Sfoglia per SSD
Calma estiva per i lattiero-caseari
2006 D. Rama, C. Lanciotti, R. Pretolani
Cambi e prezzi : bolle di mercato
2010 D. Casati
Cambia l'obiettivo
2009 D. Casati
Cambiare per crescere
2020 E. Demartini
La campagna in città è ancora possibile?
2005 G. Sali, D. Bertoni
Campagna promettente in uno scenario volatile
2012 D. Casati
Can consumer food choices contribute to reduce environmental impact? The case of cisgenic apples
2019 E. De Marchi, A. Cavaliere, J. Bacenetti, F. Milani, S. Pigliafreddo, A. Banterle
Can Geographical Indications foster local development? Evidence from Montefalco Sagrantino DOCG
2023 D. Grazia, C. Mazzocchi, S. Corsi
Can health and environmental concerns meet in food choices?
2014 A. Cavaliere, E.C. Ricci, M. Solesin, A. Banterle
Can nudging improve the environmental impact of food supply chain? A systematic review
2019 L. Ferrari, A. Cavaliere, E. De Marchi, A. Banterle
Can Strategic Capabilities Affect Performance? Application of RBV to Small Food Businesses
2016 L. Carraresi, X. Mamaqi, L.M. Albisu, A. Banterle
Canals vs. Streams: To What Extent Do Water Quality and Proximity Affect Real Estate Values? A Hedonic Approach Analysis
2016 F. Bonetti, S. Corsi, L. Orsi, I. De Noni
The capitalization of CAP payments into land rental prices: a grouped fixed-effects estimator
2021 D. Valenti, D. Bertoni, D. Cavicchioli, A. Olper
Caratteristiche e dati economici del sistema agro-alimentare
2015 R. Pretolani
Caratteristiche economiche del comparto vitivinicolo in Lombardia
2004 A.D.F.V.M. Banterle
Le caratteristiche evolutive dei principali comparti dell’industria alimentare : il comparto delle carni
1997 A. Olper
Carbon footprint information, prices, and restaurant wine choices by customers : A natural field experiment
2021 C. Soregaroli, E.C. Ricci, S. Stranieri, R.M. Nayga Jr, E. Capri, E. Castellari
Carne bovina : punti di forza e punti di debolezza del comparto
2013 S. Vigna, G. Baldi, R. Compiani, C.A. Sgoifo Rossi
Carne vegetale, il mercato dice no
2024 E. Demartini
Case study of Life Cycle Assessment and sustainable business model for sea urchin waste
2023 F. Zilia, L. Orsi, M. Costantini, D.E. Angela Tedesco, M. Sugni
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile