Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Integrated proteomic approach to highlight the differences in protein composition between L. albus and L. angustifolius 2007 F. O’KaneE. SirtoriF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Application of shotgun proteomics with a HPLC-Chip system to the differential analysis of the major storage proteins in legumes 2007 F. BrambillaD. RestaG. BoschinF. O’KaneE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Parameters for the evaluation of the thermal damage and nutraceutical potential of lupin-based ingredients and food products 2007 A. ArnoldiD. RestaBRAMBILLA, FRANCESCAG. BoschinA. D’AgostinaE. SirtoriO'KANE, FRANCESCA Article (author) -
Applicazione della proteomica shot-gun all’analisi di alimenti funzionali di proteine vegetali. 2007 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaF. O’KaneE. SirtoriF. Brambilla Conference Object -
Effect of processing parameters on L. angustifolius protein isolate: biochemical and biological approaches 2008 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Book Part (author) -
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile 2008 E. SirtoriF. O’KaneF. BrambillaA. Arnoldi Book Part (author) -
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile 2008 F. O’KaneE. SirtoriF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Functional foods for dyslipidaemia and cardiovascular risk prevention 2009 C.R. SirtoriC. GalliE. SirtoriA. Arnoldi + Article (author) -
Peanut allergic patients cross-react with lupin proteins : 34 clinic cases 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins 2009 A. ArnoldiD. RestaF. BrambillaE. Sirtori Conference Object -
Allergenic rections to lupin proteins : study of the cross reactivity 2009 A. ArnoldiE. Sirtori + Conference Object -
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Article (author) -
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali 2010 D. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali : messa a punto di un metodo in cromatografia liquida 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Cross-reactivity between peanut and lupin proteins 2011 SIRTORI, ELENAD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Lupino come fonte di proteine e peptidi per la prevenzione cardiovascolare 2011 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaE. Sirtori + Book Part (author) -
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi 2011 G. BoschinD. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Book Part (author) -
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile