Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 255
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Composition and nutritional quality of mare's milk 1993 E. PagliariniC. Peri + Article (author) -
Schema di analisi del rischio igienico 1993 E. Pagliarini + Book Part (author) -
Thermal sensitivity of mare's milk proteins 1994 F. BonomiS. IamettiE. Pagliarini + Article (author) -
Consumer attitude and olive oil acceptance: the traditional consumer 1994 E. Pagliarini + Article (author) -
Study of the subjective affective meaning and motivational aspects towards extra virgin olive oil 1994 E. Pagliarini + Article (author) -
Sensory and rheological properties of low fat filed pasta filata cheese 1994 E. Pagliarini + Article (author) -
Sensory and instrumental assessment of olive oil appearance 1994 E. Pagliarini + Article (author) -
Optimisation of olive paste expression: maximizing yield by central composite design approach 1996 E. PagliariniC. Peri + Article (author) -
Evaluation of the crumb staling perception threshold = Valutazione della soglia di raffermamento della mollica di pane 1996 Giovanelli G.Pagliarini E. Article (author) -
Optimisation of olive paste expression: a study of variables affecting expression yield 1996 C. PeriE. Pagliarini + Article (author) -
Elogio del pomodoro 1997 C. PeriV. LavelliE. Pagliarini + Article (author) -
Sensory profile of mozzarella cheese and its relationship with consumer preference 1997 E. Pagliarini + Article (author) -
Linee guida per la messa a punto dei sistemi aziendali di autocontrollo dell'igiene, il metodo Peri 1997 C. PeriE. PagliariniG. Giovanelli + Book Part (author) -
Use of slope analysis to characterize consumer preference for virgin olive oil 1997 E. Pagliarini + Article (author) -
Optimisation of extra virgin Olive oil quality 1998 E. Pagliarini + Article (author) -
La gestione dell'autocontrollo igienico nelle imprese agro-alimentari. Il comparto delle carni trasformate 1998 D. GaetaE. Pagliarini + Book Part (author) -
Design and setting up of a water vapour pressure capacitance manometer for measurement of water activity 1998 G. GiovanelliE. Pagliarini + Article (author) -
Design of a functional box for take away pizza 1999 FAVA, PATRIZIAL. PiergiovanniE. Pagliarini Article (author) -
Linee guida per l'ispezione e la valutazione dei sistemi di autocontrollo dell'igiene nelle industrie alimentari (D.LGS 155/97) 1999 G. GiovanelliV. LavelliE. Pagliarini + Book Part (author) -
Relationships between objective measurements and sensory attributes of quality of eight tomato cultivars 1999 E. PagliariniS. Ratti Article (author) -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 255
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile