FAILLA, OSVALDO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 21.789
NA - Nord America 11.855
AS - Asia 7.619
SA - Sud America 703
AF - Africa 169
OC - Oceania 149
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 42.292
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 11.650
IT - Italia 7.540
GB - Regno Unito 5.706
CN - Cina 2.863
SE - Svezia 2.193
SG - Singapore 1.917
DE - Germania 1.317
RU - Federazione Russa 975
FR - Francia 851
IN - India 566
TR - Turchia 560
UA - Ucraina 555
IE - Irlanda 550
KR - Corea 509
BR - Brasile 433
FI - Finlandia 331
NL - Olanda 328
ID - Indonesia 248
ES - Italia 231
PT - Portogallo 209
EU - Europa 202
GR - Grecia 199
HK - Hong Kong 183
VN - Vietnam 161
DK - Danimarca 130
CA - Canada 122
CO - Colombia 121
CH - Svizzera 105
AU - Australia 97
PL - Polonia 97
GE - Georgia 90
RO - Romania 89
BE - Belgio 80
JP - Giappone 80
IR - Iran 66
ZA - Sudafrica 66
CL - Cile 60
MX - Messico 58
PK - Pakistan 56
AT - Austria 53
IL - Israele 52
NZ - Nuova Zelanda 50
HR - Croazia 47
HU - Ungheria 46
AM - Armenia 38
AZ - Azerbaigian 33
PE - Perù 30
CZ - Repubblica Ceca 29
PH - Filippine 28
AR - Argentina 25
DZ - Algeria 24
MA - Marocco 24
TN - Tunisia 23
TW - Taiwan 23
BA - Bosnia-Erzegovina 20
BG - Bulgaria 20
EC - Ecuador 20
UZ - Uzbekistan 19
SI - Slovenia 17
MY - Malesia 16
NO - Norvegia 16
TH - Thailandia 15
AE - Emirati Arabi Uniti 14
EG - Egitto 14
JO - Giordania 13
BD - Bangladesh 10
RS - Serbia 10
CY - Cipro 9
LB - Libano 9
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 9
IQ - Iraq 8
MD - Moldavia 7
PA - Panama 7
SA - Arabia Saudita 7
SC - Seychelles 7
AL - Albania 6
CR - Costa Rica 6
MK - Macedonia 6
OM - Oman 6
UY - Uruguay 6
LV - Lettonia 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
PY - Paraguay 4
CU - Cuba 3
GT - Guatemala 3
KE - Kenya 3
KG - Kirghizistan 3
KZ - Kazakistan 3
A1 - Anonimo 2
BO - Bolivia 2
CI - Costa d'Avorio 2
EE - Estonia 2
FJ - Figi 2
IS - Islanda 2
JM - Giamaica 2
KH - Cambogia 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LK - Sri Lanka 2
LU - Lussemburgo 2
ME - Montenegro 2
Totale 42.468
Città #
Southend 5.358
Milan 1.535
Singapore 1.223
Chandler 1.049
Seattle 843
Princeton 685
Wilmington 576
Beijing 553
Council Bluffs 514
Dublin 504
Ashburn 488
Mountain View 458
Fairfield 433
Ann Arbor 381
Dearborn 340
Jacksonville 334
Santa Clara 311
Nanjing 305
Cambridge 277
Woodbridge 275
Redmond 258
Rome 257
Houston 233
Des Moines 226
New York 222
Bengaluru 208
Jakarta 188
Hangzhou 180
Boardman 173
Serra 159
Redwood City 156
Roxbury 156
Sakarya 151
Turin 141
Jinan 139
Florence 127
Athens 126
Shenyang 122
Hong Kong 119
Andover 116
Somerville 116
Shanghai 113
Medford 105
Dong Ket 103
Nanchang 102
Bogotá 101
Phoenix 92
Bologna 89
Hebei 84
Seoul 79
Palermo 76
Guangzhou 75
Verona 75
Bari 71
Torino 67
Padova 66
Brescia 64
Eitensheim 63
Helsinki 63
Changsha 62
Fuzhou 62
Zhengzhou 60
Tianjin 58
Istanbul 57
Naples 57
San Diego 55
Tübingen 54
Lisbon 53
Berlin 52
Brussels 51
Bühl 51
Kunming 51
Pisa 48
Los Angeles 47
Tbilisi 45
Amsterdam 44
Catania 44
Munich 44
Fremont 43
Santiago 43
Frankfurt am Main 37
Cattolica 34
Dallas 33
Jiaxing 33
Margão 32
San Michele All'adige 32
Toronto 32
Porto 31
Napoli 30
Taizhou 30
Bolzano 29
Central District 29
Grafing 29
São Paulo 29
Haikou 28
London 28
Pune 28
Acqui Terme 27
Cagliari 27
Mezzolombardo 27
Totale 23.189
Nome #
Chlorophyll and carotenoid quantifications in white grape (Vitis vinifera L.) skins by reflectance spectroscopy 536
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy 431
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli 422
Description of the vitis vinifera L. Phenotypic variability in eno-carpological traits by a Euro-Asiatic collaborative network among ampelographic collections 407
Accumulo e profilo antocianico in relazione al microclima termico e luminoso in Croatina, Sangiovese, Syrah e Nebbiolo 392
Recupero e valorizzazione del patrimonio edilizio : le cascine lombarde 366
Caucasus and Northern Black Sea Region Ampelography 360
Proteome changes in the skin of the grape cultivar Barbera among different stages of ripening 344
Aspetti biochimici e fisiologici della risposta di due portinnesti di vite allo stress idrico e salino 342
Agroclimatic characterisation of European mountain viticultural areas 331
Effect of anthocyanin absence on white berry grape (Vitis vinifera L.) 326
Studio dei meccanismi di resistenza a Plasmopara viticola in vite: il caso della cultivar di Vitis vinifera Mgaloblishvili 326
