Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 343 a 362 di 897
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Gel-Forming of Self-Assembling Peptides Functionalized with Food Bioactive Motifs Modulate DPP-IV and ACE Inhibitory Activity in Human Intestinal Caco-2 Cells 2022 Bartolomei M.Bollati C.Boschin G.Arnoldi A.Lammi C. + Article (author) -
Genetica e riproduzione 1991 P.Restani Book Part (author) -
Genotypic and genotype-environmental effects on fatty acid composition of Lupinus albus L. seed 2008 G. BoschinA. D’AgostinaA. Arnoldi + Conference Object -
Genotypic and genotype-environmental effects on fatty acid composition of Lupinus albus L. seed. 2008 G. BoschinA. D’AgostinaA. Arnoldi + Book Part (author) -
The genus Lupinus is an efficient source of functional ingredients with low environmental impact 2012 A. ArnoldiG. BoschinD. Resta + Article (author) -
Geographical characterisation of honeys according to their mineral content and antioxidant activity using a chemometric approach 2014 G. Beretta + Article (author) -
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli 2003 D. BassiL. MarianiO. FaillaF. GeunaD. Tura + Book (author) -
Ginkgo biloba seeds in human diet: effect of domestic and industrial heating on ginkgotoxin content 2018 C. Di LorenzoF. ColomboG. FrigerioE. ValotiP. Restani + Conference Object -
Gli additivi alimentari: una visione bilanciata del loro ruolo e del loro impiego 1997 P.RestaniC.L.Galli Book Part (author) -
Gli additivi e i contaminanti degli alimenti: aspetti tossicologici e prospettive di controllo 1991 C.L.GalliM.MarinovichP.RestaniR.Paoletti Book Part (author) -
Gli alimenti per lattanti 2003 P. Restani Book Part (author) -
Gli alimenti per lattanti 2011 P. Restani Book Part (author) -
Gli allergeni 2004 P. Restani Book Part (author) -
Gli allergeni: una nuova emergenza nel campo della tossicologia alimentare 2009 P. RestaniC. BallabioC.L. Galli + Conference Object -
Glycomacropeptide (GMP) rescued the oxidative and inflammatory activity of free L-AAs in human Caco-2 cells: New insights that support GMP as a valid and health-promoting product for the dietary management of phenylketonuria (PKU) patients 2023 C. LammiC. BollatiL. FioriJ. LiM. FanzagaM. TosiG. ZuccottiE. Verduci + Article (author) -
Goat milk allergenicity as a function of alpha s1-casein genetic polymmorphism 2011 C. BallabioG. PagnaccoP. Restani + Article (author) -
Goat milk allerginicity 2004 P. Restani Article (author) -
Goose’s egg allergy in a child: pattern of sensitization and its modulation by heating processes 2018 F. ColomboC. Di LorenzoP. Restani + Conference Object -
Grain legumes and human health 2010 A. Arnoldi Conference Object -
Grain legumes as a source of food ingredients for the prevention of cardiovascular disease 2004 A. Arnoldi Book Part (author) -
Mostrati risultati da 343 a 362 di 897
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile