Sfoglia per Autore
Development of quantitative mass spectrometric multiple reaction monitoring assay for major lupin allergenes
2008 D. Resta, F. Brambilla, G. Boschin, M. Zanotti, A. Arnoldi
Quantification of quinolizidine alkaloids in lupin seeds, lupin-based ingredients and foods
2008 D. Resta, G. Boschin, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Evolution of isoflavones during the growth of plants of Lupinus albus
2008 A. D’Agostina, G. Boschin, D. Resta, P. Annicchiarico, A. Arnoldi
Quinolizidine alkaloids in seeds of lupin genotypes of different origins
2008 G. Boschin, P. Annicchiarico, D. Resta, A. D'Agostina, A. Arnoldi
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus
2008 A. D’Agostina, G. Boschin, D. Resta, P. Annicchiarico, A. Arnoldi
A label-free internal standard method for the differential analysis of bioactive lupin proteins using nano HPLC-Chip coupled with Ion Trap mass spectrometry
2009 F. Brambilla, D. Resta, I. Isak, M. Zanotti, A. Arnoldi
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius investigated by different approaches
2009 A. Arnoldi, D. Resta, F. Brambilla, C. Zacherl
Peanut allergic patients cross-react with lupin proteins : 34 clinic cases
2009 E. Sirtori, D. Resta, H.J. Wichers, H.F.J. Savelkoul, A. Arnoldi
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins
2009 E. Sirtori, D. Resta, I. Isak, A. Arnoldi
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins
2009 A. Arnoldi, D. Resta, F. Brambilla, E. Sirtori
The tocopherol content of different legume crops
2009 G. Boschin, D. Resta, A. Arnoldi
The effects of various processing conditions on a protein isolate from Lupinus angustifolius
2010 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, C. Zacherl, A. Arnoldi
Proteomica “shotgun” per l’analisi differenziale delle proteine bioattive di lupino
2010 D. Resta, F. Brambilla, M. Zanotti, A. Arnoldi
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali
2010 G. Boschin, E. Sirtori, G. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi
I legumi come fonte di tocoferoli
2010 G. Boschin, D. Resta, A. Arnoldi
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi
2010 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, A. Arnoldi
Sviluppo di un metodo in hlpc-ms per la quantificazione di proteine bioattive di lupino in miscele proteiche complesse
2010 D. Resta, F. Brambilla, M. Zanotti, A. Arnoldi
The tocopherol content of different legume crops
2010 G. Boschin, D. Resta, A. Arnoldi
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali
2010 M. Locatelli, C. Garino, J.D. Coisson, M. Arlorio, D. Resta, E. Sirtori, A. Arnoldi
Valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali : messa a punto di un metodo in cromatografia liquida
2010 G. Boschin, E. Sirtori, G. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile