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I legumi : materie prime versatili per la produzione di pane e pasta
2021 A. Bresciani, G. Chiesa, E. Dossi, S. Baroffio, A. Marti
Verso un'enologia 4.0 : Sperimentazione di un sistema automatizzato per il controllo della fermentazione alcolica
2021 S. Baroffio, V. Giovenzana, R. Beghi, A. Pampuri, A. Tugnolo, A. Casson, D. DE FILIPPI, F. Ghinolfi, R. Guidetti
Technological innovation in the winery addressing oenology 4.0 : Testing of an automated system for the alcoholic fermentation management
2021 V. Giovenzana, S. Baroffio, R. Beghi, A. Casson, A. Pampuri, A. Tugnolo, D. De Filippi, R. Guidetti
Valorisation of Bovine Sweet Whey and Sunflower Press Cake Blend through Controlled Fermentation as Platform for Innovative Food Materials
2022 N. Mangieri, D. Ambrosini, S. Baroffio, I. Vigentini, R.C. Foschino, I. DE NONI
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