Sfoglia per SSD
Gel-Forming of Self-Assembling Peptides Functionalized with Food Bioactive Motifs Modulate DPP-IV and ACE Inhibitory Activity in Human Intestinal Caco-2 Cells
2022 R. Pugliese, M. Bartolomei, C. Bollati, G. Boschin, A. Arnoldi, C. Lammi
Genetica e riproduzione
1991 P. Restani
Genotypic and genotype-environmental effects on fatty acid composition of Lupinus albus L. seed
2008 G. Boschin, A. D’Agostina, P. Annicchiarico, A. Arnoldi
Genotypic and genotype-environmental effects on fatty acid composition of Lupinus albus L. seed.
2008 G. Boschin, A. D’Agostina, P. Annicchiarico, A. Arnoldi
The genus Lupinus is an efficient source of functional ingredients with low environmental impact
2012 A. Arnoldi, G. Boschin, D. Resta, G.M. Scigliuolo
Geographical characterisation of honeys according to their mineral content and antioxidant activity using a chemometric approach
2014 B. Pasquini, M. Goodarzi, S. Orlandini, G. Beretta, S. Furlanetto, B. Dejaegher
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli
2003 D. Bassi, S. Pedò, L. Mariani, R. Minelli, O. Failla, F. Geuna, S. Pedò, D. Tura, C. Gigliotti
Ginkgo biloba seeds in human diet: effect of domestic and industrial heating on ginkgotoxin content
2018 C. Di Lorenzo, F. Colombo, S. Biella, F. Orgiu, G. Frigerio, E. Valoti, P. Restani
Gli additivi alimentari: una visione bilanciata del loro ruolo e del loro impiego
1997 P. Restani, C.L. Galli
Gli additivi e i contaminanti degli alimenti: aspetti tossicologici e prospettive di controllo
1991 C.L. Galli, M. Marinovich, P. Restani, R. Paoletti
Gli alimenti per lattanti
2003 P. Restani
Gli alimenti per lattanti
2011 P. Restani
Gli allergeni
2004 P. Restani
Gli allergeni: una nuova emergenza nel campo della tossicologia alimentare
2009 P. Restani, C. Ballabio, M. Mottini, C.L. Galli
Glycomacropeptide (GMP) rescued the oxidative and inflammatory activity of free L-AAs in human Caco-2 cells: New insights that support GMP as a valid and health-promoting product for the dietary management of phenylketonuria (PKU) patients
2023 C. Lammi, C. Bollati, L. Fiori, J. Li, M. Fanzaga, L. D’Adduzio, M. Tosi, A. Burlina, G. Zuccotti, E. Verduci
Goat milk allergenicity as a function of alpha s1-casein genetic polymmorphism
2011 C. Ballabio, S. Chessa, D. Rignanese, C. Gigliotti, G. Pagnacco, L. Terracciano, A. Fiocchi, P. Restani, A.M. Caroli
Goat milk allerginicity
2004 P. Restani
Goose’s egg allergy in a child: pattern of sensitization and its modulation by heating processes
2018 F. Colombo, F. Mori, C. Di Lorenzo, F. Orgiu, S. Biella, E. Novembre, S. Barni, P. Restani
Grain legumes and human health
2010 A. Arnoldi
Grain legumes as a source of food ingredients for the prevention of cardiovascular disease
2004 A. Arnoldi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile