Sfoglia per Autore
Aggiornamenti sull’etichettatura dei prodotti ittici al dettaglio
2016 M. Vasconi, L. V.
Camelina cake in laying hens diet to enrich eggs with omega-3 fatty acids
2017 G. Farina, E. Mariani, M. Vasconi, R. Rebucci, V.M. Moretti, A. Agazzi, G. Savoini, G. Invernizzi
Origine del latte in etichetta: via all'applicazione del nuovo decreto
2017 V. Locatelli, M. Vasconi
Histamine formation in a dry salted twaite shad (alosa fallax lacustris) product
2017 M. Vasconi, F. Bellagamba, C. Bernardi, P.A. Martino, V.M. Moretti
Modifiche alla normativa che regola le taglie minime nei prodotti della pesca
2017 M. Vasconi, V. Locatelli
Etichette e claims nutrizionali
2017 M. Vasconi, V. Locatelli
Fatty Acid Composition of Gilthead Sea Bream (Sparus aurata) Fillets as Affected by Current Changes in Aquafeed Formulation
2017 M. Vasconi, F. Caprino, F. Bellagamba, V.M. Moretti
Chemical and fatty acids composition of fish roes
2017 M. Vasconi, F. Bellagamba, V.M. Moretti
Effect of temperature on fatty acid composition of unfed Siberian sturgeon (A. baerii) larvae
2017 M. Vasconi, L. Aidos, A. Di Giancamillo, F. Bellagamba, C. Domeneghini, V.M. Moretti
Plasma sexual steroids and fatty acid analysis of adult Adriatic sturgeon during reproductive season
2017 M. Vasconi, M. Mandelli, N. Govoni, A. Parmeggiani, O. Mordenti, V.M. Moretti
Confronto tra due modalità di stabulazione di astici americani (Homarus americanus) : studio preliminare dei parametri emolinfatici
2017 V. De Moliner, E. Tirloni, S. Stella, P. Cattaneo, V. Moretti, M. Vasconi, T. Casali, C. Bernardi
Effect of claws binding in American Lobster (Homarus americanus) housing: preliminary study of emolymphatic parameters
2018 C. Coppola, E. Tirloni, M. Vasconi, A. Anastasio, S. Stella, C. Bernardi
Evaluation of a New Loop-Mediated Isothermal Amplification (LAMP) Assay for the Detection of Anisakis spp.
2018 E. Tirloni, S. Stella, C. Drago, G. Stampone, M. Vasconi, C. Coppola, M. Caffara, A. Gustinelli, C. Bernardi
Estratti vegetali contenenti nitrati nelle preparazioni a base di carne : la sottile linea di separazione tra limite normativo e “ingrediente naturale”
2018 V. Locatelli, M. Vasconi
Prevalence of PNPLA1 Gene Mutation in 48 Breeding Golden Retriever Dogs
2018 L. Graziano, M. Vasconi, L. Cornegliani
Sostanze tossiche negli alimenti: acrilamide : in vigore limiti più restrittivi
2018 M. Vasconi, V. Locatelli
Nuove sanzioni e nuovi adeguamenti in materia di etichettatura : il Dlgs n. 281/2017
2018 V. Locatelli, G. Maraschi, M. Vasconi
Potentiality of the use of starter culture in PDO Strachitunt production on chemical-physical and microbiological features: A pilot study
2018 E. Tirloni, M. Vasconi, P. Cattaneo, A. Ravasio, E. Pesenti, V.M. Moretti, F. Bellagamba, S. Stella, C. Bernardi
Benessere animale ed etichettatura dei prodotti derivati
2018 M. Vasconi, V. Locatelli, G. Maraschi
Effects of stocking density on reared Siberian sturgeon (Acipenser baerii) larval growth, muscle development and fatty acids composition in a recirculating aquaculture system
2019 L. Aidos, M. Vasconi, F. Abbate, L.M.P. Valente, M. Lanfranchi, A. Di Giancamillo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile