Sfoglia per SSD
I prodotti destinati a soggetti con patologia allergica
2003 P. Restani
I prodotti destinati a soggetti con patologie associate alla componente lipidica
2011 A. Gaiaschi, P. Restani
Prodotti dietetici : chimica, tecnologia ed impiego
2011 F. Evangelisti, P. Restani
I prodotti dietetici per la malattia celiaca
2011 P. Restani
I prodotti dietetici per la malattia celiaca
2003 P. Restani
Prodotti dietetici – Chimica, Tecnologia e loro Applicazione
2003 F. Evangelisti, P. Restani
Prodotti Dietetici. Chimica, Tecnologia ed Impiego
2003 F. Evangelisti, P. Restani
Production of flavour esters by Rhizopus oryzae
1995 F. Molinari, G. Marianelli, F. Aragozzini
Profile of nitric oxide (NO) metabolites (nitrate, nitrite and N-nitroso groups) in honeys of different botanical origin: nitrate accumulation as index of origin, quality and of therapeutic opportunities
2010 G. Beretta, F. Gelmini, V. Lodi, R. Maffei Facino
Profilo proteolitico della α-caseina e β-caseina nel formaggio Grana Padano
2000 A. Gaiaschi, B. Beretta, A. Conti, M.G. Giuffrida, C. Poiesi, C.L. Galli, P. Restani
Progress in isovanillyl sweet compounds
1996 A. Arnoldi, A. Bassoli, L. Merlini
Properties of lupine proteins relevant to their nutritional performance
1983 P. Cerletti, M. Duranti, P. Restani
Proprietà ipocolesterolemizzanti di proteine e peptidi vegetali
2010 A. Arnoldi
Proprietà salutistiche del lupino dolce
2012 A. Arnoldi, G. Boschin, C. Lammi, D. Resta, G. Scigliuolo, C. Zanoni
Protein analysis of lupin based foods
2012 G. Scigliuolo, D. Resta, G. Boschin, A. Arnoldi
Protein isolates from sweet white lupin seeds : pilot production and techno-functional properties
2005 J. Bez, M. Schott, U. Knauf, D. Resta, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Proteins involved in meat allergy and cross-reactivity between different animal species
1995 P. Restani, A. Fiocchi, T. Velonà, P. Bruni, M. Giovannini, C.L. Galli
Proteins of white lupin seed, a naturally isoflavone-poor legume, reduce cholesterolemia in rats and increase LDL receptor activity in HepG2 cells
2004 C.R. Sirtori, M.R. Lovati, C.M.T. Manzoni, S. Castiglioni, M.M. Duranti, C. Magni, S. Morandi, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Proteolysis of alphas-casein as a marker of Grana Padano cheese ripening
2000 A. Gaiaschi, B. Beretta, C. Poiesi, A. Conti, M. G. Giuffrida, C. L. Galli, P. Restani
Proteolysis of beta-casein as a marker of Grana Padano cheese ripening
2001 A. Gaiaschi, B. Beretta, C. Poiesi, A. Conti, M. G. Giuffrida, C. L. Galli, P. Restani
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile