CORTI, MATTEO
CORTI, MATTEO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Valorization of saffron waste as a natural source of 3-hydroxy-γ-butyrolactone, a valuable chiral building block for pharmaceutical applications
2025 M. Corti, S. Princiotto, M. Zuccolo, G. Beretta, S. Dallavalle, A. Pinto, F. Annunziata, G. Borgonovo
Enzymatic Deglycosylation and Lipophilization of Soy Glycosides into Value-Added Compounds for Food and Cosmetic Applications
2025 M. Corti, F. Annunziata, A. Colacicco, L. Tamborini, F. Molinari, M.L. Contente, A. Pinto
Enzymatic deglycosilation and lipophilization of soy glycosides into value-added compounds for food and cosmetic applications
2024 M. Corti, F. Annunziata, A. Colacicco, L. Tamborini, S. Dallavalle, A. Pinto, M.L. Contente
Stilbenoid profiling of grapevine cane extract and evaluation of their bioactivity on plants
2024 M. Corti, C. Muratore, F. Annunziata, N. Negrini, L. Espen, A. Pinto, B. Prinsi, S. Dallavalle