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Characterization of Provolone cheese. II. Proposal for a quality control procedure
1991 M. Lucisano, E. Casiraghi, C. Pompei, C. Dellea
RENNET COAGULATION OF MILK RETENTATES - EFFECT OF THE ADDITION OF SODIUM-CHLORIDE AND CITRATE BEFORE ULTRAFILTRATION
1991 E. Casiraghi, M. Lucisano
Metodi reologici per la caratterizzazione dei formaggi : problematiche ed applicazioni
1992 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Pompei
Produzioni casearie a ridotto contenuto lipidico e salino : stato dell’arte e prospettive
1994 G. Contarini, M. Rampilli, P.M. Toppino, E. Casiraghi, C. Pompei, M. Lucisano
Cholesterol determination in butter by high performance chromatography
1994 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Pompei, C. Dellea
Sensory Analysis of Italian Dry-Cured Sausage : Checking of Panel Performance
1994 R. Virgili, G. Parolari, C. Schivazappa, E. Casiraghi, C. Pompei
A METHOD FOR THE EVALUATION OF CURD SYNERESIS
1994 C. Pompei, E. Casiraghi, M. Lucisano
Electroosmosis of polymer solutions in fused silica capillaries
1994 M.S. Bello, P. De Besi, R. Rezzonico, P.G. Righetti, E. Casiraghi
Milk Pasteurization - Evaluation of Thermal-Damage
1995 M. Lucisano, C. Pompei, E. Casiraghi, A. Rizzo
Milk pasteurization under laboratory conditions : Thermal damage prediction
1995 M. Lucisano, C. Pompei, E. Casiraghi, A. Rizzo
Prove di laboratorio per la produzione di fromage blanc
1996 E. Casiraghi, M. Lucisano, C. Dellera, C. Dellea, C. Pompei
Chemical, physical and sensory attributes for the characterization of an Italian dry-cured sausage
1996 S. Dellaglio, E. Casiraghi, C. Pompei
Quality attributes of Milano salami, an Italian dry-cured sausage
1996 E. Casiraghi, C. Pompei, S. Dellaglio, G. Parolari, R. Virgili
Gli zuccheri nella produzione del gelato
1999 C. Alamprese, E. Casiraghi, M. Rossi
Formulation of lactose-reduced ice cream mix
1999 M. Rossi, E. Casiraghi, C. Alamprese, C. Pompei
Studio della fase di raffinazione mediante l'utilizzo di un molino a sfere nella tecnologia di produzione del cioccolato
2002 M. Lucisano, E. Casiraghi, M. Mariotti
Influence of fat content and mix aging on some chemical and physical characteristics of retailed-manufactured ice cream
2002 E. Casiraghi, M. Rossi, L. Bravo
Egg products quality traits for food industry
2003 M. Rossi, A. Hidalgo, E. Casiraghi, A. Locatelli
Influenza di diversi semilavorati di tuorlo d'uovo sulle proprietà fisiche e sensoriali del gelato artigianale alla crema
2004 M. Rossi, E. Casiraghi, C. Pompei
Effect of mix homogenization and aging on retail-manufactured ice cream produced with cream or coconut oil
2004 E. Casiraghi, M. Rossi
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