Sfoglia per SSD
Quality Assessment of the Protein Ingredients Recovered by Ultrasound-Assisted Extraction from the Press Cakes of Coconut and Almond Beverage Preparation
2022 G. Aiello, R. Xu, R. Pugliese, M. Bartolomei, J. Li, C. Bollati, L. Rueller, J. Robert, A. Arnoldi, C. Lammi
Quality control of plant food supplements
2011 E. Sanzini, M. Badea, A. Dos Santos, P. Restani, H. Sievers
Quality control of plant food supplements containing Citrus aurantium L. : a new HPLC method to measure active amines
2014 C. Di Lorenzo, A. Dos Santos, F. Colombo, G. Frigerio, E. Moro, P. Restani
Quality control to assess benefit and safety of food supplements
2017 P. Restani, C. Di Lorenzo
Quality of Lupinus albus L. (White Lupin) Seed : Extent of Genotypic and Environmental Effects
2014 P. Annicchiarico, P. Manunza, A. Arnoldi, G. Boschin
Quantification of quinolizidine alkaloids in lupin seeds, lupin-based ingredients and foods
2008 D. Resta, G. Boschin, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Quantification of quinolizidine alkaloids in lupin seeds, lupin-based ingredients and foods.
2008 D. Resta, G. Boschin, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Quantificazione degli alcaloidi chinolizidinici del Lupinus albus tramite gas cromatografia-spettrometria di massa
2007 D. Resta, G. Boschin, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Quinoa
2008 C. Ballabio
Quinoa, la granella nutriente delle ande
2017 P. Restani
Quinolizidine alkaloids in seeds of lupin genotypes of different origins
2008 G. Boschin, P. Annicchiarico, D. Resta, A. D'Agostina, A. Arnoldi
Le radiazioni
1992 P. Restani
Radioimmunoassay (RIA)
2004 C. Ballabio, A. Cattaneo
Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) as Source of Multifunctional Peptides with Antioxidant, ACE and DPP-IV Inhibitory Activities
2023 M. Bartolomei, J. Cropotova, C. Bollati, K. Kvangarsnes, L. D'Adduzio, J. Li, G. Boschin, C. Lammi
Raisins in human health : a review
2016 P. Restani, G. Frigerio, F. Colombo, L. Perez de Sousa, A. Altindisli, R.F. Pastor, C. Di Lorenzo
A rapid and simple method for simultaneous determination of glycerol, fructose, and glucose in wine
2007 E. Moro, R. Majocchi, C. Ballabio, S. Molfino, P. Restani
REALIZZAZIONE DI UN NUOVO INGREDIENTE ALIMENTARE A BASE DI PETALI DI ROSA: ASPETTI NUTRACEUTICI E TECNOLOGICI
2010 M. Nuzzi
Reazioni avverse di integratori alimentari a base di piante
2016 P. Restani
Recent Advances in Microalgae Peptides: Cardiovascular Health Benefits and Analysis
2019 Y. Li, C. Lammi, G. Boschin, A. Arnoldi, G. Aiello
Recent studies on the hypocholesteroleic activity of soy protein fit within the Anderson meta-analysis prediction
2007 A. Arnoldi, I. Eberini, C.R. Sirtori
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile