PARATTE, RICHARD

PARATTE, RICHARD  

Universita' degli Studi di MILANO  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Effect of administration of live Saccharomyces cerevisiae on milk production, milk composition, blood metabolites, and faecal flora in early lactating dairy goats 2007 A.V. StellaR. ParatteL. ValnegriG.L. CigalinoG. SonciniV. Dell’OrtoG. Savoini + Article (author) -
Con il lievito di birra le lattifere migliorano le produzioni 2004 V. Dell'OrtoR. ParatteM. InnocentiG. Savoini + Article (author) -
Structural patterns of swine ileal mucosa following L-Glutamine and nucleotide administration during the weaning period and histochemical and histometrical study 2004 C. DomeneghiniA. Di GiancamilloG. SavoiniR. ParatteV. BontempoV. Dell'Orto Article (author) -
Oral feeding with L-glutamine and nucleotides: Impact on some GALT (gut associated lymphoid tissue) parameters and cell proliferation/death rates in weaning piglets 2003 Di Giancamillo A.Domeneghini C.Paratte R.Dell'Orto V.Bontempo V. Article (author) -
Detection of Cross-contamination in Feedstuffs : presence of Constituents of Animal Origin 2003 L. PinottiF. BellagambaR. ParatteG. SavoiniV. Dell’Orto Article (author) -
Valorizzazione delle fonti proteiche vegetali : il caso della soia GM 2002 L. PinottiR. ParatteA. BaldiG. SavoiniV. Dell’Orto Article (author) -
Le contaminazioni crociate nei mangimi: presenza di costituenti di origine animale 2002 L. PinottiBellagamba F.Paratte R.Savoini G.Dell’Orto V. Article (author) -
Plant extracts to transition cow : effects on production, reproduction, metabolism and immune response 2001 A. AgazziR. ParatteL. BonizziG. Savoini + Book Part (author) -