MESSINA, NATALIA
MESSINA, NATALIA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
The Riboflavin Metabolism in Four Saccharomyces cerevisiae Wine Strains: Assessment in Oenological Condition and Potential Implications with the Light-Struck Taste
2023 A. DI CANITO, A. Altomare, D. Fracassetti, N. Messina, A.G. Tirelli, R.C. Foschino, I. Vigentini
Evaluation of oenological tannins for preventing the light-struck taste
2022 D. Fracassetti, N. Messina, A. Saligari, A. Tirelli
Characterization of tannins and prevention of light-struck taste: the enofotoshield project
2021 D. Fracassetti, N. Messina, R. Bodon, A. Saligari, A. Tirelli
Light-struck taste in white wine: Reaction mechanisms, preventive strategies and future perspectives to preserve wine quality
2021 D. Fracassetti, A. DI CANITO, R. Bodon, N. Messina, I. Vigentini, R.C. Foschino, A.G. Tirelli
Light-struck taste in white wine : protective role of glutathione, sulfur dioxide and hydrolysable tannins
2021 D. Fracassetti, S. Limbo, N. Messina, L.M. Pellegrino, A.G. Tirelli