GUIDETTI, RICCARDO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 13577
NA - Nord America 6470
AS - Asia 3229
SA - Sud America 163
AF - Africa 66
OC - Oceania 62
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 11
Totale 23578
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6303
GB - Regno Unito 5054
IT - Italia 4183
CN - Cina 1878
SE - Svezia 1424
DE - Germania 817
IE - Irlanda 410
IN - India 381
FR - Francia 337
TR - Turchia 275
UA - Ucraina 252
KR - Corea 243
RU - Federazione Russa 181
DK - Danimarca 161
FI - Finlandia 155
NL - Olanda 154
CA - Canada 125
EU - Europa 100
ES - Italia 96
BE - Belgio 83
IR - Iran 67
CO - Colombia 56
GR - Grecia 54
CH - Svizzera 52
ID - Indonesia 51
PT - Portogallo 51
VN - Vietnam 48
BR - Brasile 45
AU - Australia 44
JP - Giappone 43
HK - Hong Kong 36
PH - Filippine 30
SG - Singapore 27
TH - Thailandia 27
MY - Malesia 25
PK - Pakistan 25
EG - Egitto 23
MX - Messico 23
RO - Romania 22
PL - Polonia 21
CL - Cile 19
TW - Taiwan 19
NZ - Nuova Zelanda 18
PE - Perù 15
AR - Argentina 11
HU - Ungheria 11
IL - Israele 11
ZA - Sudafrica 10
CZ - Repubblica Ceca 9
EC - Ecuador 9
LB - Libano 9
SC - Seychelles 8
BZ - Belize 7
HR - Croazia 7
PR - Porto Rico 7
AT - Austria 6
KE - Kenya 6
RS - Serbia 6
UZ - Uzbekistan 6
KH - Cambogia 5
NO - Norvegia 5
PS - Palestinian Territory 5
DZ - Algeria 4
KZ - Kazakistan 4
LV - Lettonia 4
SM - San Marino 4
ET - Etiopia 3
IS - Islanda 3
JO - Giordania 3
LT - Lituania 3
MA - Marocco 3
NG - Nigeria 3
SA - Arabia Saudita 3
SI - Slovenia 3
UY - Uruguay 3
VE - Venezuela 3
AL - Albania 2
BD - Bangladesh 2
BN - Brunei Darussalam 2
BO - Bolivia 2
CR - Costa Rica 2
EE - Estonia 2
GH - Ghana 2
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TN - Tunisia 2
BG - Bulgaria 1
BY - Bielorussia 1
GE - Georgia 1
GP - Guadalupe 1
KW - Kuwait 1
MD - Moldavia 1
NI - Nicaragua 1
PA - Panama 1
SD - Sudan 1
ZW - Zimbabwe 1
Totale 23667
Città #
Southend 4630
Milan 1086
Chandler 798
Princeton 505
Seattle 466
Wilmington 417
Dublin 394
Ann Arbor 291
Dearborn 288
Beijing 275
Nanjing 261
Mountain View 260
Fairfield 196
Des Moines 190
Jacksonville 169
Houston 167
Redmond 166
Jinan 154
Rome 144
Woodbridge 144
Cambridge 141
Ashburn 127
Redwood City 124
Boardman 122
Medford 122
Shenyang 121
Nanchang 97
Roxbury 95
Berlin 90
Hebei 84
Changsha 82
Guangzhou 73
Serra 72
Hangzhou 71
Sakarya 63
Istanbul 61
Brussels 60
Fuzhou 60
Andover 58
Tianjin 58
Zhengzhou 57
Turin 50
Munich 49
Padova 48
Bogotá 47
Fremont 45
San Diego 42
Ningbo 41
Ottawa 41
Somerville 38
Taizhou 36
Falls Church 35
Bari 34
Mcallen 34
Saint Petersburg 34
Napoli 33
Sunnyvale 33
Athens 32
Jiaxing 32
Montréal 32
Busto Arsizio 31
Seoul 29
Bologna 28
Dallas 27
Hefei 27
San Michele All'adige 26
Nürnberg 25
Palermo 25
Perugia 25
Haikou 24
Torino 24
Brescia 23
Central District 23
London 23
Phoenix 23
Shanghai 23
Kiez 22
Dong Ket 21
Florence 21
Kunming 20
Pisa 19
Catania 18
Chicago 18
Norwalk 18
Zurich 18
Ahmadabad 17
Bitonto 17
Como 17
Genova 17
Taiyuan 17
Verona 17
Ferrara di Monte Baldo 16
Lecco 16
Parma 16
Auburn Hills 15
Los Angeles 15
Modena 14
Naples 14
Xian 14
Hanover 13
Totale 14391
Nome #
Manuale della ristorazione : management, progettazione dei pasti, nutrizione, igiene, merceologia, tecnologia, legislazione 959
Environmental benefits: Traditional vs innovative packaging for olive oil 825
Environmental benefits: traditional vs innovative packaging for olive oil 482
Visible Near Infrared Spectroscopy as a Green Technology : an Environmental Impact Comparative Study on Olive Oil Analyses 409
Environmental assessment of two different crop systems in terms of biomethane potential production 330
Energy analysis of a pasta factory and application of cogeneration 291
L’analisi energetica integrata per la filiera lattiero casearia 267
Assessing environmental impacts of rice production in Italy 207
Drying of medicinal plants with a closed-circuit heat pump dryer 198
Nuove tecniche non distruttive per la determinazione delle sostanze nutraceutiche della frutta 194
Life Cycle Assessment of maize cultivation for biogas production 193
Delving into the environmental aspect of a Sardinian white wine : From partial to total life cycle assessment 193
Environmental impact evaluation of legume-based burger and meat burger 192
A vision system to identify aflatoxin contaminated cashews, pistachios and brazil nuts 191
Il ruolo del'ingegneria nella valorizzazione dei prodotti tipici montani 189
Remuage apparatus and method 189
Valorizzazione e ottimizzazione delle filiere viticola e frutticola valtellinesi attraverso sistemi innovativi in postraccolta e trasformazioni ad alta qualità (VALORVì) 178
Analisi energetica di un microbirrificio : controllo dell'andamento del processo sotto l'aspetto energetico 174
Evaluation of chiavennasca grape technological and phenolic ripening indexes by a portable vis-nir device 171
Apples ripening stage and nutraceutic properties evaluation through a Vis-NIR portable device and an on-line NIR system. 169
Chemometrics in food technology 169
Manuale della sicurezza sul luogo di lavoro in una azienda alimentare 169
Analisi della freschezza di Valerianella locusta Laterr. di IV gamma mediante spettroscopia vis/NIR 168
Innovazione tecnologica nella gestione della fase post-raccolta dei prodotti ortofrutticoli 167
Application of Electronic Nose and Infrared Thermography to detect physiological disorders on apples (Golden Delicious and Stark Delicious 165
Effetti degli ultrasuoni sul remuage in bottiglia 160
Vis/NIR technology for the evaluation of nutraceutical parameters of fruit 158
Suitability of ultraviolet-C irradiation for white grape must 158
L’impiego di ultrasuoni per velocizzare l’operazione di remuage 156
Ottimizzazione delle gestione dei magazzini frigoriferi della filiera mele attraverso sistemi innovativi 154
Postharvest characterization of olive oil fruits texture by NIR and Vis/NIR spectroscopy 154
A NEW SMALL POTATO PLANTER FOR EGYPTIAN AGRICOLTURE 151
Prediction of blueberry (Vaccinium corymbosum) ripeness by a portable Vis-NIR device 149
Feasibility of a simplified handheld optical system for blue-berries ripeness field evalutation 148
The foodservice sector : assessment and operative instruments to improve the safety 148
Wavelengths selection with a view to a simplified handheld optical system to estimate grape ripeness 147
La ricerca operativa a supporto delle decisioni in enologia 144
Optical techniques to estimate the ripeness of red pigmented fruits 143
Trasporto di pesce dal punto vendita al domicilio del consumatore : prove preliminari di monitoraggio e valutazioni qualitative 143
L’analisi energetica e l’approccio “Life Cycle Assessment” per la progettazione e la gestione degli impianti agroalimentari 142
Shelf life extension as solution for environmental impact mitigation : a case study for bakery products 141
Evaluation of grape quality parameters by VIS/NIR and FT-NIR spectroscopy 137
Modelling of Heat and Moisture Transfer Phenomena During Dry Biscuit Baking by Using Finite Element Method 137
Valorizzazione delle produzioni vitifrutticole valtellinesi mediante metodi innovativi 136
Studio di fattibilità di un sistema ottico portatile semplificato per la valutazione del grado di maturaione di mirtilli 135
Il prolungamento della shelf-life come strategia di mitigazione dell’impatto nelle filiere agro-alimentari: il caso studio del grissino integrale 134
Electronic nose and visible-near infrared spectroscopy in fruit and vegetable monitoring 133
Tecniche ottiche per valutare l'adulterazione del miele 133
Monitoraggio dello stress idrico con termocamera e spettroscopia nel visibile e vicino infrarosso (il Progetto VARIVI) 131
Progettazione di sistemi ottici semplificati per il settore agroalimentare 131
Optical techniques for assessing the fruit maturity stage 129
L'analisi energetica come indicatore di processo nel settore enologico 127
Testing and design of a passive container for the optimisation of highbush blueberries (Vaccinium corymbosum L.) cold chain 126
Environmental benefits : conventional vs innovative packaging for olive oil 126
La tecnologia Vis-Nir per la determinazione delle sostanze nutraceutiche della frutta 125
Daily freshness decay of minimally processed apples using Vis/NIR Multispectral imaging : preliminary tests 124
GLCM, an image analysis technique for early detection of biofilm 123
Application of FT-NIR spectroscopy to assess the ripening stage of olives 123
Valutazione rapida del grado di maturità tecnologica e fenolica del nebbiolo di Valtellina mediante spettroscopia FT-NIR e spettroscopia Vis/NIR 122
Analisi non distruttiva di danni patologici su pesche 122
POSTHARVEST CHARACTERIZATION OF OLIVE OIL FRUITS TEXTURE BY NIR AND VIS/NIR SPECTROSCOPY 119
A Simplified, Light Emitting Diode (LED) based, modular system to be used for the rapid evaluation of fruit and vegetable quality: development and validation on dye solutions 119
Smart-HAND: a simplified LED device for intact olives quality evaluation 117
NIR portable device use in a logistic platform : productivity and performance analysis 116
Valutazione ambientale della produzione di elettricità da digestione anaerobica di reflui zootecnici 113
Le macchine per le tecnologie alimentari: qualche numero 112
VALORIZZAZIONE DEI RESIDUI DI POTATURA PER LA RIDUZIONE DEI CONSUMI ENERGETICI IN CANTINA 111
A vision system to identify aflatoxin Contaminated cashews and pistachios 110
WAVELENGTH SELECTION WITH A VIEW TO A SIMPLIFIED HANDHELD OPTICAL SYSTEM TO EVALUATE FRESH-CUT VALERIANELLA LOCUSTA LATERR 110
NIR spectroscopy for the optimization of post harvest apple management 109
Evaluation of Grape Quality Parameters by a Simple Vis/NIR System 109
Chlorophyll sensing to estimate the fruit maturity stage 108
Automatic Identification of Defects on Eggshell Through a Multispectral Vision System 108
Apples Nutraceutic Properties Evaluation Through a Visible and Near-Infrared Portable System 108
Monitoraggio del decadimento qualitativo di Valerianella di IV gamma durante la shelf life mediante naso elettronico, spettroscopia vis/NIR e progettazione di un sistema ottico semplificato 108
Prediction of blueberry (Vaccinium corymbosum) ripeness by a portable Vis-NIR device 107
Monitoring of fresh-cut Valerianella locusta Laterr. shelf life by electronic nose and VIS-NIR spectroscopy 107
Environmental advantages of visible and near infrared spectroscopy for the prediction of intact olive ripeness 106
La filiera della mela 105
Evaluation of grape quality paameters by VIN/NIR and FT-NIR spectroscopy 105
Comparison of two immersion probes coupled with visible/near infrared spectroscopy to assess the must infection at the grape receiving area 105
Setting-up of a simplified handheld optical device for decay detection in fresh-cut Valerianella locusta L. 104
APPLICATION OF vis/NIR SPECTROSCOPY FOR NON DESTRUCTIVE MONITORING OF GRAPE WITHERING 104
Application of vis/NIR spectroscopy to evaluate the quality of Agaricus bisporus mushrooms=Analisi dei parametri qualitativi di funghi Agaricus bisporus mediante spettroscopia vis/NIR 104
Non desctructive vision system for eggshell defect detection 103
L’analisi ottica al servizio della viticoltura 103
An innovative method for a faster remuage operation 102
VIS-NIR, FT-NIR and FT-IR spectroscopy for quick selection and exploitation of grapes entering the winery 101
SOQUIC : Sistemi Ottici per l’analisi della Qualità delle Uve Italiane e Cilene 100
Derivation of a blueberry ripeness index with a view to a low-cost, handheld optical sensing device for supporting harvest decisions 99
Sperimentazione di un sistema ottico semplificato per la valutazione rapida della maturazione di uva bianca da vino 99
Water status evaluation of grapevine leaf by means of NIR spectroscopy for a better irrigation scheduling 99
Piccoli frutti : coltivare la filiera corta 98
Rapid monitoring of grape withering using visible near infrared spectroscopy 98
Le bevande 97
Evaluation of operative aspects of a heat pump to dry chestnuts 97
Application of visible/near infrared spectroscopy to assess the grape infection at the winery 97
Environmental impact of a new concept of food service: A case study for the re-use of naval shipping containers 97
Assessment of the impact of wine production on water resources: the Ischia island case study 94
Experimental trials of a dryer for officinal plants 93
Totale 15890
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Totale 38910


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/2018506 0000 00 00 00339167
2018/20192959 686285213145 57237 29468 298139145392
2019/20203764 446125187281 249337 503189 571496226154
2020/20213588 309246282211 346328 183281 431260497214
2021/20223646 204185166271 410245 275209 207298254922
2022/20234484 613352479385 499802 246333 4041412300
Totale 25349