Microclima termico e luminoso e accumulo di antociani in ‘Nebbiolo’ 301
Pedigree reconstruction of the Italian grapevine Aglianico (Vitis vinifera L.) from Campania 301
Garnacha, grénache, cannonau, tocai rosso, vernaccia di Serra Petrona : Sinonimi o vitigno collettivo 291
Andamento meteorologico e qualità dell'olio extra vergine di oliva 291
Modificazioni biochimiche e fisiologiche di due portainnesti di vite in risposta a stress idrico e salino 281
Phenology and ripening profiles of Nerello mascalese and Carricante in Etna doc area 261
Water deficit effects on grapevine woody tissue pigmentations 261
Le sostanze aromatiche nella bacca 253
Unique resistance traits against downy mildew from the center of origin of grapevine (Vitis vinifera) 252
Use of satellite in precision viticulture : the Franciacorta experience 246
Ecosystem services of urban trees: how can planning enhance CO2 assimilation, microclimate improvement and air quality amelioration? 246
Detection of grapevine synonyms in Lombardy and Piedmont regions (northern Italy) 245
Iphen : a model for real time production of grapevine phenological maps 244
The arrest of development of abortive reproductive organs in the unisexual flower of Vitis vinifera ssp. silvestris 243
Cambiamenti del metaboloma in risposta alla siccità e alla salinità in portinnesti di vite sensibili e resistenti 231
Environmental and seasonal influence on virgin olive (Olea europaea L.) oil volatiles in northern Italy 229
Spatial distribution of solar radiation and its effects on vine phenology and grape ripening in an alpine environment 226
Rpv29, Rpv30 and Rpv31 : three novel genomic loci associated with resistance to Plasmopara viticola in Vitis vinifera 225
From plant resistance response to the discovery of antimicrobial compounds: The role of volatile organic compounds (VOCs) in grapevine downy mildew infection 220
Aboveground biomass estimation for Italian poplar SRF 215
Anthocyanin profile variability : changes in Sangiovese pigments acylation related to growing condition and viticoltural management 215
Cultivar influence on virgin olive (Olea europea L.) oil flavor based on aromatic compounds and sensorial profile 214
Viticultural zoning of Valtellina (Northern Italy) 211
Alla scoperta del mondo del vino: per un consumo consapevole 210
Stem starch reserves studied by on-solid reactions coupled with reflectance detections in water stressed grapevines 209
Biodiversity of grapevines (Vitis vinifera L.) grown in Aosta Valley 202
Copigmentazione e anti-copigmentazione : interazione tra le molecole fenoliche della bacca 200
Characterization of grape (Vitis vinifera L.) berry sunburn symptoms by reflectance 198
Exploration of elite grapevine germplasm of Oltrepò pavese (northern Italy) using genetic, chemotaxonomic and morphological markers 198
Progetto Vinum: metodi di analisi e primi risultati 196
La vite e l’uomo. Dal rompicapo delle origini al salvataggio delle reliquie. Evidenze storico-ampelografiche per ripercorrere il viaggio della vite da Oriente alle soglie dell’Occidente 196
Zoning of the Veneto region areas with Denomination of origin 193
Gestione del microclima del grappolo : ripercussioni sulla fisiologia e sulla qualità enologica 192
Actual and possible impact of grapevine local varieties on viticulture : the Italian case 189
Genetic diversity and relationships in the grapevine germplasm collection from Central Asia 189
Zonage du terroir viticole en Vallée d’Aoste 188
Stadio di maturazione e indici qualitativi e compositivi di oli monovarietali 187
Root proteomic and metabolic analyses reveal specific responses to drought stress in differently tolerant grapevine rootstocks 186
Olio di Qualità : produzione e commercializzazione dell'olio extravergine di oliva lombardo 184
Modello pedoclimatico di zonazione dell’Oltrepò pavese per Pinot Grigio, Pinot Nero, Croatina e Barbera 182
Bunch exposure to direct solar radiation increase ortho-diphenol anthocyanins in northern Italy climatic condition 180
RNAi of a Putative Grapevine Susceptibility Gene as a Possible Downy Mildew Control Strategy 179
Tempo termico e fenologia della vite 177
Approccio alla realizzazione di un modello agrometeorologico previsionale della maturazione dello Chardonnay in Franciacorta 176
Wild Grapevine (Vitis vinifera L. subsp. sylvestris (Gmelin) Hegi) in Italy: Distribution and Preliminary Genetic Analysis 176
Tirano (1624-1930): a long time series of harvest dates for grapevine 175
VALUTAZIONE DELLE INTERAZIONI DEI TANNINI NELLE BUCCE D’UVA 175
Measuring ecosystem services by urban species: the LIFE Urbangreen project : Preliminary results 175
SUNBURN PHYSIOLOGY PHENOTYPIZATION BY REFLECTANCE 174
Novel aspects on the interaction between grapevine and plasmopara viticola : dual-RNA-seq analysis highlights gene expression dynamics in the pathogen and the plant during the battle for infection 174
Progress for research of grape and wine culture in Georgia, the South Caucasus 173
Nel Mediterraneo, uno Zibibbo per quattro terroir 172
Wild grapevine (Vitis sylvestris C.C.Gmel.) wines from the Southern Caucasus region 172
Grape seed ripening evaluation by ortho-diphenol quantification 171
Early Neolithic wine of Georgia in the South Caucasus 171
Adaptation des porte-greffes et des cépages aux conditiones pédo-climatiques de l’Italie 170
Oxidations in white grape (Vitis vinifera L.) skins : Comparison between ripening process and photooxidative sunburn symptoms 169
null 168
Phenological Diversity of Georgian Grapevine Cultivars in Northern Italy 168
L'influenza della cultivar e dell'ambiente negli oli del nord Italia : esperienze pluriennali in Lombardia 167
Adaptive response of Vitis spp. and Prunus spp. to Fe-deficiency induced by HCO3- 165
Genetic diversity analysis of cultivated and wild grapevine (Vitis vinifera L.) accessions around the Mediterranean basin and Central Asia 164
Analysis of Genetic Structure of Twelve Sicilian Grapevine Cultivars 163
Indigenous georgian wine-associated yeasts and grape cultivars to edit the wine quality in a precision oenology perspective 163
La riflessione storica e l'innovazione scientifica come strumenti per disegnare il presente e progettare il futuro dell’agricoltura 163
Effects of distillery vinasses on vineyard yield and quality in the D.O.C "Oltrepò Pavese Pinot Nero" – Lombardy, Italy 162
Maturità fenolica del vinacciolo : basi chimiche e sviluppo di un nuovo indice 162
Study of genetic diversity in V. vinifera subsp. sylvestris in Azerbaijan and Georgia and relationship with species of the cultivated compartment 159
Italian wild grapevine (Vitis vinifera L. subsp. sylvestris) population : insights into eco-geographical aspects and genetic structure 158
Genetic and phenetic exploration of Georgian grapevine germplasm 157
Ruolo della sfogliatura sul potenziale polifenolico della bacca 157
BerryTone—A simulation model for the daily course of grape berry temperature 156
Georgian Native Grapevine Cultivars ‘Alexandrouli’, ‘Dzveli Alexandrouli’ and ‘Mujuretuli’: Description, Genetic Relationship and Hypotheses About Their Origin. 156
Georgian grapevine cultivars : ancient biodiversity for future viticulture 156
Gli agronomi in Lombardia dalle cattedre ambulanti ad oggi 155
Cap. 3 : Le unità territoriali della D.O. Oltrepò Pavese 155
Vitis vinifera : a chemotaxonomic approach : anthocyanins in the skin 155
Yeasts for the sustainability in viticulture and oenology : the “YesVite” Project 155
Grape ripening timing as a base for viticultural zoning : an agro-ecological approach 153
The use of AFLP and SSR molecular markers to decipher homonyms and synonyms in grapevine cultivars : the case of varietal groups known as “Schiave” 153
Proteomic and metabolic traits of grape exocarp to explain different anthocyanin concentrations of the cultivars 153
Evaluation of Sangiovese phenolic ripeness by simulated maceration processes 152
Vitis vinifera : a chemotaxonomic approach : seed storage protein 152
Genetic characterization of Sardiania grapevine cultivars by SSR markers analysis 151
A model for grape temperature simulation: validation in a mountain viticultural areas. 150
Valorizzazione e protezione della variabilità intravarietale dei vitigni italiani 150
Zonazione e qualità dei vini nella provincia di Arezzo 149
Dalla genomica alla proteomica: nuovi strumenti per la definizione potenziale della qualita' dell' uva 149
Totale 21.419
Categoria #
all - tutte 118.474
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 118.474


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.139 0 0 0 0 0 0 0 0 0 551 370 218
2020/20214.771 205 379 272 293 487 395 361 292 579 306 826 376
2021/20224.408 249 335 126 223 404 206 391 269 363 376 409 1.057
2022/20236.264 802 512 669 537 560 1.086 261 647 526 170 296 198
2023/20244.029 213 397 203 247 805 256 209 227 153 286 442 591
2024/20255.848 415 958 425 904 728 444 400 1.003 565 6 0 0
Totale 44.796