Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 111
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Influence of long-term feeding of different purified dietary fibers on the volatile fatty acid (VFA) profile, pH and fiber-degrading activity of the cecal contents in rats 1989 G. TestolinE. CanziA. FerrariS. CiappellanoM. PorriniP. Simonetti + Article (author) -
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal 1990 S. CiappellanoG. TestolinM. Porrini + Article (author) -
Modelling acidic corrosion of aluminium foil in contact with foods 1990 L. PiergiovanniS. CiappellanoG. Testolin + Article (author) -
Studio sulla distribuzione del retinolo, beta-carotene e alfa-tocoferolo plasmatici in un campione di popolazione adulta 1991 P. SimonettiM. PorriniG. Testolin + Article (author) -
Effect of environmental factors and storage on vitamin content of Pisum sativum and Spinacia oleracea 1991 P. SimonettiM. PorriniG. Testolin Article (author) -
Contenuto vitaminico in alimenti trattati e rispo¬ste nutrizionali 1991 S. CiappellanoP. SimonettiM. PorriniG. Testolin + Article (author) -
Is colonic fermentation minimized by increasing meal frequency? 1991 S. CiappellanoG. Testolin + Article (author) -
Relation between diet composition and coronary heart disease risk factors 1991 M. PorriniP. SimonettiG. Testolin + Article (author) -
Lack of effect of high temperature drying on digestibility of starch in spaghetti 1992 M.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Differential effect of unsaturated oils and butter on blood glucose and insulin response to carbohydrate in normal volunteers 1992 F. PazzucconiM. PorriniG. TestolinC. R. Sirtori + Article (author) -
Lipidi della dieta e profilo acidico eritrocitario di una popolazione adulta del nord Italia 1993 P. SimonettiM. PorriniM.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Intensita’ di percezione gustativa in condizioni di fame e di sazieta’ 1993 M. PorriniE. PagliariniM.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Effect of processing on rice starch digestibility evaluated by in vivo and in vitro methods 1993 M.C. CasiraghiG. Testolin + Article (author) -
Food flavouring with natural and natural identical products: acceptability and nutritional significance 1993 M. PorriniP. SimonettiG. Testolin + Article (author) -
Intestinal absorption of manganese: an in vitro study 1993 G. TestolinS. Ciappellano + Article (author) -
Effects of alcohol abuse: studies on human erythrocyte susceptibility to lipid peroxidation 1993 P. VianiG. CervatoG. TestolinP. SimonettiB. Cestaro + Article (author) -
Effect of alcohol intake on lipids and fat-soluble vitamins in blood 1993 P. SimonettiB. CestaroM. PorriniP. VianiG. Testolin + Article (author) -
La qualità nutrizionale degli a¬limenti nella ristorazione ospedaliera 1994 G. TestolinP. Simonetti Book Part (author) -
Some nutritional benefits of extra virgin olive oil 1994 S. CiappellanoP. SimonettiG. Testolin + Article (author) -
Plasma amino acids changes in obese patients on very low-calorie diets 1994 M. PorriniR. CrovettiG. Testolin + Article (author) -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 111
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile