RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Characterization of ready-to-eat baby foods based on fermented African rice
2016 M. Marengo, V. Odoi, G. Cardone, S. Iametti, S. Buratti, S. Benedetti, M.C. Casiraghi, F. Saalia, M. Blay, P.N. Johnson, J. Manful, A. Marti
Characterization of Sorghum Flours and their Exploitation for Gluten-Free Pasta Making
2010 G. Bottega, A. Marti, S. Iametti, M.A. Pagani
Characterizing sorghum-based pasta : a multi-disciplinary approach
2010 M.A. Pagani, F. Bonomi, G. Bottega, M.C. Casiraghi, A.E.O. Elkhalifa, S. Iametti
Combining the reactivity of gold nanoparticles and proteomics approaches to address protein-protein interactions in food proteins
2024 D. Emide, G. D’Auria, C. Nitride, G. Mamone, P. Ferranti, F. Bonomi, S. Iametti, A. Barbiroli
Crosstalk between biopolymers in rice: are we listening to all the voices?
2015 F. Bonomi, A. Barbiroli, S. Iametti, A. Marti, M. Marengo, M.A. Pagani
Debranning as a tool for developing innovative milling fractions: application to purple common wheat
2015 M. Zanoletti, M. Marengo, S. Iametti, F. Bonomi, M.A. Pagani
DENATURATION AT INTERFACES AFFECTS IMMUNOREACTIVITY OF β-LACTOGLOBULIN AND ITS CELLULAR UPTAKE BY MONOCYTES
2013 F. Bonomi, H. Frokiaer, L. Henningsen, M. Gentilini, S. Iametti, M. Marengo, M. Miriani
Determinants of increased stability of the beta-lactoglobulin folding in the presence of polyols
2013 A. Barbiroli, F. Bonomi, D. Fessas, S. Iametti, M. Miriani, E. Ragg, S. Renzetti
Different polyols selectively stabilize specific structural regions in beta-lactoglobulin
2015 A. Barbiroli, D. Fessas, E. Ragg, S. Iametti, S. Renzetti, F. Bonomi
Different technological approaches to reduce the glycemic index of bread
2010 M.C. Casiraghi, S. Iametti, G. Bottega, M.A. Pagani
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- Conference Object 173
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 27
- 2010 - 2019 106
- 2004 - 2009 40
Settore disciplinare
- Settore BIO/10 - Biochimica 159
- Settore AGR/15 - Scienze e Tecnol... 63
- Settore CHIM/06 - Chimica Organica 9
- Settore CHIM/02 - Chimica Fisica 8
- Settore AGR/16 - Microbiologia Ag... 5
- Settore MED/49 - Scienze Tecniche... 3
- Settore BIO/09 - Fisiologia 2
- Settore CHIM/08 - Chimica Farmace... 2
- Settore CHIM/10 - Chimica degli A... 2
- Settore CHIM/11 - Chimica e Biote... 2
Keyword
- African rice 2
- allergens 2
- Anthocyanins 2
- betalactoglobulin 2
- Enriched pasta 2
- nanobiotech 2
- Pigmented grains 2
- allergenicity 1
- Amylose/amylopectin ratio 1
- Amyotrophic Lateral Sclerosis 1
Lingua
- eng 158
- ita 15
Accesso al fulltext
- no fulltext 155
- open 14
- reserved 4