FAILLA, OSVALDO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 19.971
NA - Nord America 10.390
AS - Asia 5.506
SA - Sud America 325
AF - Africa 129
OC - Oceania 124
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 36.453
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.219
IT - Italia 6.858
GB - Regno Unito 5.694
CN - Cina 2.408
SE - Svezia 2.183
DE - Germania 1.260
FR - Francia 785
SG - Singapore 594
IN - India 554
UA - Ucraina 547
IE - Irlanda 539
TR - Turchia 536
KR - Corea 504
RU - Federazione Russa 328
FI - Finlandia 306
NL - Olanda 246
ES - Italia 212
EU - Europa 202
PT - Portogallo 178
ID - Indonesia 163
VN - Vietnam 149
GR - Grecia 147
HK - Hong Kong 147
DK - Danimarca 128
CA - Canada 117
CO - Colombia 117
BR - Brasile 104
CH - Svizzera 84
GE - Georgia 81
RO - Romania 81
AU - Australia 79
BE - Belgio 79
PL - Polonia 75
IR - Iran 63
JP - Giappone 60
CL - Cile 58
ZA - Sudafrica 50
IL - Israele 43
NZ - Nuova Zelanda 43
HU - Ungheria 42
HR - Croazia 41
MX - Messico 39
PK - Pakistan 39
AM - Armenia 28
AT - Austria 28
CZ - Repubblica Ceca 27
PE - Perù 23
TW - Taiwan 23
AZ - Azerbaigian 20
MA - Marocco 20
DZ - Algeria 17
NO - Norvegia 16
SI - Slovenia 16
TN - Tunisia 16
AR - Argentina 14
BA - Bosnia-Erzegovina 14
BG - Bulgaria 14
MY - Malesia 14
UZ - Uzbekistan 14
EG - Egitto 13
PH - Filippine 10
TH - Thailandia 10
LB - Libano 9
RS - Serbia 9
AE - Emirati Arabi Uniti 8
JO - Giordania 7
SC - Seychelles 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
MD - Moldavia 6
MK - Macedonia 6
SA - Arabia Saudita 6
CR - Costa Rica 5
EC - Ecuador 5
LV - Lettonia 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
CY - Cipro 4
OM - Oman 4
AL - Albania 3
CU - Cuba 3
A1 - Anonimo 2
EE - Estonia 2
FJ - Figi 2
IQ - Iraq 2
IS - Islanda 2
KE - Kenya 2
ME - Montenegro 2
NG - Nigeria 2
PA - Panama 2
UY - Uruguay 2
BD - Bangladesh 1
BO - Bolivia 1
BT - Bhutan 1
GH - Ghana 1
GL - Groenlandia 1
GP - Guadalupe 1
GT - Guatemala 1
JM - Giamaica 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
MM - Myanmar 1
Totale 36.648
Città #
Southend 5.358
Milan 1.407
Chandler 1.049
Seattle 829
Princeton 685
Wilmington 576
Beijing 511
Dublin 498
Mountain View 458
Fairfield 433
Ashburn 397
Ann Arbor 381
Dearborn 340
Jacksonville 334
Nanjing 304
Singapore 297
Cambridge 277
Woodbridge 275
Redmond 258
Houston 233
Rome 228
Des Moines 226
New York 218
Bengaluru 208
Hangzhou 176
Boardman 166
Serra 157
Redwood City 156
Roxbury 156
Sakarya 151
Jinan 138
Shenyang 122
Turin 120
Andover 116
Somerville 116
Jakarta 107
Medford 105
Dong Ket 103
Nanchang 101
Bogotá 100
Florence 100
Hong Kong 96
Athens 91
Hebei 84
Phoenix 84
Seoul 79
Bologna 78
Shanghai 72
Torino 67
Verona 67
Palermo 65
Eitensheim 63
Padova 62
Changsha 61
Zhengzhou 60
Tianjin 57
Guangzhou 56
Istanbul 55
San Diego 55
Helsinki 54
Tübingen 54
Bari 53
Bühl 51
Kunming 51
Brussels 50
Naples 49
Berlin 47
Brescia 44
Fremont 43
Lisbon 42
Santiago 42
Catania 40
Tbilisi 40
Amsterdam 39
Pisa 39
Cattolica 34
Dallas 33
Fuzhou 33
Frankfurt am Main 32
Margão 32
Munich 32
San Michele All'adige 32
Jiaxing 30
Napoli 30
Bolzano 29
Central District 29
Grafing 29
Taizhou 29
Toronto 29
Haikou 28
Acqui Terme 27
Mezzolombardo 27
Pune 27
Udine 27
Ningbo 26
Adelaide 25
Falls Church 25
Hamburg 25
Madrid 25
Trieste 25
Totale 20.680
Nome #
Chlorophyll and carotenoid quantifications in white grape (Vitis vinifera L.) skins by reflectance spectroscopy 438
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy 394
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli 390
Description of the vitis vinifera L. Phenotypic variability in eno-carpological traits by a Euro-Asiatic collaborative network among ampelographic collections 354
Accumulo e profilo antocianico in relazione al microclima termico e luminoso in Croatina, Sangiovese, Syrah e Nebbiolo 346
Caucasus and Northern Black Sea Region Ampelography 336
Proteome changes in the skin of the grape cultivar Barbera among different stages of ripening 335
Recupero e valorizzazione del patrimonio edilizio : le cascine lombarde 332
Aspetti biochimici e fisiologici della risposta di due portinnesti di vite allo stress idrico e salino 301
Agroclimatic characterisation of European mountain viticultural areas 298
Studio dei meccanismi di resistenza a Plasmopara viticola in vite: il caso della cultivar di Vitis vinifera Mgaloblishvili 294
Garnacha, grénache, cannonau, tocai rosso, vernaccia di Serra Petrona : Sinonimi o vitigno collettivo 280
Pedigree reconstruction of the Italian grapevine Aglianico (Vitis vinifera L.) from Campania 277
Microclima termico e luminoso e accumulo di antociani in ‘Nebbiolo’ 270
Andamento meteorologico e qualità dell'olio extra vergine di oliva 267
Modificazioni biochimiche e fisiologiche di due portainnesti di vite in risposta a stress idrico e salino 262
Phenology and ripening profiles of Nerello mascalese and Carricante in Etna doc area 239
Use of satellite in precision viticulture : the Franciacorta experience 236
Le sostanze aromatiche nella bacca 235
The arrest of development of abortive reproductive organs in the unisexual flower of Vitis vinifera ssp. silvestris 226
Water deficit effects on grapevine woody tissue pigmentations 222
Unique resistance traits against downy mildew from the center of origin of grapevine (Vitis vinifera) 220
Iphen : a model for real time production of grapevine phenological maps 217
Cambiamenti del metaboloma in risposta alla siccità e alla salinità in portinnesti di vite sensibili e resistenti 217
Effect of anthocyanin absence on white berry grape (Vitis vinifera L.) 214
Spatial distribution of solar radiation and its effects on vine phenology and grape ripening in an alpine environment 209
Environmental and seasonal influence on virgin olive (Olea europaea L.) oil volatiles in northern Italy 207
Rpv29, Rpv30 and Rpv31 : three novel genomic loci associated with resistance to Plasmopara viticola in Vitis vinifera 204
Cultivar influence on virgin olive (Olea europea L.) oil flavor based on aromatic compounds and sensorial profile 201
Ecosystem services of urban trees: how can planning enhance CO2 assimilation, microclimate improvement and air quality amelioration? 200
Alla scoperta del mondo del vino: per un consumo consapevole 199
Viticultural zoning of Valtellina (Northern Italy) 195
Aboveground biomass estimation for Italian poplar SRF 193
Copigmentazione e anti-copigmentazione : interazione tra le molecole fenoliche della bacca 193
Progetto Vinum: metodi di analisi e primi risultati 190
Anthocyanin profile variability : changes in Sangiovese pigments acylation related to growing condition and viticoltural management 190
La vite e l’uomo. Dal rompicapo delle origini al salvataggio delle reliquie. Evidenze storico-ampelografiche per ripercorrere il viaggio della vite da Oriente alle soglie dell’Occidente 188
Exploration of elite grapevine germplasm of Oltrepò pavese (northern Italy) using genetic, chemotaxonomic and morphological markers 187
Stem starch reserves studied by on-solid reactions coupled with reflectance detections in water stressed grapevines 184
Zoning of the Veneto region areas with Denomination of origin 180
Genetic diversity and relationships in the grapevine germplasm collection from Central Asia 179
Zonage du terroir viticole en Vallée d’Aoste 176
Gestione del microclima del grappolo : ripercussioni sulla fisiologia e sulla qualità enologica 174
Root proteomic and metabolic analyses reveal specific responses to drought stress in differently tolerant grapevine rootstocks 173
From plant resistance response to the discovery of antimicrobial compounds: The role of volatile organic compounds (VOCs) in grapevine downy mildew infection 172
Characterization of grape (Vitis vinifera L.) berry sunburn symptoms by reflectance 171
Olio di Qualità : produzione e commercializzazione dell'olio extravergine di oliva lombardo 171
null 168
Tempo termico e fenologia della vite 168
Stadio di maturazione e indici qualitativi e compositivi di oli monovarietali 168
Bunch exposure to direct solar radiation increase ortho-diphenol anthocyanins in northern Italy climatic condition 167
Biodiversity of grapevines (Vitis vinifera L.) grown in Aosta Valley 167
Actual and possible impact of grapevine local varieties on viticulture : the Italian case 165
Adaptation des porte-greffes et des cépages aux conditiones pédo-climatiques de l’Italie 165
Detection of grapevine synonyms in Lombardy and Piedmont regions (northern Italy) 165
Nel Mediterraneo, uno Zibibbo per quattro terroir 163
Approccio alla realizzazione di un modello agrometeorologico previsionale della maturazione dello Chardonnay in Franciacorta 163
SUNBURN PHYSIOLOGY PHENOTYPIZATION BY REFLECTANCE 163
Tirano (1624-1930): a long time series of harvest dates for grapevine 160
Wild Grapevine (Vitis vinifera L. subsp. sylvestris (Gmelin) Hegi) in Italy: Distribution and Preliminary Genetic Analysis 160
Phenological Diversity of Georgian Grapevine Cultivars in Northern Italy 157
L'influenza della cultivar e dell'ambiente negli oli del nord Italia : esperienze pluriennali in Lombardia 155
VALUTAZIONE DELLE INTERAZIONI DEI TANNINI NELLE BUCCE D’UVA 155
Adaptive response of Vitis spp. and Prunus spp. to Fe-deficiency induced by HCO3- 155
Progress for research of grape and wine culture in Georgia, the South Caucasus 152
Novel aspects on the interaction between grapevine and plasmopara viticola : dual-RNA-seq analysis highlights gene expression dynamics in the pathogen and the plant during the battle for infection 152
Early Neolithic wine of Georgia in the South Caucasus 151
Ruolo della sfogliatura sul potenziale polifenolico della bacca 148
Effects of distillery vinasses on vineyard yield and quality in the D.O.C "Oltrepò Pavese Pinot Nero" – Lombardy, Italy 147
Measuring ecosystem services by urban species: the LIFE Urbangreen project : Preliminary results 147
RNAi of a Putative Grapevine Susceptibility Gene as a Possible Downy Mildew Control Strategy 147
Maturità fenolica del vinacciolo : basi chimiche e sviluppo di un nuovo indice 146
Grape ripening timing as a base for viticultural zoning : an agro-ecological approach 144
Gli agronomi in Lombardia dalle cattedre ambulanti ad oggi 143
Yeasts for the sustainability in viticulture and oenology : the “YesVite” Project 143
Oxidations in white grape (Vitis vinifera L.) skins : Comparison between ripening process and photooxidative sunburn symptoms 142
Valorizzazione e protezione della variabilità intravarietale dei vitigni italiani 141
Cap. 3 : Le unità territoriali della D.O. Oltrepò Pavese 141
Indigenous georgian wine-associated yeasts and grape cultivars to edit the wine quality in a precision oenology perspective 141
Zonazione e qualità dei vini nella provincia di Arezzo 140
A model for grape temperature simulation: validation in a mountain viticultural areas. 140
Vitis vinifera : a chemotaxonomic approach : anthocyanins in the skin 140
Wild grapevine (Vitis vinifera var. silvestris) in Italy : distribution, characteristics and germplasm preservation : 1989 report 140
La riflessione storica e l'innovazione scientifica come strumenti per disegnare il presente e progettare il futuro dell’agricoltura 140
Vitis vinifera : a chemotaxonomic approach : seed storage protein 139
Chloroplast microsatellites to investigate the origin of grapevine 138
Proteomic and metabolic traits of grape exocarp to explain different anthocyanin concentrations of the cultivars 138
Georgian Native Grapevine Cultivars ‘Alexandrouli’, ‘Dzveli Alexandrouli’ and ‘Mujuretuli’: Description, Genetic Relationship and Hypotheses About Their Origin. 136
Dalla genomica alla proteomica: nuovi strumenti per la definizione potenziale della qualita' dell' uva 136
Evaluation of Sangiovese phenolic ripeness by simulated maceration processes 136
Effect of Promalin and Paclobutrazol on craking and quality of Neipling Stayman apples 136
Analysis of Genetic Structure of Twelve Sicilian Grapevine Cultivars 136
Climate change in Europe and effects on thermal resources for crops 135
Study of genetic variability in Vitis vinifera L. germplasm by high-throughput Vitis18kSNP array: the case of Georgian genetic resources 135
Genetic diversity analysis of cultivated and wild grapevine (Vitis vinifera L.) accessions around the Mediterranean basin and Central Asia 135
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy 134
L’IGT (Indicazione geografica tipica) Ronchi varesini per la rinascita della viticoltura varesina. 132
Copigmentation and anti-copigmentation in grape extracts studied by spectrophotometry and post-column-reaction HPLC 132
Grape seed ripening evaluation by ortho-diphenol quantification 132
Strategia della viticoltura etnea per vincere le sfide del mercato 130
Totale 19.145
Categoria #
all - tutte 90.557
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 90.557


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019271 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 271
2019/20204.435 438 109 154 259 305 455 740 194 642 551 370 218
2020/20214.779 205 379 272 293 487 395 361 295 582 308 826 376
2021/20224.408 249 335 126 223 404 206 391 269 363 376 409 1.057
2022/20236.264 802 512 669 537 560 1.086 261 647 526 170 296 198
2023/20244.006 213 397 203 247 805 256 209 227 153 286 442 568
Totale 38.933