VASCONI, MAURO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.926
NA - Nord America 3.194
AS - Asia 1.447
SA - Sud America 69
AF - Africa 58
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 19
OC - Oceania 13
Totale 10.726
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.144
IT - Italia 2.070
GB - Regno Unito 1.913
CN - Cina 657
DE - Germania 559
SE - Svezia 352
TR - Turchia 193
IN - India 173
FR - Francia 158
IE - Irlanda 146
DK - Danimarca 103
UA - Ucraina 100
CH - Svizzera 80
KR - Corea 79
IR - Iran 71
VN - Vietnam 65
FI - Finlandia 64
RU - Federazione Russa 57
ES - Italia 51
BE - Belgio 48
SG - Singapore 40
NL - Olanda 39
CA - Canada 37
JP - Giappone 34
EU - Europa 33
HK - Hong Kong 33
BR - Brasile 32
PL - Polonia 31
CZ - Repubblica Ceca 28
MY - Malesia 25
RO - Romania 19
ID - Indonesia 17
NO - Norvegia 17
ZA - Sudafrica 15
PT - Portogallo 14
RS - Serbia 13
GR - Grecia 12
PE - Perù 12
AU - Australia 11
CO - Colombia 10
TW - Taiwan 10
GH - Ghana 9
HU - Ungheria 9
PK - Pakistan 9
CL - Cile 8
MX - Messico 8
SC - Seychelles 8
AT - Austria 7
EG - Egitto 7
HR - Croazia 7
TH - Thailandia 7
KH - Cambogia 6
LT - Lituania 6
BG - Bulgaria 5
IL - Israele 5
NG - Nigeria 5
PH - Filippine 5
AR - Argentina 4
KZ - Kazakistan 4
AL - Albania 3
BY - Bielorussia 3
CR - Costa Rica 3
DZ - Algeria 3
EC - Ecuador 3
IQ - Iraq 3
MA - Marocco 3
ME - Montenegro 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
BD - Bangladesh 2
KE - Kenya 2
LV - Lettonia 2
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 2
NZ - Nuova Zelanda 2
SA - Arabia Saudita 2
UZ - Uzbekistan 2
CM - Camerun 1
CU - Cuba 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GA - Gabon 1
JO - Giordania 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LU - Lussemburgo 1
LY - Libia 1
MT - Malta 1
NP - Nepal 1
PA - Panama 1
SI - Slovenia 1
SN - Senegal 1
TN - Tunisia 1
Totale 10.742
Città #
Southend 1.612
Milan 491
Chandler 414
Hanover 230
Wilmington 223
Seattle 203
Ashburn 181
Princeton 179
Ann Arbor 173
Dearborn 173
Fairfield 169
Dublin 139
Beijing 123
Houston 102
Woodbridge 98
Istanbul 87
Cambridge 75
Rome 75
Mountain View 71
Nanjing 67
Des Moines 65
Redwood City 65
Bengaluru 55
Jinan 41
Kocaeli 39
Redmond 36
Brussels 33
Sunnyvale 33
Shenyang 32
Boardman 30
Hebei 30
Roxbury 30
Dong Ket 29
Los Angeles 28
Phoenix 28
New York 27
Changsha 26
Medford 26
Nanchang 24
Falls Church 23
Berlin 22
Hangzhou 22
Padova 22
Zhengzhou 22
Warsaw 21
Zurich 20
Guangzhou 19
San Diego 19
Tianjin 18
Central District 17
Kuala Lumpur 17
Dallas 16
Helsinki 16
Somerville 16
Tehran 16
Tokyo 16
Düsseldorf 15
Grafing 15
Mcallen 15
Seoul 15
Turin 15
Haikou 14
Hamburg 14
Jiaxing 14
Sakarya 14
Torino 14
Columbus 13
Andover 12
Bari 12
Bergamo 12
Hefei 12
Parma 12
Florence 11
Munich 11
Napoli 11
Palermo 11
Pavia 11
Shanghai 11
Taiyuan 11
Teramo 11
Ahvaz 10
Bogotá 10
Bologna 10
Frankfurt am Main 10
Fuzhou 10
Hong Kong 10
Kunming 10
Monza 10
Verona 10
Amsterdam 9
Athens 9
Bolzano 9
Fremont 9
Paris 9
Saint Petersburg 9
Taizhou 9
Ankara 8
Hanoi 8
Lanzhou 8
Odernheim 8
Totale 6.375
Nome #
Allevamento dei percidi, attualità e prospettive 872
Development of a Multiple-Headspace SPME and GC-MS method for the determination of white sturgeon (Acipenser transmontanus) eggs and caviar volatile profile at different stages of ripening 576
FRESHWATER FISH OF NORTHERN ITALY: FROM THE VALORIZATION OF WILD UNEXPLOITED SPECIES TO NEW FARMING PERSPECTIVES 367
How Different Stocking Densities Affect Growth and Stress Status of Acipenser baerii Early Stage Larvae 350
Sturgeon meat and caviar quality from different cultured species 331
Analisi delle caratteristiche nutrizionali di filetti di pangasio (Pangasius hypophthalmus)presenti sul mercato nazionale 276
A possible solution to minimise scotta as a food waste: A sports beverage 268
Nutritional properties of fillets from tra catfish (Pangasius hypophthalmus) imported into EU 251
Authentication of farmed and wild european eel (Anguilla anguilla) by fatty acid profile and carbon and nitrogen isotopic analyses 193
La qualità del caviale prodotto da storioni allevati in italia 190
Camelina cake in laying hens diet to enrich eggs with omega-3 fatty acids 186
Histamine formation during processing of Missoltino, a traditional fish preparation 176
Comparison of Chemical Composition and Safety Issues in Fish Roe Products: Application of Chemometrics to Chemical Data 176
Storionicoltura italiana e produzione di caviale 165
L'alimentazione in acquacoltura 162
Confronto tra due modalità di stabulazione di astici americani (Homarus americanus) : studio preliminare dei parametri emolinfatici 156
La riproduzione controllata delle specie ittiche di particolare pregio faunistico del Parco del Ticino, finalizzata a interventi di ripopolamento e reintroduzione 152
Chemical and nutritional composition of Pangasius (Pangasius hypophthalmus) fillets 151
Use of Spirulina (Arthrospira platensis) as protein source for the nutrition of juvenile tench (Tinca tinca) 151
Volatile Organic Compounds Profile in White Sturgeon (Acipenser transmontanus) Caviar at Different Stages of Ripening by Multiple Headspace Solid Phase Microextraction 144
Fatty acid composition of ovarian fat and ovary of farmed Russian sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii) 141
Fatty Acid Profile in Goat Milk from High- and Low-Input Conventional and Organic Systems 141
Effects of stocking density on reared Siberian sturgeon (Acipenser baerii) larval growth, muscle development and fatty acids composition in a recirculating aquaculture system 139
La spettroscopia NIR applicata al controllo qualità del caviale : risultati preliminari 137
Nutritional properties of fillets from tra catfish (Pangasius Hypophthalmus)imported into EU 136
Chemical and fatty acids composition of fish roes 135
Fatty Acid Composition of Gilthead Sea Bream (Sparus aurata) Fillets as Affected by Current Changes in Aquafeed Formulation 133
I grassi animali : fonti ed utilizzi 133
Monola versus Canola as fish oil replacer in rainbow trout : effects on final product quality 132
Free-range rearing density for male and female Milanino chickens : carcass yield and qualitative meat traits 132
Evaluation of a New Loop-Mediated Isothermal Amplification (LAMP) Assay for the Detection of Anisakis spp. 127
Chemical characterization of a traditional fish preparation (missoltino) obtained from salted and dried twaite shad 123
Growth performance and quality traits of siberian sturgeon (A. baerii) juveniles fed diets including Nannochloropsis gaditana and Scenedesmus almeriensis microalgae meal 122
Effects of starvation on morphometric characteristics and nutritional quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) 121
Chemical characterization of a traditional fish preparation (missoltino) obtained from salted and dried twaite shad 121
Histamine formation in a dry salted twaite shad (alosa fallax lacustris) product 120
Gut development in Perca fluviatilis : a micro-anatomical study 118
Valutazioni morfometriche e nutrizionali sulla trota iridea mantenuta in acque lacustri nella fase finale di allevamento 118
Prevalence of PNPLA1 Gene Mutation in 48 Breeding Golden Retriever Dogs 118
Il benessere in itticoltura : la gestione degli allevamenti deve essere pianificata nella consapevolezza che i pesci sono animali capaci di provare dolore 115
Intrinsic and Extrinsic Quality Attributes of Fresh and Semi-Hard Goat Cheese from Low- and High-Input Farming Systems 115
Assessment of oxidatively generated DNA damage in rainbouw trout (Oncorhynchus mykiss) fed with different lipid sources 113
Effect of two salt concentrations on proximate composition, oxidation and fatty profile of missoltino, an Italian traditional fish preparation 113
The effects of claw ligatures in American lobster (Homarus americanus) storage: a preliminary study of haemolymph parameters 113
Evolution of Food Safety Features and Volatile Profile in White Sturgeon Caviar Treated with Different Formulations of Salt and Preservatives during a Long-Term Storage Time 112
Studio istologico, istochimico ed immunoistochimico sull'apparato digerente di pesce persico durante lo sviluppo embrionale e larvale 111
La riproduzione controllata delle specie di particolare pregio faunistico del Parco, finalizzata ad interventi di ripopolamento e reintroduzione 110
Effect of chronic confinement on sperm quality and male reproductive physiology in Eurasian perch, Perca fluviatilis. 105
Chemical characterization of European eels (Anguilla anguilla) of different origins collected from Italian market 104
Cytochrome oxidase-I sequence based studies of commercially available Pangasius hypophthalmus in Italy 103
Growth of Listeria monocytogenes in ready-to-eat “shrimp cocktail”: Risk assessment and possible preventive interventions 102
Sensory characteristics and volatile compounds of dry cured ham Speck are affected by pig dietary supplementation with antioxidant mixture 100
Controlli ittici per la grande distribuzione : stato dell'arte e prospettive future 98
Effect of temperature on fatty acid composition and development of unfed Siberian sturgeon (A. baerii) larvae 98
L’evoluzione dell’itticoltura : la domesticazione di nuove specie ittiche e la diversificazione nell’itticoltura italiana ed europea 97
Influence of different livestock production systems in caprine milk and cheese odd and branched chain fatty acids (OBCFA) composition 93
Fatty acid composition of freshwater wild fish in subalpine lakes : a comparative study 90
Evoluzione del profilo lipidico in orate allevate nel decennio 2005-2014 89
Chemical composition of caviar from farmed sturgeon: comparison between four different species 87
Potentiality of the use of starter culture in PDO Strachitunt production on chemical-physical and microbiological features: A pilot study 82
Microalgae from Biorefinery as Potential Protein Source for Siberian Sturgeon (A. baerii) Aquafeed 80
Immune response of gravid Eurasian perch to isolation and confinement rearing conditions 76
Aquaculture Europe 2014: il punto su un settore strategico a livello globale 74
Il presidio veterinario presso una piattaforma ittica : analisi delle non conformità rilevate nel triennio 2012-2015 74
Modelli acquatici 71
Aggiornamenti sull’etichettatura dei prodotti ittici al dettaglio 69
Effect of claws binding in American Lobster (Homarus americanus) housing: preliminary study of emolymphatic parameters 69
Analisi delle caratteristiche nutrizionali di filetti di pangasio (Pangasius hypophthalmus) presenti sul mercato nazionale = Analysis of the nutritional properties of sutchi catfish (Pangasius hypophthalmus) fillets available on the Italian market 67
Evolution of fatty acid profile of gilthead sea breams during the decade 2005-2014 66
Modifiche alla normativa che regola le taglie minime nei prodotti della pesca 63
The impact of processing on amino acid racemization and protein quality in processed animal proteins of poultry origin. 62
Effect of temperature on fatty acid composition of unfed Siberian sturgeon (A. baerii) larvae 58
Hydrolyzed microalgae from biorefinery as a potential functional ingredient in Siberian sturgeon (A. baerii Brandt) aquafeed 57
Sostanze tossiche negli alimenti: acrilamide : in vigore limiti più restrittivi 55
Igiene e salubrità del latte in ingresso negli impianti di trasformazione: le norme 52
Etichette e claims nutrizionali 51
Origine del latte in etichetta: via all'applicazione del nuovo decreto 51
Benessere animale ed etichettatura dei prodotti derivati 50
Plasma sexual steroids and fatty acid analysis of adult Adriatic sturgeon during reproductive season 49
Estratti vegetali contenenti nitrati nelle preparazioni a base di carne : la sottile linea di separazione tra limite normativo e “ingrediente naturale” 49
Fatty acid profiles and volatile compounds formation during processing and ripening of a traditional salted dry fish product 46
Nuove sanzioni e nuovi adeguamenti in materia di etichettatura : il Dlgs n. 281/2017 43
Controlli per i residui di antibiotici : attendibilità dei test commerciali maggiormente utilizzati 39
Gestione delle crisi di sicurezza alimentare a livello comunitario : la UE istituisce una cabina di regia 36
La percezione del consumatore sull'efficacia del controllo ufficiale da parte dell’autorità sanitaria 33
Il food delivery: un’opportunità da cogliere rispettando la normativa sanitaria 29
Rearing environment during the endogenous feeding stage of Acipenser baerii 18
null 3
Totale 11.380
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019163 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 46 117
2019/20201.702 142 103 51 98 98 181 203 85 301 251 120 69
2020/20212.066 288 175 147 93 198 203 103 179 196 204 153 127
2021/20221.552 78 115 132 120 145 109 127 120 117 127 100 262
2022/20231.731 222 140 143 171 161 317 52 137 181 49 90 68
2023/20241.227 66 106 118 96 216 137 118 145 65 118 42 0
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