MESSINA, NATALIA
MESSINA, NATALIA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Evaluation of oenological tannins for preventing the light-struck taste
2022 D. Fracassetti, N. Messina, A. Saligari, A. Tirelli
Light-struck taste in white wine : protective role of glutathione, sulfur dioxide and hydrolysable tannins
2021 D. Fracassetti, S. Limbo, N. Messina, L.M. Pellegrino, A.G. Tirelli
Light-struck taste in white wine: Reaction mechanisms, preventive strategies and future perspectives to preserve wine quality
2021 D. Fracassetti, A. DI CANITO, R. Bodon, N. Messina, I. Vigentini, R.C. Foschino, A.G. Tirelli
The Riboflavin Metabolism in Four Saccharomyces cerevisiae Wine Strains: Assessment in Oenological Condition and Potential Implications with the Light-Struck Taste
2023 A. DI CANITO, A. Altomare, D. Fracassetti, N. Messina, A.G. Tirelli, R.C. Foschino, I. Vigentini