Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 178
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Characterization of Provolone cheese. II. Proposal for a quality control procedure 1991 M. LucisanoE. CasiraghiC. Pompei + Article (author) -
RENNET COAGULATION OF MILK RETENTATES - EFFECT OF THE ADDITION OF SODIUM-CHLORIDE AND CITRATE BEFORE ULTRAFILTRATION 1991 E. CASIRAGHIM. LUCISANO Article (author) -
Metodi reologici per la caratterizzazione dei formaggi : problematiche ed applicazioni 1992 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei Article (author) -
Produzioni casearie a ridotto contenuto lipidico e salino : stato dell’arte e prospettive 1994 E. CasiraghiC. PompeiM. Lucisano + Article (author) -
Cholesterol determination in butter by high performance chromatography 1994 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei + Article (author) -
Sensory Analysis of Italian Dry-Cured Sausage : Checking of Panel Performance 1994 E. CasiraghiC. Pompei + Article (author) -
A METHOD FOR THE EVALUATION OF CURD SYNERESIS 1994 C. POMPEIE. CASIRAGHIM. LUCISANO Article (author) -
Electroosmosis of polymer solutions in fused silica capillaries 1994 E. Casiraghi + Article (author) -
Milk Pasteurization - Evaluation of Thermal-Damage 1995 M. LucisanoC. PompeiE. Casiraghi + Article (author) -
Milk pasteurization under laboratory conditions : Thermal damage prediction 1995 M. LucisanoC. PompeiE. Casiraghi + Article (author) -
Prove di laboratorio per la produzione di fromage blanc 1996 E. CasiraghiM. LucisanoC. Pompei + Article (author) -
Chemical, physical and sensory attributes for the characterization of an Italian dry-cured sausage 1996 E. CasiraghiC. Pompei + Article (author) -
Quality attributes of Milano salami, an Italian dry-cured sausage 1996 E. CasiraghiC. Pompei + Article (author) -
Gli zuccheri nella produzione del gelato 1999 C. AlampreseE. CasiraghiM. Rossi Article (author) -
Formulation of lactose-reduced ice cream mix 1999 M. RossiE. CasiraghiC. AlampreseC. Pompei Article (author) -
Studio della fase di raffinazione mediante l'utilizzo di un molino a sfere nella tecnologia di produzione del cioccolato 2002 M. LucisanoE. CasiraghiM. Mariotti Book Part (author) -
Influence of fat content and mix aging on some chemical and physical characteristics of retailed-manufactured ice cream 2002 E. CasiraghiM. Rossi + Article (author) -
Egg products quality traits for food industry 2003 M. RossiA. HidalgoE. Casiraghi + Book Part (author) -
Influenza di diversi semilavorati di tuorlo d'uovo sulle proprietà fisiche e sensoriali del gelato artigianale alla crema 2004 M. RossiE. CasiraghiC. Pompei Book Part (author) -
Effect of mix homogenization and aging on retail-manufactured ice cream produced with cream or coconut oil 2004 E. CasiraghiM. Rossi Book Part (author) -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 178
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile