ADOBATI, ALESSANDRO
ADOBATI, ALESSANDRO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
ACTIVE PACKAGING IN MASTER BAG SOLUTIONS AND SHELF LIFE EXTENSION OF RED RASPBERRIES AND STRAWBERRIES: A RELIABLE STRATEGY TO REDUCE FOOD LOSS
2015 A. Adobati
Shelf life extension of raspberry : passive and active modified atmosphere inside master bag solutions
2015 A. Adobati, E. Uboldi, L. Franzetti, S. Limbo
Evoluzione della qualità di carne bovina a fette confezionata in atmosfera protettiva in combinazione con assorbitori di ossigeno
2013 E. Uboldi, A. Adobati, M. Zanoletti, L. Piergiovanni, S. Limbo
Valutazione dell’impatto ambientale della riduzione di spessore di un packaging secondario
2013 M. Zanoletti, A. Adobati, S. Lanati, S. Giungato, L. Piergiovanni
Shelf life of case-ready beef steaks (Semitendinosus muscle) stored in oxygen-depleted master bag system with oxygen scavengers and CO2/N2 modified atmosphere packaging
2013 S. Limbo, E. Uboldi, A. Adobati, S. Iametti, F. Bonomi, E. Mascheroni, S. Santagostino, T. Powers, L. Franzetti, L. Piergiovanni
Novel Ethylene=Norbornene Copolymers as Nonreleasing Antioxidants for Food-Contact Polyolefinic Materials
2013 P. Stagnaro, G. Mancini, A. Piccinini, S. Losio, M.C. Sacchi,C. Viglianisi, S. Menichetti, A. Adobati, S. Limbo