LO FARO, ALFREDO FABRIZIO FRANCESCO
LO FARO, ALFREDO FABRIZIO FRANCESCO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Production of melatonin and other tryptophan derivatives by Oenococcus oeni under winery and laboratory scale
2020 D. Fracassetti, A.F.F. Lo Faro, S. Moiola, M. Orioli, A. Tirelli, M. Iriti, I. Vigentini, R. Foschino
Development and validation of a method using ultra performance liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry for determination of zoledronic acid concentration in human bone
2019 A.F. Lo Faro, R. Giorgetti, F.P. Busardò, G. Lodi, V. Martini, A. Pispero, M. Iriti, E.M. Varoni
Il contributo dei batteri lattici per la presenza di melatonina nel vino rosso
2019 D. Fracassetti, I. Vigentini, A.F.F. Lo Faro, R. Foschino, A. Tirelli, M. Orioli, M. Iriti
Assessment of tryptophan, tryptophan ethylester, and melatonin derivatives in red wine by SPE-HPLC-FL and SPE-HPLC-MS methods
2019 D. Fracassetti, I. Vigentini, A.F.F. Lo Faro, P. De Nisi, R. Foschino, A. Tirelli, M. Orioli, M. Iriti
Melatonin treatment in patients with burning mouth syndrome: A triple-blind, placebo-controlled, crossover randomized clinical trial
2018 E.M. Varoni, A.F.L. Faro, G. Lodi, A. Carrassi, M. Iriti, A. Sardella
ZOLENDRONATE E ALENDRONATE DOSING IN BONE SEQUESTRA FROM BISPHOSPHONATE-RELATED OSTEONECROSIS OF THE JAWS: A MULTICENTER OBSERVATIONAL STUDY
2017 A.F.F. LO FARO
Anticancer Molecular Mechanisms of Resveratrol
2016 E. Varoni, A.F.F. LO FARO, J. Sharifi Rad, M. Iriti
Asfissìe da gas inerti: criticità delle procedure autoptiche e delle analisi tossicologiche Ile morti da inalazione di elio, argon e azoto
2016 G.M. Bertelle, A. Battistini, A.F. Lo Faro, R. Zoja