FABRIZIO, VINCENZO
FABRIZIO, VINCENZO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Set-Up of Bacterial Cellulose Production From the Genus Komagataeibacter and Its Use in a Gluten-Free Bakery Product as a Case Study
2019 I. Vigentini, V. Fabrizio, F. Dellaca, S. Rossi, I. Azario, C. Mondin, M. Benaglia, R. Foschino
The vintage effect overcomes the terroir effect : a three years survey on the wine yeast biodiversity in Franciacorta and Oltrepò Pavese, two Northern Italian vine-growing areas
2015 I. Vigentini, G. De Lorenzis, V. Fabrizio, F. Valdetara, M. Faccincani, C.A. Panont, C. Picozzi, S.A. Imazio, O. Failla, R. Foschino
Heat inactivation of wine spoilage yeast Dekkera bruxellensis by hot water treatment
2015 V. Fabrizio, I. Vigentini, N. Parisi, C. Picozzi, C. Compagno, R. Foschino
Yeast DNA recovery during the secondary fermentation step of Lombardy sparkling wines produced by Champenoise method
2015 R. Foschino, G. De Lorenzis, V. Fabrizio, C. Picozzi, S. Imazio, O. Failla, I. Vigentini
Valorizzazione delle D.O.C.G. Franciacorta ed Oltrepò Pavese metodo classico mediante impiego di lieviti autoctoni per il miglioramento delle produzioni e come marcatori di tipicità
2012 R. Foschino, I. Vigentini, G. De Lorenzis, C. Picozzi, S. Barrera Cardenas, V. Fabrizio