FIORILLO, GIOVANNI

FIORILLO, GIOVANNI  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Glycemic index of some protein-free food products for individuals with non-dialysis-dependent chronic kidney disease 2025 Leone, AlessandroMenichetti, FrancescaCriscuoli, FrancaFiorillo, GiovanniRavasenghi, StefanoCasiraghi, Maria CristinaBertoli, Simona Article (author) -
Nutritional Characterization and Phenolic Profiling of Moringa oleifera Leaves Grown in Chad, Sahrawi Refugee Camps, and Haiti 2015 A. LeoneG. FiorilloF. CriscuoliS. RavasenghiL. SantagostiniG. FicoA. SpadafrancaA. BattezzatiA. SchiraldiS. Bertoli + Article (author) -
Plasma Bisphenol-A concentration and body fat distribution : a pilot study in an urban area 2013 S. BertoliA. LeoneA. SpadafrancaG. FiorilloS. RavasenghiL. VignatiA. Battezzati Conference Object -
Circulating salicylic acid and metabolic and inflammatory responses after fruit ingestion 2012 S. RinelliA. SpadafrancaG. FiorilloM. CocucciS. BertoliA. Battezzati Article (author) -
Circulating salicylic acid and metabolic and inflammatory responses after fruit ingestion 2009 S. RinelliA. SpadafrancaG. AlicandroG. FiorilloM. CocucciS. BertoliA. Battezzati Conference Object -
Circulating salicylic acid is related to fruit and vegetable consumption in healthy subjects 2007 A. SpadafrancaS. BertoliFIORILLO, GIOVANNITESTOLIN, GIULIOA. Battezzati Article (author) -
Measurement of salicylic acid in human serum using stable isotope dilution and gas chromatography-mass spectrometry 2006 A. BattezzatiG. FiorilloA. SpadafrancaS. BertoliG. Testolin Article (author) -
Measurement of DNA methylation using stable isotope dilution and gas chromatography-mass spectrometry. 2005 G.FiorilloI. TeruzziP. SenesiG. TestolinA. Battezzati + Article (author) -