Sfoglia per Autore
Influence of long-term feeding of different purified dietary fibers on the volatile fatty acid (VFA) profile, pH and fiber-degrading activity of the cecal contents in rats
1989 F. Brighenti, G. Testolin, E. Canzi, A. Ferrari, T.M.S. Wolever, S. Ciappellano, M. Porrini, P. Simonetti
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal
1990 S. Ciappellano, G. Testolin, M. Allegrini, M. Porrini
Modelling acidic corrosion of aluminium foil in contact with foods
1990 L. Piergiovanni, P. Fava, S. Ciappellano, G. Testolin
Studio sulla distribuzione del retinolo, beta-carotene e alfa-tocoferolo plasmatici in un campione di popolazione adulta
1991 C. Roggi, S. Silva, M.T. Tenconi, P. Simonetti, M. Porrini, G. Testolin
Effect of environmental factors and storage on vitamin content of Pisum sativum and Spinacia oleracea
1991 P. Simonetti, M. Porrini, G. Testolin
Contenuto vitaminico in alimenti trattati e rispo¬ste nutrizionali
1991 S. Ciappellano, P. Simonetti, M. Porrini, M.P. Lanza, G. Testolin
Is colonic fermentation minimized by increasing meal frequency?
1991 F. Brighenti, S. Ciappellano, V. Vuksan, A. V. Rao, T. M. Wolever, A. Jenkins, D. J. Jenkins, G. Testolin
Relation between diet composition and coronary heart disease risk factors
1991 M. Porrini, P. Simonetti, G. Testolin, C. Roggi, M.S. Laddomada, M.T. Tenconi
Lack of effect of high temperature drying on digestibility of starch in spaghetti
1992 M.C. Casiraghi, F. Brighenti, G. Testolin
Differential effect of unsaturated oils and butter on blood glucose and insulin response to carbohydrate in normal volunteers
1992 E. Gatti, D. Noè, F. Pazzucconi, G. Gianfranceschi, M. Porrini, G. Testolin, C. R. Sirtori
Lipidi della dieta e profilo acidico eritrocitario di una popolazione adulta del nord Italia
1993 P. Simonetti, M. Porrini, M.C. Casiraghi, C. Roggi, G. Testolin
Intensita’ di percezione gustativa in condizioni di fame e di sazieta’
1993 R. Crovetti, M. Porrini, E. Leopardi, E. Pagliarini, M.C. Casiraghi, G. Testolin
Effect of processing on rice starch digestibility evaluated by in vivo and in vitro methods
1993 M.C. Casiraghi, F. Brighenti, N. Pellegrini, E. Leopardi, G. Testolin
Food flavouring with natural and natural identical products: acceptability and nutritional significance
1993 R. Crovetti, M. Porrini, P. Simonetti, G. Testolin
Intestinal absorption of manganese: an in vitro study
1993 G. Testolin, S. Ciappellano, A. Alberio, F. Piccinini, P. LAILA, A. Jotti
Effects of alcohol abuse: studies on human erythrocyte susceptibility to lipid peroxidation
1993 P. Gatti, P. Viani, G. Cervato, G. Testolin, P. Simonetti, B. Cestaro
Effect of alcohol intake on lipids and fat-soluble vitamins in blood
1993 P. Simonetti, B. Cestaro, M. Porrini, P. Viani, C. Roggi, G. Testolin
La qualità nutrizionale degli a¬limenti nella ristorazione ospedaliera
1994 G. Testolin, P. Simonetti
Some nutritional benefits of extra virgin olive oil
1994 S. Ciappellano, P. Simonetti, F. Brighenti, G. Bermano, G. Testolin
Plasma amino acids changes in obese patients on very low-calorie diets
1994 E. Gatti, M. Porrini, D. Noè, R. Crovetti, G. Testolin
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile