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Studio della componente caseinica gamma per l'identificazione di markers di stagionatura e/o tipicità del formaggio Grana Padano
1995 P. Restani, T. Velonà, A. Carpen, M. Duranti, C.L. Galli
Studio multicentrico per la valutazione della tollerabilità di un nuovo prodotto per l'allattamento di neonati con allergia al latte vaccino
2007 C. Ballabio, D. Fuggetta, A. Fiocchi, R. Bernardini, S. Lucarelli, G. Lombardi, G. Magazzù, G.L. Marseglia, K. Pittschieler, S. Tripodi, R. Troncone, P. Restani
Studio preliminare per la valutazione della immunogenicità delle proteine di sesamo, senape e sedano
2006 D. Fuggetta, C. Ballabio, M. Duranti, C. Magni, A. Martelli, P. Restani
STUDY OF CHEMICAL AND MOLECULAR INFORMATION RELATED TO NIR AND IR SPECTROSCOPIC DATA FOR DAIRY SECTOR
2012 L. Marinoni
Substrate-selective inhibition of protein kinase PDK1 by small compounds that bind to the PIF-pocket allosteric docking site
2012 K. Busschots, L.A. Lopez-Garcia, C. Lammi, A. Stroba, S. Zeuzem, A. Piiper, P.M. Alzari, S. Neimanis, J.M. Arencibia, M. Engel, J.O. Schulze, R.M. Biondi
Subunit composition of the seed globulins of Lupinus albus
1981 P. Restani, M. Duranti, P. Cerletti, P. Simonetti
Sudden anaphylactic death : New insights to identify allergens involved
2020 F. Colombo, P. Restani, C. Di Lorenzo, S. Biella, E. Turillazzi, M. Di Paolo
Supplementation with lutein or lutein plus green tea extracts does not change oxidative stress in adequately nourished older adults
2010 L. Li, CY. Chen, G. Aldini, E.J. Johnson, H. Rasmussen, Y. Yoshida, E. Niki, J.B. Blumberg, R.M. Russell, K.J. Yeum
The supplementation with Resveratrol and α-Tocopherol could reduce the risk of sarcopenia in dogs by counteracting the oxidative stress
2019 R.F. Pastor, P. Restani, J.E. Romero, E.B. Ferro, D.R. Serantes, J. Ugalde, E. Pastor, R.H. Iermoli
A Supramolecular Approach to Develop New Soybean and Lupin Peptide Nanogels with Enhanced Dipeptidyl Peptidase IV (DPP-IV) Inhibitory Activity
2019 R. Pugliese, C. Bollati, F. Gelain, A. Arnoldi, C. Lammi
SVILUPPO DI METODI ANALITICI PER IL CONTROLLO DI QUALITÀ DI INTEGRATORI ALIMENTARI A BASE VEGETALE DESTINATI ALLA PERDITA DI PESO E AL MIGLIORAMENTO DELLE PRESTAZIONI SPORTIVE
2013 A. DOS SANTOS
Sviluppo di un metodo in hlpc-ms per la quantificazione di proteine bioattive di lupino in miscele proteiche complesse
2010 D. Resta, F. Brambilla, M. Zanotti, A. Arnoldi
Sviluppo di una metodica ELISA per la determinazione della presenza di residui di proteine del latte in vini chiarificati
2009 P. Restani, C. Ballabio, M. Mottini, C. Tarantino
Sviluppo e validazione di un metodo HPLC-FLD per la determinazione di 4’-O-metilpiridossina nei semi di Ginkgo biloba L.
2018 F. Orgiu, F. Colombo, C. Di Lorenzo, G. Frigerio, E. Valoti, P. Restani
Sweet Isovanillyl Derivatives: Synthesis and Structure−Taste Relationships of Conformationally Restricted Analogues
1998 A. Arnoldi, A. Bassoli, G. Borgonovo, M.G. B. Drew, L. Merlini, G. Morini
Synthesis and anti-fungal activity of simple β-lactams
1988 A. Arnoldi, S. Grasso, G. Meinardi, L. Merlini
Synthesis and anticonvulsant activity of some benzopyranone imino derivatives of GABA and related compounds
1991 A. Arnoldi, L. Merlini, M.L Quadri, A. Bonsignori, P. Melloni, M. Varasi
Synthesis and anticonvulsant and sedative-hypnotic activity of 4-(alkylimino)-2,3-dihydro-4H-1-benzopyrans and benzothiopyrans
1990 A. Arnoldi, A. Bonsignori, P. Melloni, L. Merlini, M. L. Quadri, A. C. Rossi, M. Valsecchi
Synthesis and Antifungal Activity of a Series of N-Substituted [2-(2,4-Dichlorophenyl)-3-(1,2,4-triazol-1-yl)]propylamines
2007 A. Arnoldi, S. Dallavalle, L. Merlini, L. Musso, G. Farina, M. Moretti, L. Jayasinghe
Synthesis and Antimicrobial Activity of δ-Viniferin Analogues and Isosteres
2021 L. Micaela Mattio, C. Pinna, G. Catinella, L. Musso, K. Juliet Pedersen, K. Angeliki Krogfelt, S.M.D. Dallavalle, A. Pinto
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