Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Light-struck taste in white wine: Reaction mechanisms, preventive strategies and future perspectives to preserve wine quality
2021 D. Fracassetti, A. DI CANITO, R. Bodon, N. Messina, I. Vigentini, R.C. Foschino, A.G. Tirelli
Characterization of tannins and prevention of light-struck taste: the enofotoshield project
2021 D. Fracassetti, N. Messina, R. Bodon, A. Saligari, A. Tirelli
Light-struck taste in white wine : protective role of glutathione, sulfur dioxide and hydrolysable tannins
2021 D. Fracassetti, S. Limbo, N. Messina, L.M. Pellegrino, A.G. Tirelli
Evaluation of oenological tannins for preventing the light-struck taste
2022 D. Fracassetti, N. Messina, A. Saligari, A. Tirelli
The Riboflavin Metabolism in Four Saccharomyces cerevisiae Wine Strains: Assessment in Oenological Condition and Potential Implications with the Light-Struck Taste
2023 A. DI CANITO, A. Altomare, D. Fracassetti, N. Messina, A.G. Tirelli, R.C. Foschino, I. Vigentini
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile