Sfoglia per Autore
Influenza dei processi di trasformazione sulla risposta glicemica di alimenti amidacei
1992 F. Brighenti, M.C. Casiraghi
Lack of effect of high temperature drying on digestibility of starch in spaghetti
1992 M.C. Casiraghi, F. Brighenti, G. Testolin
Lipidi della dieta e profilo acidico eritrocitario di una popolazione adulta del nord Italia
1993 P. Simonetti, M. Porrini, M.C. Casiraghi, C. Roggi, G. Testolin
Intensita’ di percezione gustativa in condizioni di fame e di sazieta’
1993 R. Crovetti, M. Porrini, E. Leopardi, E. Pagliarini, M.C. Casiraghi, G. Testolin
Effect of processing on rice starch digestibility evaluated by in vivo and in vitro methods
1993 M.C. Casiraghi, F. Brighenti, N. Pellegrini, E. Leopardi, G. Testolin
Gastric emptying of solids is markedly delayed when meals are fried
1994 L. Benini, F. Brighenti, G. Castellani, M.T. Brentegani, C. Sembenini, N. Pellegrini, M.C. Casiraghi, I. Vantini
Digestibility of carbohydrates from rice-, oat- and wheat-based ready-to-eat breakfast cereals in children
1994 F. Brighenti, M.C. Casiraghi, R. Crovetti, S. Ciappellano, G. Testolin
Comparison of lactulose and inulin as a reference standard for the study of resistant starch fermentation using hydrogen breath test
1995 F. Brighenti, M.C. Casiraghi, N. Pellegrini, P. Riso, P. Simonetti, G. Testolin
Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects
1995 F. Brighenti, G. Castellani, L. Benini, M.C. Casiraghi, R. Crovetti, E. Leopardi, G. Testolin
Gastric emptying of a solid meal is accelerated by the removal of dietary fibre naturally present in food
1995 L. Benini, G. Castellani, F. Brighenti, K.W. Heaton, M.T. Brentegani, M.C. Casiraghi, C. Sembenini, N. Pellegrini, A. Fioretta, G. Minniti, M. Porrini, G. Testolin, I. Vantini
In vitro studies to predict physiological effects of dietary fibre
1995 F. Brighenti, N. Pellegrini, M.C. Casiraghi, G. Testolin
Il milieu intestinale e sue possibili modificazioni con la dieta.
1996 F. Brighenti, M.C. Casiraghi
Fermentability of starch residues obtained in vivo and in vitro
1998 F. Brighenti, M.C. Casiraghi, R. Zanchi, L. Benini, I. Vantini
Resistant starch in the Italian diet
1998 F. Brighenti, M.C. Casiraghi, C. Baggio
Effect of consumption of a ready-to-eat breakfast cereal containing inulin on the intestinal milieu and blood lipids in healthy male volunteers
1999 F. Brighenti, M.C. Casiraghi, E. Canzi, A. Ferrari
Batteri lattici e latti fermentati nella funzionalità dell’apparato gastro-intestinale
2000 G. Testolin, M.C. Casiraghi
Behaviour of the pharmaceutical probiotic preparation VSL#3 in the human ileostomy effluent containing its own natural elements
2001 B. Bianchi-Salvadori, A. Ferrari, E. Canzi, M.C.Casiraghi, F. Brighenti
Role of fiber in the mediterranean diet
2001 G. Testolin, M.C. Casiraghi
Qualità e valore nutrizionale di merendine industriali e di merende tradizionali
2002 G. Testolin, M.C. Casiraghi, A. Bonfiglio, G. Tomassi
Effetto dei trattamenti post-raccolta e dei metodi di conservazione sulla qualità delle castagne
2002 D. Bassi, M.C. Casiraghi, I. Mignani, A. Vercesi, G. Delaidelli
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile