Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 61
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Development of quantitative mass spectrometric multiple reaction monitoring assay for major lupin allergenes 2008 D. RestaF. BrambillaG. BoschinA. Arnoldi + Conference Object -
Quantification of quinolizidine alkaloids in lupin seeds, lupin-based ingredients and foods 2008 D. RestaG. BoschinA. D’AgostinaA. Arnoldi Conference Object -
Evolution of isoflavones during the growth of plants of Lupinus albus 2008 A. D’AgostinaG. BoschinD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Quinolizidine alkaloids in seeds of lupin genotypes of different origins 2008 G. BoschinD. RestaA. D'AgostinaA. Arnoldi + Article (author) -
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus 2008 A. D’AgostinaG. BoschinD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
A label-free internal standard method for the differential analysis of bioactive lupin proteins using nano HPLC-Chip coupled with Ion Trap mass spectrometry 2009 F. BrambillaD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius investigated by different approaches 2009 A. ArnoldiD. RestaF. Brambilla + Conference Object -
Peanut allergic patients cross-react with lupin proteins : 34 clinic cases 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins 2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins 2009 A. ArnoldiD. RestaF. BrambillaE. Sirtori Conference Object -
The tocopherol content of different legume crops 2009 G. BoschinD. RestaA. Arnoldi Conference Object -
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Article (author) -
Proteomica “shotgun” per l’analisi differenziale delle proteine bioattive di lupino 2010 D. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Conference Object -
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
I legumi come fonte di tocoferoli 2010 G. BoschinD. RestaA. Arnoldi Conference Object -
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi 2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Sviluppo di un metodo in hlpc-ms per la quantificazione di proteine bioattive di lupino in miscele proteiche complesse 2010 D. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Conference Object -
The tocopherol content of different legume crops 2010 G. BoschinD. RestaA. Arnoldi Conference Object -
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali 2010 D. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali : messa a punto di un metodo in cromatografia liquida 2010 G. BoschinE. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Mostrati risultati da 21 a 40 di 61
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile