RUSSO, DAVIDE
RUSSO, DAVIDE
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
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Wholemeal pasta: Impact of drying temperature on the molecular features of macro/micro components
2024 M. DI NUNZIO, A. Barbiroli, F. Saitta, D. Russo, D. Fessas, S. Iametti, A. Marti
Starch and protein characteristics of chestnut flours and their applications in gluten-free products
2024 A. Bresciani, D. Russo, M. Cervini, C. Magni, G. Giuberti, A. Marti
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
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Wholemeal pasta: Impact of drying temperature on the molecular features of macro/micro components | 2024 | Mattia Di NunzioAlberto BarbiroliFrancesca SaittaDavide RussoDimitrios FessasStefania IamettiAlessandra Marti | Conference Object | - | |
Starch and protein characteristics of chestnut flours and their applications in gluten-free products | 2024 | Bresciani, AndreaRusso, DavideMagni, ChiaraMarti, Alessandra + | Article (author) | - |