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Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina. II. Ottimizzazione del processo di estrazione
1983 C. Pompei, M. Lucisano, E. Casiraghi
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina. I. Andamento del processo di estrazione
1983 C. Pompei, E. Casiraghi, M. Lucisano
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina. IV : Essiccamento sottovuoto con un processo continuo
1984 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Pompei
Influenza di alcuni parametri sull'estrazione e la conservazione dell'enocianina III : Stabilità del colore nel tempo
1984 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Pompei
Use of defatted corn germ flour in pasta products
1984 M. Lucisano, E. Casiraghi, R. Barbieri
Uniaxial compression of bonded and lubricated gels
1985 D.D. Christianson, E. Casiraghi, E.B. Bagley
Behavior of mozzarella, cheddar and processed cheese spread in lubricated and bonded uniaxial compression
1985 E. Casiraghi, E.B. Bagley, D.D. Christianson
Deformation and fracture of wheat, corn and rice starch gels in lubricated and bonded uniaxial compression
1986 D.D. Christianson, E. Casiraghi, E.B. Bagley
Texture evaluation of some Italian cheeses by instrumental texture profile analysis
1987 M. Lucisano, C. Pompei, E. Casiraghi
Effect of calcium equilibria on the rate of syneresis and on the firmness of curds obtained from milk UF retentates
1987 E. Casiraghi, C. Peri, L. Piazza
Texture evaluation of Provolone cheeses with two different ripening times
1987 C. Pompei, M. Lucisano, E. Casiraghi
Caratterizzazione reologica di alcune conserve e semiconserve di carne
1987 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Pompei, F. Vincenzi
Nuovi approcci metodologici (sensoriali e reologici) nella valutazione della qualità
1988 C. Pompei, E. Casiraghi, M. Lucisano
Evaluation of Spreadability of Food Products by Penetration Tests and Panel Scores
1988 C. Pompei, M. Lucisano, B. Zanoni, E. Casiraghi
Development of Two Imitative Methods of Spreadability Evaluation and Comparison with Penetration Tests
1988 C. Pompei, E. Casiraghi, M. Lucisano, B. Zanoni
RENNET COAGULATION OF MILK RETENTATES .2. THE COMBINED EFFECT OF HEAT-TREATMENTS AND PROTEIN-CONCENTRATION
1989 E. CASIRAGHI, M. LUCISANO, C. PERI
Correlation among instrumental texture, sensory texture and chemical composition for five Italian cheeses
1989 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Pompei
OPTIMIZATION OF AN INSTRUMENTAL METHOD FOR THE EVALUATION OF SPREADABILITY
1989 M. Lucisano, E. Casiraghi, C. Pompei
Rennet Coagulation of Milk Retentates. 1. Effect of Thermal and Mechanical Stresses Associated with Ultrafiltration
1989 E. Casiraghi, M. Lucisano, L. Piazza
Characterization of Provolone cheese. II. Proposal for a quality control procedure
1991 M. Lucisano, E. Casiraghi, C. Pompei, C. Dellea
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