RESMINI, PIERPAOLO

RESMINI, PIERPAOLO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)  

Risultati 1 - 20 di 53 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File Abstract
A sensitive method to determine spinacine (6-carboxy-1,2,3,4-tetrahydroimidazopyridine) in ripened cheese by HPLC 1-gen-1989 P. ResminiL. Pellegrino + Article (author) -
About presence of free phosphoserine in ripened cheese and in enzymatic hydrolysate of casein 1-gen-1997 I. De NoniL. PellegrinoP. Resmini + Article (author) -
Accurate quantification of furosine in milk and dairy products by direct HPLC method 1-gen-1990 P. ResminiL. Pellegrino + Article (author) -
Assessment (indices) of heat treatment of milk 1-gen-1995 L. PellegrinoP. Resmini + Book Part (author) -
Bioactive peptides in milk products 1-gen-1997 A. TIRELLII. De NoniP. Resmini Article (author) -
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con aspetti disgenesici 1-dic-1995 P. ResminiI. De Noni + Article (author) -
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con le diverse caratteristiche disgenesiche 1-gen-1993 P. ResminiI. De Noni + Book Part (author) -
La caratterizzazione analitica di latte e derivati : stato attuale e prospettive 1-set-1996 I. De NoniP. Resmini Book Part (author) -
Caseificazione a formaggio Grana con chimosina da Kluyveromyces lactis (Maxiren) 1-gen-1990 P. ResminiJ.A. HogenboomC. Pazzaglia + Article (author) -
Chimica e tecnologia dello yogurt 1-gen-1999 I. De NoniP. ResminiA. Tirelli Book Part (author) -
COUPLING OF LACTULOSE AND FUROSINE INDEXES FOR QUALITY EVALUATION OF STERILIZED MILK 1-gen-1995 L. PELLEGRINOI. DE NONIP. RESMINI Article (author) -
Detection of buttermilk solids in skimmilk powder by HPLC quantification of aminophospholipids 1-gen-1988 P. ResminiL. PellegrinoJ.A. Hogenboom + Article (author) -
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori mediante HPLC delle sieroproteine 1-gen-1991 L. PellegrinoI. De NoniA. TirelliP. Resmini Article (author) -
Determinazione della lisinoalanina mediante HPLC e rilevamento fluorimetrico 1-gen-2005 L.M. PellegrinoP. ResminiS. Cattaneo Conference Object -
Effect of semolina quality and processing conditions on nonenzymatic browning in dried pasta 1-gen-1996 P. ResminiM. PaganiL. Pellegrino Article (author) -
Effects of heat load gradient occurring in moulding on characterization and ripening of Grana Padano 1-gen-1997 L. PellegrinoP. Resmini + Article (author) -
Einflusse einer Hitzebehandlung der Weizenstarke wahrend des Trocknungsprozesses 1-gen-1985 M.A. PaganiP. ResminiM. Lucisano + Article (author) -
Evaluation and interpretation of alkaline phosphatase activity in hard cheeses made with raw milk 1-gen-1996 P. ResminiL. Pellegrino Article (author) -
Evaluation of the stable reaction products of histidine with formaldehyde or with other carbonyl compounds in dairy products 1-gen-1996 L. PellegrinoP. Resmini Article (author) -
Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca 1-apr-1996 M.A. PaganiL. PellegrinoI. De NoniP. Resmini Article (author) -