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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Influenza dei processi di trasformazione sulla risposta glicemica di alimenti amidacei 1992 M.C. Casiraghi + Article (author) -
Lack of effect of high temperature drying on digestibility of starch in spaghetti 1992 M.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Lipidi della dieta e profilo acidico eritrocitario di una popolazione adulta del nord Italia 1993 P. SimonettiM. PorriniM.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Intensita’ di percezione gustativa in condizioni di fame e di sazieta’ 1993 M. PorriniE. PagliariniM.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Effect of processing on rice starch digestibility evaluated by in vivo and in vitro methods 1993 M.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Gastric emptying of solids is markedly delayed when meals are fried 1994 M.C. Casiraghi + Article (author) -
Digestibility of carbohydrates from rice-, oat- and wheat-based ready-to-eat breakfast cereals in children 1994 M.C. CasiraghiS. CiappellanoG. Testolin + Article (author) -
Comparison of lactulose and inulin as a reference standard for the study of resistant starch fermentation using hydrogen breath test 1995 M.C. CasiraghiP. RisoP. SimonettiG. Testolin + Article (author) -
Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects 1995 M.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Gastric emptying of a solid meal is accelerated by the removal of dietary fibre naturally present in food 1995 M.C. CasiraghiM. PorriniG. Testolin + Article (author) -
In vitro studies to predict physiological effects of dietary fibre 1995 M.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Il milieu intestinale e sue possibili modificazioni con la dieta. 1996 M.C. Casiraghi + Book Part (author) -
Fermentability of starch residues obtained in vivo and in vitro 1998 M.C. CasiraghiR.Zanchi + Book Part (author) -
Resistant starch in the Italian diet 1998 M.C. Casiraghi + Article (author) -
Effect of consumption of a ready-to-eat breakfast cereal containing inulin on the intestinal milieu and blood lipids in healthy male volunteers 1999 M.C. CasiraghiE. CanziA. Ferrari + Article (author) -
Batteri lattici e latti fermentati nella funzionalità dell’apparato gastro-intestinale 2000 M.C. Casiraghi + Article (author) -
Behaviour of the pharmaceutical probiotic preparation VSL#3 in the human ileostomy effluent containing its own natural elements 2001 E. CanziM.C.Casiraghi + Article (author) -
Role of fiber in the mediterranean diet 2001 G. TestolinM.C. Casiraghi Article (author) -
Qualità e valore nutrizionale di merendine industriali e di merende tradizionali 2002 M.C. Casiraghi + Article (author) -
Effetto dei trattamenti post-raccolta e dei metodi di conservazione sulla qualità delle castagne 2002 D. BassiM.C. CasiraghiI. MignaniA. Vercesi + Book Part (author) -
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