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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Quality evaluation of traditional and aromatic Italian rice varieties 2007 M. LucisanoM.A. PaganiM. MariottiG. Bottega + Book Part (author) -
The rediscovery of amaranth 2007 M. LucisanoM.A. PaganiM. MariottiS. Iametti + Working Paper -
L'orzo 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
La Segale 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Caratterizzazione di impasti e pani gluten-free arricchiti con proteine vegetali. 2007 M. MariottiG. BottegaM. LucisanoM.A. Pagani. + Conference Object -
The debranning of common wheat : an innovative tool to improve flour characteristics 2007 M.A. PaganiG. BottegaM. LucisanoM. MariottiL. Franzetti. + Conference Object -
La Quinoa 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Il Sorgo 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Characterization of gluten-free dough enriched by vegetable proteins 2007 G. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice. 2007 N. SinelliG. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani Conference Object -
Stabilità dei semi di amaranto dopo soffiatura 2007 M. LucisanoM. MariottiM.A. Pagani + Book Part (author) -
Cosa e quali sono gli pseudocereali? : Partiamo dal grano saraceno 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Pasting properties and retrogradation behaviour of different rice varieties 2007 M. MariottiN. SinelliM. LucisanoM.A. Pagani + Book Part (author) -
Image analysis : a method for an objective evaluation of the alkali disintegration property of rice 2007 L. FongaroM. Mariotti + Book Part (author) -
Traditional Italian products from wheat and other starchy flours 2007 M.A. PaganiM. LucisanoM. Mariotti Book Part (author) -
L'amaranto 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
L'avena 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Il Miglio 2007 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Effects of solvents and heating rates on RVA profiles and their relationships with solvent retention capacity of various types of flours 2008 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano + Conference Object -
Caratterizzazione di impasti e pani senza glutine arricchiti con proteine vegetali 2008 M. MariottiG. BottegaM. LucisanoM.A. Pagani + Article (author) -
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