BONONI, MONICA

BONONI, MONICA  

Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 151 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
"Flavor Intensity" Evaluation of Two Peach Fruit Accessions and Their Four Offspring at Unripe and Ripe Stages by HS-SPME-GC/MS 2012 M. BononiD. BassiF. Tateo Article (author) -
'Cyanidin volumetric index' and 'chromaticity coordinates ratio' to characterize red raspberry (Rubus idaeus) 2006 M. BononiG. AndreoliGRANELLI, GIUSEPPET. EccherF. Tateo Article (author) -
A GC/MS method for the routine determination of acrylamide in food 2003 F. TateoM. Bononi Article (author) -
A mutation in the FZL gene of Arabidopsis causing alteration in chloroplast morphology results in a lesion mimic phenotype 2013 M. LandoniA. De FrancescoBELLATTI, SILVIAR. PiluM. BononiC. Tonelli + Article (author) -
A new glycoside as a substitute of acetaldehyde in flavourings 1995 F. TateoM. Bononi + Article (author) -
A new method for the identification of cyclic diglycerols in wine 2001 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
A simplified method for the HPLC resolution of alpha-carotene and beta-carotene (trans and cis) isomers 2002 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Acrylamide content in potato chips on the Italian market determined by liquid chromatography tandem mass spectrometry 2010 F. TateoM. Bononi + Article (author) -
Acrylamide in Tomato Products 2008 F. TateoM. Bononi Book Part (author) -
Acrylamide levels in cooked rice, tomato sauces and some fast food on the Italian market 2007 F. TateoM. BononiG. Andreoli Article (author) -
Analytical Data for Identification of the Cannabimimetic Phenylacetylindole JWH-203 2011 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Application of Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) to Evaluate the Volatile Compounds’ Profile of Primitivo Wine 2005 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Approccio multidisciplinare alla qualità dei cereali e derivati : un compito assolto da 60 anni da Tecnica Molitoria 2009 F. TateoM. Bononi Article (author) -
Attualità analitiche in tema di sicurezza degli alimenti 2006 Monica Bononi Conference Object -
Caratterizzazione dei distillati e dei derivati attraverso metodi analitici non convenzionali per la garanzia di autenticità, valorizzazione e incremento delle aree di utilizzo nel food & beverage 2017 F. TateoM. Bononi Conference Object -
Caratterizzazione di trigliceridi di sintesi con funzione di solvente/supporto in aroma burro 2001 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Caratterizzazione di una popolazione di Triticum dicoccon Schrank (Sel. Nutrinova) atta a trafilazione 2007 M. BononiG. AndreoliF. Tateo + Article (author) -
Caratterizzazione elettroforetica di due popolazioni di farro medio atte a trafilazione e pastificazione. 2008 M. BononiG. AndreoliF. Tateo + Article (author) -
Characterization of the biogenic volatile organic compounds (BVOCs) and analysis of the PR1 molecular marker in Vitis vinifera L. inoculated with the nematode Xiphinema index 2020 Castorina G.Consonni G.Vitalini S.Oberti R.Calcante A.Bononi M.Iriti M. + Article (author) -
Chimica Analitica degli Aromi - Vol.1 1995 F. TateoM. Bononi Book (author) -