TESTOLIN, GIULIO
TESTOLIN, GIULIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
A life-course contribution of nutrition to future cognitive decline
2008 E. Cereda, A. Battezzati, S. Bertoli, A.E. Malavazos, G. Testolin
A suitable method for defining the nutritional quality of virgin olive oil
1994 S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Bermano, E. Leopardi, G. Testolin
Absorption of lycopene from single or daily portions of raw and processed tomato
1998 M. Porrini, P. Riso, G. Testolin
Acute glucose and insulin responses to cereal products based on a high β-glucan barley flour
2003 M.C. Casiraghi, A. Bonfiglio, G. Testolin, F. Brighenti
Alimenti con diversa composizione nutrizionale e sazietà a breve termine
1994 M. Porrini, R. Crovetti, P. Simonetti, P. Riso, A. Santangelo, G. Testolin
Antioxidant Effect of Daidzein and Genistein in Human Primary Lymphocytes
2003 D. Erba, P. Foti, A. Spadafranca, G. Testolin
Application of affinity chromatography in the purification of enzymatic complexes: mitocondrial complex III
1977 G. Testolin, O. Brenna, S. Ciappellano, P.G. Pietta, M. Pace
Aspetti nutrizionali degli alimenti refrigerati nella ristorazione collettiva
1979 G. Testolin, C. Cantoni, S. Ciappellano, V. Bellisario, V. Rossi, D. Baserga
Aspetti nutrizionali degli alimenti surgelati nella ristorazione collettiva
1979 G. Testolin, C.A. Cantoni, V. Bellisario, S. Ciappellano, M. Mari, S. Pagliazzo
Assessment of body fat mass by a novel portable bioelectrical impedance analyser device
2003 S. Bertoli, M.L. Petroni, A. Spadafranca, A. Dorigo, G. Testolin
Assorbimento di daidzeina in intestino rovesciato di ratto
2005 P. Foti, D. Erba, A. Spadafranca, J. Bresciani, G. Testolin
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal
1990 S. Ciappellano, G. Testolin, M. Allegrini, M. Porrini
Black tea extract supplementation decreases oxidative damage in Jurkat T cells
2003 D. Erba, P. Riso, P. Foti, F. Frigerio, F. Criscuoli, G. Testolin
Body composition assessment in spinal cord injury subjects
2003 M. Maggioni, S. Bertoli, V. Margonato, G. Merati, A. Veicsteinas, G. Testolin
Body composition assessment: an indispensable tool for disease management
2003 A. Battezzati, S. Bertoli, C. Testolin, G. Testolin
Body composition: an important determinant of homocysteine and methionine concentrations in healthy individuals
2007 A. Battezzati, S. Bertoli, A. San Romerio, G. Testolin
Chemical composition of Italian cooked dishes
1986 M. Porrini, S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Testolin
Circulating salicylic acid is related to fruit and vegetable consumption in healthy subjects
2007 A. Spadafranca, S. Bertoli, G. Fiorillo, G. Testolin, A. Battezzati
Comparazione della proteolisi "in vitro" di carni bovine, suine, equine ed avicole
1981 S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Comparison between daidzein and genistein antioxidant activity in primary and cancer lymphocytes
2005 P. Foti, D. Erba, P. Riso, A. Spadafranca, F. Criscuoli, G. Testolin