franzoni, C.A. Colombani, A. Ferrante
Biochemical and molecular changes in peach fruit exposed to cold stress conditions
2023 G. Franzoni, N.D. Spadafora, T.M. Sirangelo, A. Ferrante, H.J. Rogers
Investigating physiological responses of Wild Rocket subjected to artificial Ultraviolet B irradiation
2023 A. Ali, G. Franzoni, A. Petrini, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Effect of exogenous application of salt stress and glutamic acid on lettuce (Lactuca sativa L.)
2022 G. Franzoni, G. Cocetta, A. Trivellini, C. Garabello, V. Contartese, A. Ferrante
Applicazione esogena di acido abscissico in postraccolta: effetto sulla qualità in bacche di pomodoro
2022 G. Franzoni, C.A. Colombani, A. Ferrante, G. Cocetta
Análisis de imagen digital para el estudio del efecto de tratamientos agronómicos en la apariencia de acelga baby (Beta vulgaris L. cicla)
2022 F.J. Rodriguez-Pulido, B. Gordillo, M.J. Cejudo-Bastante, D. Guffanti, A. Ferrante, G. Franzoni, G. Cocetta
Possibili strategie per prolungare la qualità postraccolta di ranuncolo e peonia
2022 V. Cavallaro, G. Franzoni, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Conservazione postraccolta di fronde recise di ruscus: effetto della combinazione di trattamenti e materiali di conservazione
2022 G. Franzoni, C. Rovera, C. Colombani, A. Trivellini, A. Mensuali, S. Farris, G. Cocetta, A. Ferrante