BALDIN, FEDERICA
BALDIN, FEDERICA
Universita' degli Studi di MILANO
Endopolygalacturonase Gene Polymorphisms : Asset of the Locus in Different Peach Accessions
2017 S. Morgutti, N. Negrini, A. Ghiani, F. Baldin, D. Bassi, M. Cocucci
Pathologic and Environmental Studies Provide New Pathogenetic Insights Into Ringtail of Laboratory Mice
2015 C. Recordati, S.M. Basta, L. Benedetti, F. Baldin, M. Capillo, E. Scanziani, A. Gobbi
A possible diagnostic use of the polymorphisms individuated in the endoPG gene sequences in different peach genotypes
2015 S. Morgutti, N. Negrini, A. Ghiani, F. Baldin, M. Cocucci
Caratterizzazione preliminare della regione promotrice del gene Pp-endoPG in genotipi di pesco Non Melting, Melting e Slow Melting
2011 F. Baldin, N. Negrini, S. Morgutti, A. Ghiani, F.F. Nocito, D. Bassi, M. Cocucci
Melting of ‘Big Top’ Nectarine Fruit : Some Physiological, Biochemical, and Molecular Aspects
2011 A. Ghiani, N. Negrini, S. Morgutti, F. Baldin, F.F. Nocito, A. Spinardi, I. Mignani, D. Bassi, M. Cocucci
Study of some biochemical and molecular mechanisms involved in the regulation of peach ripening and softening
2010 F. Baldin, A. Ghiani, N. Negrini, S. Morgutti, F.F. Nocito, I. Mignani, D. Bassi, M. Cocucci
Changes in the Expression of Genes Involved in Ethylene Signalling in Peach Fruits with Different Flesh Texture and Softening Patterns
2010 A. Ghiani, F. Baldin, S. Morgutti, N. Negrini, F.F. Nocito, I. Mignani, D. Bassi, M. Cocucci
STUDY OF BIOCHEMICAL AND MOLECULAR MECHANISMS INVOLVED IN THE REGULATION OF RIPENING IN THE CLIMACTERIC PEACH (PRUNUS PERSICA L. BATSCH) FRUIT
2010 F. Baldin
Expression pattern of genes involved in ethylene signalling in Melting-Flesh and Non-Melting Flesh peaches
2009 F. Baldin, A. Ghiani, N. Negrini, S. Morgutti, F.F. Nocito, D. Bassi, M. Cocucci
La nettarina ‘Big Top’ a fenotipo con ammorbidimento rallentato : confronto con pesche Melting Flesh e Non Melting Flesh in relazione ad alcuni aspetti legati al signalling etilenico
2009 F. Baldin, A. Ghiani, N. Negrini, S. Morgutti, F.F. Nocito, I. Mignani, D. Bassi, M. Cocucci
Effetto di un antagonista dell’etilene sul signaling etilenico e l’espressione di geni chiave del softening in frutti di pesco
2009 F. Baldin, A. Ghiani, N. Negrini, S. Morgutti, F.F. Nocito, I. Mignani, A. Spinardi, D. Bassi, M. Cocucci
Preliminare caratterizzazione biochimico-molecolare di frutti di Prunus persica cv. ‘Big Top’ : confronto con frutti ‘Stony Hard’
2008 A. Ghiani, F. Baldin, N. Negrini, S. Morgutti, I. Mignani, A. Spinardi, D. Bassi, M. Cocucci
Preliminare caratterizzazione molecolare della nettarina (P. persica) ‘Big Top’ : specificità nel confronto con frutti di pesca a fenotipo ‘Stony Hard’
2008 A. Ghiani, F. Baldin, N. Negrini, S. Morgutti, M. Cocucci
Lack of softening and ethylene production in ‘Oro A’ NMF peach fruits : a case of study
2008 F. Baldin, A. Ghiani, S. Morgutti, N. Negrini, F.F. Nocito, I. Mignani, D. Bassi, M. Cocucci
Melting-Flesh and Non-Melting Flesh peaches : possible differences in their ability to transduce the ethylene signalling
2008 A. Ghiani, F. Baldin, N. Negrini, S. Morgutti, I. Mignani, D. Bassi, M. Cocucci