SIRTORI, ELENA

SIRTORI, ELENA  

DIPARTIMENTO DI ENDOCRINOLOGIA, FISIOPATOLOGIA E BIOLOGIA APPLICATA (attivo dal 01/01/2009 al 26/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 26 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Proteomic Analysis of the Seeds of Four Wild Mexican Lupinus Species: Focus on Storage Proteins 2022 Ruoxian XuElena SirtoriGiovanna BoschinAnna ArnoldiGilda Aiello + Article (author) -
Molecular modeling and docking of food-derived Angiotensin I-converting enzyme inhibiting peptides 2012 A. BarbieriP. GagniA. ArnoldiE. Sirtori Article (author) -
Mechanical and thermal processing effects on protein integrity and peptide fingerprint of pea protein isolate 2012 E. SirtoriD. RestaG. BoschinA. Arnoldi + Article (author) -
Lupino come fonte di proteine e peptidi per la prevenzione cardiovascolare 2011 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaE. Sirtori + Book Part (author) -
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi 2011 G. BoschinD. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Book Part (author) -
The nutraceutical properties of lupin seed : focus on proteins and peptides 2011 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaE. Sirtori + Book Part (author) -
Cross-reactivity between peanut and lupin proteins 2011 SIRTORI, ELENAD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Discrimination of genotype/chemotype of Lupinus albus and Lupinus angustifolius by the artificial intelligence-based chemometrical characterization 2011 A. ArnoldiD. RestaE. SirtoriG. Boschin + Book Part (author) -
The artificial intelligence-based chemometrical characterization of genotype/chemotype of Lupinus albus and Lupinus angustifolius permits their identification and potentially their traceability 2011 D. RestaE. SirtoriA. ArnoldiG. Boschin + Article (author) -
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali 2010 D. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali : messa a punto di un metodo in cromatografia liquida 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Article (author) -
Peanut allergic patients cross-react with lupin proteins : 34 clinic cases 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins 2009 A. ArnoldiD. RestaF. BrambillaE. Sirtori Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Allergenic rections to lupin proteins : study of the cross reactivity 2009 A. ArnoldiE. Sirtori + Conference Object -
Functional foods for dyslipidaemia and cardiovascular risk prevention 2009 C.R. SirtoriC. GalliE. SirtoriA. Arnoldi + Article (author) -
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile 2008 F. O’KaneE. SirtoriF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -