TESTOLIN, GIULIO
TESTOLIN, GIULIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
Absorption of lycopene from single or daily portions of raw and processed tomato
1998-01-01 M. Porrini, P. Riso, G. Testolin
Acute glucose and insulin responses to cereal products based on a high β-glucan barley flour
2003-01-01 M.C. Casiraghi, A. Bonfiglio, G. Testolin, F. Brighenti
Alimenti con diversa composizione nutrizionale e sazietà a breve termine
1994-01-01 M. Porrini, R. Crovetti, P. Simonetti, P. Riso, A. Santangelo, G. Testolin
Antioxidant Effect of Daidzein and Genistein in Human Primary Lymphocytes
2003-01-01 D. Erba, P. Foti, A. Spadafranca, G. Testolin
Application of affinity chromatography in the purification of enzymatic complexes: mitocondrial complex III
1977-01-01 G. Testolin, O. Brenna, S. Ciappellano, P.G. Pietta, M. Pace
Aspetti nutrizionali degli alimenti refrigerati nella ristorazione collettiva
1979-01-01 G. Testolin, C. Cantoni, S. Ciappellano, V. Bellisario, V. Rossi, D. Baserga
Aspetti nutrizionali degli alimenti surgelati nella ristorazione collettiva
1979-01-01 G. Testolin, C.A. Cantoni, V. Bellisario, S. Ciappellano, M. Mari, S. Pagliazzo
Assessment of body fat mass by a novel portable bioelectrical impedance analyser device
2003-01-01 S. Bertoli, M.L. Petroni, A. Spadafranca, A. Dorigo, G. Testolin
Assorbimento di daidzeina in intestino rovesciato di ratto
2005-01-01 P. Foti, D. Erba, A. Spadafranca, J. Bresciani, G. Testolin
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal
1990-01-01 S. Ciappellano, G. Testolin, M. Allegrini, M. Porrini
Black tea extract supplementation decreases oxidative damage in Jurkat T cells
2003-08-15 D. Erba, P. Riso, P. Foti, F. Frigerio, F. Criscuoli, G. Testolin
Body composition assessment in spinal cord injury subjects
2003-01-01 M. Maggioni, S. Bertoli, V. Margonato, G. Merati, A. Veicsteinas, G. Testolin
Body composition assessment: an indispensable tool for disease management
2003-10-01 A. Battezzati, S. Bertoli, C. Testolin, G. Testolin
Body composition: an important determinant of homocysteine and methionine concentrations in healthy individuals
2007-09-01 A. Battezzati, S. Bertoli, A. San Romerio, G. Testolin
Chemical composition of Italian cooked dishes
1986-01-01 M. Porrini, S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Testolin
Circulating salicylic acid is related to fruit and vegetable consumption in healthy subjects
2007-10-01 A. Spadafranca, S. Bertoli, G. Fiorillo, G. Testolin, A. Battezzati
Comparazione della proteolisi "in vitro" di carni bovine, suine, equine ed avicole
1981-01-01 S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Comparison between daidzein and genistein antioxidant activity in primary and cancer lymphocytes
2005-01-01 P. Foti, D. Erba, P. Riso, A. Spadafranca, F. Criscuoli, G. Testolin
Comparison of lactulose and inulin as a reference standard for the study of resistant starch fermentation using hydrogen breath test
1995-01-01 F. Brighenti, M.C. Casiraghi, N. Pellegrini, P. Riso, P. Simonetti, G. Testolin
Consumption of soy products increases DNA resistance to oxidative stress in healthy subjects: a pilot study.
2005-01-01 D. Erba, A. Spadafranca, P.A.T.G. Foti, G. Testolin