BALDI, GIANLUCA
BALDI, GIANLUCA
Dipartimento di Scienze Veterinarie per la Salute, la Produzione Animale e la Sicurezza Alimentare (attivo dal 27/04/2012 al 01/01/2022)
Almeno ripopoliamo i pascoli
2013 M. Selva, M. Biancardi, M. Vandone, G. Baldi, R. Compiani, C. Sgoifo Rossi
Azoto a lento rilascio per “sfruttare” il rumine
2011 C.A. Sgoifo Rossi, R. Compiani, G. Baldi, G. Ripamonti, S. Vandoni
Bovino da carne : alimentazione, i nuovi trend
2013 R. Compiani, G. Baldi, C. Sgoifo Rossi
Carne bovina : punti di forza e punti di debolezza del comparto
2013 S. Vigna, G. Baldi, R. Compiani, C.A. Sgoifo Rossi
Con insilato o “a secco” mancano gli zuccheri
2012 C. Ulgheri, G. Baldi, R. Compiani, C.A. Sgoifo Rossi
Dealing with lameness in italian beef cattle rearing
2014 R. Compiani, C..A. Sgoifo Rossi, G. Baldi, A. Desrochers
Effect of a source of sustained-release non-protein nitrogen on beef cattle
2012 C.A. Sgoifo Rossi, R. Compiani, G. Baldi, S. Vandoni, M. Agovino
Effect of a source of sustained-released non-protein nitrogen on beef cattle
2012 C.A. Sgoifo Rossi, R. Compiani, G. Baldi, S. Vandoni, M. Agovino
Effect of ageing time in vacuum package on veal longissimus dorsi and biceps femoris physical and sensory traits
2015 G. Baldi, S. Ratti, C.E.M. Bernardi, V. Dell'Orto, C. Corino, R. Compiani, C.A. Sgoifo Rossi
Effect of ageing time on veal quality
2013 G. Baldi, R. Compiani, C. Bernardi, E. Tirloni, S. Ratti, C. Sgoifo Rossi
Effect of different selenium source during finishing phase on beef quality
2015 C.A. Sgoifo Rossi, R. Compiani, G. Baldi, C.E.M. Bernardi, M. Muraro, J.P. Marden, V. Dell’Orto
Effect of the administration of different levels of solid feed on production performance, welfare, health status and antibiotic use in veal calves for white meat production
2020 S. Grossi, G. Borgo, R. Compiani, G. Baldi, L. Rossi, L. Bertocchi, C.A. SGOIFO ROSSI
Effects of a supplemental calcareous marine algae bolus on blood calcium concentration in dairy heifers
2022 A. Boccardo, R. Compiani, G. Baldi, D. Pravettoni, S. Grossi, G. Sala, S. Taylor, E. Neville, C.A. Sgoifo Rossi
Effects of different mineral supplementation programs on beef cattle serum Se, Zn, Cu, Mn concentration, health, growth performance and meat quality
2020 C.A. SGOIFO ROSSI, S. Grossi, R. Compiani, G. Baldi, M. Agovino, L. Rossi
Essential oils examined for beef cattle rearing
2012 C.A. Sgoifo Rossi, R. Compiani, G. Baldi, L. Caprarotta
Fattori condizionanti la qualità delle carni bovine nelle fasi successive all’allevamento e tecnologie per migliorarla
2012 G. Baldi, R. Compiani, C. Sgoifo Rossi
Fibra, amido e zuccheri devono essere in equilibrio
2012 C.A. Sgoifo Rossi, G. Baldi, R. Compiani, C. Ulgheri, V. Dell’Orto
Imaging of Intact Ovine m. semimembranosus by Confocal Raman Microscopy
2015 S. Fowler, B. Wood, M. Ottoboni, G. Baldi, P. Wynn, R. van de Ven, D. Hopkins
Impact of the main dairy cattle technopathies
2013 R. Compiani, G. Baldi, C. Sgoifo Rossi
Incidenza di problematiche respiratorie e performance di crescita di bovini da ristallo ad alto rischio BRD sottoposti a trattamento anti-infettivo d’arrivo
2012 D. Fucci, R. Compiani, G. Baldi, C.A. Sgoifo Rossi