RESMINI, PIERPAOLO
RESMINI, PIERPAOLO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
A sensitive method to determine spinacine (6-carboxy-1,2,3,4-tetrahydroimidazopyridine) in ripened cheese by HPLC
1989-01-01 P. Resmini, L. Pellegrino, S. Saracchi, J. Chiodi
About presence of free phosphoserine in ripened cheese and in enzymatic hydrolysate of casein
1997-01-01 I. De Noni, L. Pellegrino, P. Resmini, P. Ferranti
Accurate quantification of furosine in milk and dairy products by direct HPLC method
1990-01-01 P. Resmini, L. Pellegrino, G. Battelli
Assessment (indices) of heat treatment of milk
1995-01-01 L. Pellegrino, P. Resmini, W. Luf
Bioactive peptides in milk products
1997-01-01 A. TIRELLI, I. De Noni, P. Resmini
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con aspetti disgenesici
1995-12-01 P. Resmini, I. De Noni, G. Sala
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con le diverse caratteristiche disgenesiche
1993-01-01 P. Resmini, I. De Noni, G. Sala
La caratterizzazione analitica di latte e derivati : stato attuale e prospettive
1996-09-01 I. De Noni, P. Resmini
Caseificazione a formaggio Grana con chimosina da Kluyveromyces lactis (Maxiren)
1990-01-01 C. Corradini, V. Bottazzi, P. Resmini, J.A. Hogenboom, C. Pazzaglia, R. Lodi, S. Carini, M. Rampilli
Chimica e tecnologia dello yogurt
1999-01-01 I. De Noni, P. Resmini, A. Tirelli
COUPLING OF LACTULOSE AND FUROSINE INDEXES FOR QUALITY EVALUATION OF STERILIZED MILK
1995-01-01 L. PELLEGRINO, I. DE NONI, P. RESMINI
Detection of buttermilk solids in skimmilk powder by HPLC quantification of aminophospholipids
1988-01-01 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A. Hogenboom, V. Sadini, M. Rampilli
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori mediante HPLC delle sieroproteine
1991-01-01 L. Pellegrino, I. De Noni, A. Tirelli, P. Resmini
Determinazione della lisinoalanina mediante HPLC e rilevamento fluorimetrico
2005-01-01 L.M. Pellegrino, P. Resmini, S. Cattaneo
Effect of semolina quality and processing conditions on nonenzymatic browning in dried pasta
1996-01-01 P. Resmini, M. Pagani, L. Pellegrino
Effects of heat load gradient occurring in moulding on characterization and ripening of Grana Padano
1997-01-01 L. Pellegrino, G. Battelli, P. Resmini, P. Ferranti, F. Barone, F. Addeo
Einflusse einer Hitzebehandlung der Weizenstarke wahrend des Trocknungsprozesses
1985-01-01 G. Dalbon, M.A. Pagani, P. Resmini, M. Lucisano
Evaluation and interpretation of alkaline phosphatase activity in hard cheeses made with raw milk
1996-01-01 P. Resmini, L. Pellegrino
Evaluation of the stable reaction products of histidine with formaldehyde or with other carbonyl compounds in dairy products
1996-01-01 L. Pellegrino, P. Resmini
Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca
1996-04-01 M.A. Pagani, L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini