Sfoglia per SSD
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi
2011 G. Scigliuolo, G. Boschin, D. Resta, E. Sirtori, A. Arnoldi
Applicazioni innovative delle piante officinali in alimentazione umana
2013 A. Arnoldi
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi
2010 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, A. Arnoldi
Are wines fined with milk or egg proteins safe for patients suffering from food allergy?
2011 F. Uberti, C. Ballabio, C. Di Lorenzo, C. Tarantino, R. Danzi, P. Restani
Aspetti dietetici nel periodo del divezzamento e dell’adolescenza
2011 B. Beretta, P. Restani
Aspetti molecolari delle allergie alimentari
2008 P. Restani, C. Ballabio
Assessing the bioavailability of bioactive peptides from lupin seed protein by using differentiated human intestinal enterocytes
2015 C. Lammi, G. Aiello, G. Vistoli, C. Zanoni, A. Arnoldi, Y. Sambuy, S. Ferruzza, G. Ranaldi
Assessment of multifunctional behavior of lupin P7 and its metabolite using an integrate strategy
2020 C. Lammi, G. Aiello, L. Dellafiora, C. Bollati, G. Boschin, G. Ranaldi, S. Ferruzza, Y. Sambuy, G. Galaverna, A. Arnoldi
Assessment of residual immunoreactivity in red or white wines clarified with pea or lupin extracts
2003 A. Cattaneo, C. Ballabio, R. Bernardini, A. A. E. Bertelli, E. Novembre, A. Vierucci, P. Restani
Assessment of the Cholesterol-Lowering Effect of MOMAST®: Biochemical and Cellular Studies
2022 M. Bartolomei, C. Bollati, J. Li, A. Arnoldi, C. Lammi
Assessment of the Physicochemical and Conformational Changes of Ultrasound-Driven Proteins Extracted from Soybean Okara Byproduct
2021 G. Aiello, R. Pugliese, L. Rueller, C. Bollati, M. Bartolomei, Y. Li, J. Robert, A. Arnoldi, C. Lammi
Assessment of the presence of allergenic residues in commercial wines fined with caseinates or egg white proteins
2011 P. Restani, F. Uberti, C. Ballabio, E. Penas, C. Di Lorenzo, R. Danzi, C. Tarantino
Assessment of the presence of patulin in apple-based foods coming from different agricultural practices
2005 D. Fuggetta, S. Molfino, C. Ballabio, P. Restani
Assessment of the residual immunoreactivity of soybean whey hydrolysates obtained by combined enzymatic proteolysis and high pressure
2006 E. Peñas, P. Restani, C. Ballabio, G. Préstamo, A. Fiocchi, R. Gómez
Assessment of the tolerance to lupin-enriched pasta in peanut-allergic children
2009 A. Fiocchi, P. Sarratud, L. Terracciano, E. Vacca, R. Bernardini, D. Fuggetta, C. Ballabio, M.M. Duranti, C. Magni, P. Restani
Asymmetric synthesis of 3-methyl-2-phenyl-1,4-benzodioxanes. Absolute configuration of the neolignans eusiderin and eusiderin C and D
1985 A. Arnoldi, L. Merlini
Atti del 1° Simposio AISAL : La sperimentazione animale in Italia e in Europa : verso un futuro comune
1995 L. De Francesco, S. Filippeschi, E. Melloni, P. Restani
Atti della I Giornata di studio La professionalità degli operatori nella 'animal care’: esigenze e prospettive
1988 S. Filippeschi, A. Guaitani, G. Pratesi, P. Restani, P. Zaninelli
Autoxidation in the Formation of Volatiles from Glucose−Lysine
1998 A. D'Agostina, M. Negroni, A. Arnoldi
Autoxidation in Xylose/Lysine Model Systems
2000 M. Negroni, A. D'Agostina, A. Arnoldi
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