PALEARI, MARIA ANTONIETTA
PALEARI, MARIA ANTONIETTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE VETERINARIE PER LA SICUREZZA ALIMENTARE (attivo dal 01/01/2001 al 27/04/2012)
Histamine formation during processing of Missoltino, a traditional fish preparation
2012 M. Vasconi, P.A. Martino, G. Beretta, M.L. Busetto, F. Caprino, F. Bellagamba, M.A. Paleari, V.M. Moretti
Caratteristiche microbiologiche e chimiche di un antico formaggio d'alpeggio : il "Bettelmatt(R)"
2010 M.A. Paleari, G. Beretta, L. Vanoni
Salmone, pesce spada e tonno : a taglio 'carpaccio' e confezionato sottovuoto
2009 M.A. Paleari, C. Bersani, G. Beretta, S. Pirani
Differentiation of cured cooked hams by physico-chemical properties and chemometrics
2009 V.M. Moretti, F. Bellagamba, M.A. Paleari, G. Beretta, M.L. Busetto, F. Caprino
Microbiologia, composizione chimica e valori nutrizionali di prodotti ittici dei laghi lombardi
2009 M.A. Paleari, G. Beretta, S. Pirani, V.M. Moretti
Chemical parameters, fatty acids and volatile compounds of salted and ripened goat thigh
2008 M.A. Paleari, V.M. Moretti, G. Beretta, F. Caprino
Fatty acid composition and volatile compounds of caviar from farmed white sturgeon (Acipenser transmontanus)
2008 F. Caprino, V.M. Moretti, F. Bellagamba, G.M. Turchini, M.L. Busetto, I. Giani, M.A. Paleari, M. Pazzaglia
Allergeni negli alimenti primari e trasformati
2007 F. Valfré, V.M. Moretti, M.A. Paleari, F. Bellagamba
Osmotic and aging effects in caviar oocytes throughout water and lipid changes assessed by 1H NMR T1 and T2 relaxation and MRI
2007 M. Gussoni, F. Greco, A. Vezzoli, M.A. Paleari, V.M. Moretti, B. Lanza, L. Zetta
Monitoring the effects of storage in caviar from farmed Acipenser transmontanus using chemical, SEM, and NMR methods
2006 M. Gussoni, F. Greco, A. Vezzoli, M.A. Paleari, V.M. Moretti, G. Beretta, F. Caprino, B. Lanza, L. Zetta
Valutazione di cosce suine destinate alla produzione del Prosciutto di Parma
2006 M.A. Paleari, V.M. Moretti, G. Beretta
Characterization of a lamb ham : fatty acids and volatile compounds composition
2006 M.A. Paleari, V.M. Moretti, G. Beretta, F. Caprino
Fatty acids profiles of food of animal origin as affected by current changes
2005 V.M. Moretti, S. Panseri, T. Mentasti, I. Giani, G.M. Turchini, F. Bellagamba, F. Caprino, M.A. Paleari, S. Cerolini, L. Zaniboni, M.L. Busetto, F. Valfrè
Tecnologia e conservabilità di 'Mortadella di fegato' e 'Sanguinaccio'
2005 M.A. Paleari, C. Bersani, G. Beretta
La Laguna di Orbetello: pesca, allevamento, prodotti trasformati
2005 M.A. Paleari, G. Beretta
Characterisation of a lard cured with spices and aromatic herbs
2004 M.A. Paleari, V.M. Moretti, C. Bersani, G. Beretta, T. Mentasti
Shelf-life di carne bovina macinata e confezionata in atmosfera protettiva
2004 M.A. Paleari, C. Bersani, G. Beretta, M. Parini
Chemical and microbiological parameters and sensory attributes of a typical Sicilian salami ripened in different conditions
2004 V.M. Moretti, G. Madonia, C. Diaferia, T. Mentasti, M.A. Paleari, S. Panseri, G. Pirone, G. Gandini
La transglutamminasi, un additivo alimentare dai molteplici impieghi
2003 M.A. Paleari, C.A. Cantoni, G. Beretta
Cured products from different animal species
2003 M.A. Paleari, V.M. Moretti, G. Beretta, T. Mentasti, C. Bersani