BODON, REBECCA
BODON, REBECCA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Light-struck taste in white wine: Reaction mechanisms, preventive strategies and future perspectives to preserve wine quality
2021 D. Fracassetti, A. DI CANITO, R. Bodon, N. Messina, I. Vigentini, R.C. Foschino, A.G. Tirelli
Characterization of tannins and prevention of light-struck taste: the enofotoshield project
2021 D. Fracassetti, N. Messina, R. Bodon, A. Saligari, A. Tirelli
Chemical Characterization and Volatile Profile of Trebbiano di Lugana Wine: A Case Study
2020 D. Fracassetti, D. Camoni, L. Montresor, R. Bodon, S. Limbo
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
---|---|---|---|---|---|
Light-struck taste in white wine: Reaction mechanisms, preventive strategies and future perspectives to preserve wine quality | 2021 | Daniela FracassettiAlessandra Di CanitoRebecca BodonNatalia MessinaIleana VigentiniRoberto FoschinoAntonio Tirelli | Article (author) | - | |
Characterization of tannins and prevention of light-struck taste: the enofotoshield project | 2021 | Daniela FRACASSETTINatalia MESSINARebecca BODONAntonio TIRELLI + | Conference Object | - | |
Chemical Characterization and Volatile Profile of Trebbiano di Lugana Wine: A Case Study | 2020 | Daniela FracassettiRebecca BodonSara Limbo + | Article (author) | - |