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On the role of the 2Fe-2S cluster in the formation of the structure of spinach ferredoxin
1986 S. Pagani, G. Vecchio, S. Iametti, R. Bianchi, F. Bonomi
A spectrofluorimetric approach to the estimation of the surface hydrophobicity modifications in milk proteins upon thermal treatment
1988 F. Bonomi, S. Iametti, E. Pagliarini, C. Peri
An analytical approach to the evaluation of heat damage in commercial milks
1990 E. Pagliarini, S. Iametti, C. Peri, F. Bonomi
A study of surface hydrophobicity of milk proteins during enzymatic coagulation and curd hardening
1990 C. Peri, E. Pagliarini, S. Iametti, F. Bonomi
CARATTERIZZAZIONE MOLECOLARE DI CACIOTTE PRODOTTE CON TECNOLOGIE DIVERSE
1992 L. Turin, F. Bonomi
Myohemerythrin from the sipunculid Phascolopsis gouldii: purification, properties and amino acid sequence
1992 R.C. Long, J.H. Zhang, D.M. Kurtz, A. Negri, G. Tedeschi, F. Bonomi
CARATTERIZZAZIONE MOLECOLARE DI CACIOTTE PRODOTTE CON TECNOLOGIE DIVERSE
1992 L. Turin, F. Bonomi
Surface Hydrophobicity Changes and Heat-Induced Modifications of alpha-Lactalbumin
1992 L. Eynard, S. Iametti, P. Relkin, F. Bonomi
Acceleration by Fe(II) of thiomolybdate formation from aqueous molybdate and sulfide. A simplified synthesis of [Fe(MoS4)2]3-
1992 F. Bonomi, S. Iametti, J.D.M. Kurtz
A new synthetic method for MS42- (M Mo, W). Evidence for catalysis of aqueous MO42-/MS42- interconversion by thiols
1992 F. Bonomi, S. Iametti, D.M. Kurtz
MOLECULAR BASIS OF FOOD QUALITY: PROTEOLYTIC EVENTS IN SHORT-RIPENING CHEESES
1993 L. Turin, F. Bonomi
ALCUNI ASPETTI MOLECOLARI DELLA MATURAZIONE DI CACIOTTE PRODOTTE CON TECNOLOGIE MODIFICATE
1994 L. Turin, F. Bonomi
Thermal sensitivity of mare's milk proteins
1994 F. Bonomi, S. Iametti, E. Pagliarini, G. Solaroli
STUDIO DELLE INTERAZIONI PROTEINA-PROTEINA IN DIVERSI FORMAGGI E DURANTE LA MATURAZIONE
1994 A. Righi, L. Turin, F. Bonomi
Some structural features of cluster-coordinating cysteines of Clostridium pasteurianum ferredoxin are revealed by 2D TOCSY 1H NMR on the oxidized protein
1994 D. Acquotti, F. Bonomi, P. Brocca, M.L. Ganadu, S. Pagani
EFFETTO A LIVELLO MOLECOLARE DELLA SOSTITUZIONE DEL GRASSO DI LATTE SULLA MATURAZIONE DI CACIOTTA
1994 L. Turin, L. Bonizzi, F. Bonomi
CARATTERIZZAZIONE DI CACIOTTE IPOLIPIDICHE PRODOTTE CON IMPIEGO DI UN SOSTITUTO DEL GRASSO
1994 M. Rampilli, G. Contarini, T.M.P. Cattaneo, R. Aromolo, P. Manzi, F. Sinesio, L. Turin, F. Bonomi, S. Moret
RILEVAZIONE IMMUNOCHIMICA DELL'OVALBUMINA IN PRODOTTI LATTIERO-CASEARI
1994 L. Turin, F. Bonomi
IMMUNOCHEMICAL DETECTION OF OVALBUMIN IN DAIRY-BASED FOODS
1994 L. Turin, F. Bonomi
Reversible and irreversible modifications of beta-lactoglobulin upon exposure to heat
1994 S. Cairoli, S. Iametti, F. Bonomi
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