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Integrated proteomic approach to highlight the differences in protein composition between L. albus and L. angustifolius
2007 F. O’Kane, E. Sirtori, F. Brambilla, A. Arnoldi
Application of shotgun proteomics with a HPLC-Chip system to the differential analysis of the major storage proteins in legumes
2007 F. Brambilla, D. Resta, I. Isak, G. Boschin, F. O’Kane, E. Sirtori, M. Zanotti, A. Arnoldi
Parameters for the evaluation of the thermal damage and nutraceutical potential of lupin-based ingredients and food products
2007 A. Arnoldi, D. Resta, F. Brambilla, G. Boschin, A. D’Agostina, E. Sirtori, F. O’Kane
Applicazione della proteomica shot-gun all’analisi di alimenti funzionali di proteine vegetali.
2007 A. Arnoldi, G. Boschin, D. Resta, F. O’Kane, E. Sirtori, F. Brambilla
Effect of processing parameters on L. angustifolius protein isolate: biochemical and biological approaches
2008 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, C. Zacherl, A. Arnoldi
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile
2008 E. Sirtori, F. O’Kane, F. Brambilla, A. Arnoldi
L. angustifolius vs L. albus : a combined chromatographic and electrophoretic analysis to highlight the differences in protein profile
2008 F. O’Kane, E. Sirtori, F. Brambilla, A. Arnoldi
Functional foods for dyslipidaemia and cardiovascular risk prevention
2009 C.R. Sirtori, C. Galli, J.W. Anderson, E. Sirtori, A. Arnoldi
Peanut allergic patients cross-react with lupin proteins : 34 clinic cases
2009 E. Sirtori, D. Resta, H.J. Wichers, H.F.J. Savelkoul, A. Arnoldi
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins
2009 E. Sirtori, D. Resta, I. Isak, A. Arnoldi
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins
2009 A. Arnoldi, D. Resta, F. Brambilla, E. Sirtori
Allergenic rections to lupin proteins : study of the cross reactivity
2009 A. Arnoldi, H.J. Wichers, H.F.J. Savelkoul, E. Sirtori
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius
2010 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, C. Zacherl, A. Arnoldi
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali
2010 G. Boschin, E. Sirtori, G. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi
2010 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, A. Arnoldi
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali
2010 M. Locatelli, C. Garino, J.D. Coisson, M. Arlorio, D. Resta, E. Sirtori, A. Arnoldi
Valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali : messa a punto di un metodo in cromatografia liquida
2010 G. Boschin, E. Sirtori, G. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi
Cross-reactivity between peanut and lupin proteins
2011 E. Sirtori, D. Resta, A. Arnoldi, H.F.J. Savelkoul, H.J. Wichers
Lupino come fonte di proteine e peptidi per la prevenzione cardiovascolare
2011 A. Arnoldi, G. Boschin, S. Greco, D. Resta, G. Scigliuolo, E. Sirtori
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi
2011 G. Scigliuolo, G. Boschin, D. Resta, E. Sirtori, A. Arnoldi
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