Sfoglia per Autore
Influence of packaging material on bread characteristics
2003 M.A. Pagani, M. Lucisano, M. Mariotti, S. Limbo
Assessment of the risk of physical contamination of bread packaged in perforated oriented polypropylene films : measurements, procedures and results
2003 L. Piergiovanni, S. Limbo, M. Riva, P. Fava,
Shelf life Prediction of Cereal-based Dry Foods Packed in Moisture-sensitive Films
2003 M.A. Del Nobile, G.G. Buonocore, S. Limbo, P. Fava
Effects of storage temperature, oxygen level and lightness on shelf life of brown parboiled rice
2004 M. Zardi, S. Limbo, G. Aletti
Influence of packaging material on bread characteristics
2004 M.A. Pagani, M. Lucisano, M. Mariotti, S. Limbo
Shelf life degli alimenti confezionati
2004 L. Piergiovanni, S. Limbo
Primo convegno nazionale Shelf-life degli alimenti confezionati : Milano, 11-13 giugno 2003
2004 L. Piergiovanni, S. Limbo
Metodo gascromatografico per la determinazione del monossido di carbonic in confezioni alimentari
2004 M. Squakzoni, S. Limbo, L. Piergiovanni, M. Squakzoni, S. Limbo, L. Piergiovanni
The protective effect of film metallization against oxidative deterioration and discoloration of sensitive foods
2004 L. Piergiovanni, S. Limbo
Metodo gascromatografico per la determinazione del monossido di carbonio in confezioni alimentari
2004 M. Squarzoni, S. Limbo, L. Piergiovanni
Proprietà barriera all'ossigeno di differenti tipologie di tappi per vino
2004 M. Squarzoni, S. Limbo, L. Piergiovanni
Effetto combinato di anidride carbonica e di basse pressioni parziali di ossigeno sullo sviluppo di Staphylococcus aureus in vitro
2004 S. Limbo, L. Franzetti, A. Galli
Assorbitori di ossigeno nel confezionamento di lasagne fresche all'uovo
2005 S. Limbo, P.E. Sardi, G. Farina, K. Rubin
L'IMPIEGO DEL MONOSSIDO DI CARBONIO NELLE ATMOSFERE PROTETTIVE PER I PRODOTTI CARNEI
2006 L. Piergiovanni, S. Limbo, M.R. Fracchiolla
The effects of different sizes of silica gel on the releasing rate of an ethanol emitter and the growth inhibition of aspergillus niger
2006 L. Torri, F. Mazzariello, S. Limbo
Studi preliminari per l'estensione della shelf life di amaretti tipici sardi
2006 S. Farris, S. Limbo
Influence of packaging material on bread characteristics during ageing
2006 M.A. Pagani, M. Lucisano, M. Mariotti, S. Limbo
Shelf life of minimally processed potatoes : part 1. Effects of high oxygen partial pressures in combination with ascorbic and citric acids on enzymatic browning
2006 S. Limbo, L. Piergiovanni
Indagine sulle condizioni di illuminazione dei prodotti alimentari nei punti vendita della grande distribuzione organizzata
2007 L. Torri, S. Limbo, L. Piergiovanni
Degradation of b-carotene in an aqueous medium exposed to fluorescent and halogen lights under different oxygen partial pressures
2007 L. Torri, S. Limbo, L. Piergiovanni
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile