Sfoglia per Autore
Composition and nutritional quality of mare's milk
1993 G. Solaroli, E. Pagliarini, C. Peri
Schema di analisi del rischio igienico
1993 P. Bonato, E. Pagliarini
Thermal sensitivity of mare's milk proteins
1994 F. Bonomi, S. Iametti, E. Pagliarini, G. Solaroli
Consumer attitude and olive oil acceptance: the traditional consumer
1994 E. Pagliarini, M. Bertuccioli, S. Abbà
Study of the subjective affective meaning and motivational aspects towards extra virgin olive oil
1994 E. Pagliarini, P.S. Badiale, L. Semeria
Sensory and rheological properties of low fat filed pasta filata cheese
1994 E. Pagliarini, N. Beatrice
Sensory and instrumental assessment of olive oil appearance
1994 E. Pagliarini, C. Rastelli
Optimisation of olive paste expression: maximizing yield by central composite design approach
1996 E. Pagliarini, C. Peri, B. Zanoni, M. Ghizzardi
Evaluation of the crumb staling perception threshold = Valutazione della soglia di raffermamento della mollica di pane
1996 G. Giovanelli, E. Pagliarini
Optimisation of olive paste expression: a study of variables affecting expression yield
1996 C. Peri, B. Zanoni, E. Pagliarini, C. Rastelli
Elogio del pomodoro
1997 C. Peri, V. Lavelli, E. Pagliarini, B. Zanoni
Sensory profile of mozzarella cheese and its relationship with consumer preference
1997 E. Pagliarini, E. Monteleone, I. Wakeling
Linee guida per la messa a punto dei sistemi aziendali di autocontrollo dell'igiene, il metodo Peri
1997 C. Peri, B. Zanoni, E. Pagliarini, G. Giovanelli
Use of slope analysis to characterize consumer preference for virgin olive oil
1997 E. Monteleone, A. Carlucci, G. Caporale, E. Pagliarini
Optimisation of extra virgin Olive oil quality
1998 E. Monteleone, G. Caporale, A. Carlucci, E. Pagliarini
La gestione dell'autocontrollo igienico nelle imprese agro-alimentari. Il comparto delle carni trasformate
1998 D. Gaeta, E. Pagliarini, B. Zanoni
Design and setting up of a water vapour pressure capacitance manometer for measurement of water activity
1998 B. Zanoni, C. Peri, G. Giovanelli, E. Pagliarini
Design of a functional box for take away pizza
1999 P. Fava, L. Piergiovanni, E. Pagliarini
Linee guida per l'ispezione e la valutazione dei sistemi di autocontrollo dell'igiene nelle industrie alimentari (D.LGS 155/97)
1999 M. Astuti, V. Carreri, G. Giovanelli, V. Lavelli, A. Marjani, E. Pagliarini, S. Pesci, C. Roggi, M.G. Silvestri, B. Zanoni
Relationships between objective measurements and sensory attributes of quality of eight tomato cultivars
1999 E. Pagliarini, S. Ratti
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile