SASSATELLI, ROBERTA
SASSATELLI, ROBERTA
Moralità dei consumi e teoria delle convenzioni. Scelta, autenticità e giustificazioni.
2024 R. Sassatelli, E. Arfini
Effectiveness of double-balloon enteroscopy-assisted endoscopic retrograde cholangiopancreatography (DBE-ERCP): A multicenter real-world study.
2023 E. Farina, P. Cantù, F. Cavallaro, V. Iori, E. Rosa-Rizzotto, M. Cavina, G. Tontini, N. Nandi, L. Scaramella, R. Sassatelli, R. Penagini, M. Vecchi, L. Elli
Il commiato
2022 E.A. G Arfini, F. Boni, R. Ghigi, R. Sassatelli
Good Food and Nice People : Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class
2019 F. Davolio, R. Sassatelli
Introduction : Food, Foodways and Italianicity
2019 R. Sassatelli
Italians and Food
2019 R. Sassatelli
Commoditization and consumption, choice and practice
2019 M. Keller, S. Maisonneuve, R. Sassatelli, A. Warde
Not a Matter of Fame: Constructing the Local as Brand Value
2019 E.A.G. Arfini, R. Sassatelli
Recognition and reception. On Pizzorno, identity and the mask
2019 R. Sassatelli
Il primo McDonald’s apre in Italia : 15 ottobre 1985
2019 R. Sassatelli
Capitalismo, consumi e sostenibilità
2019 R. Sassatelli
Sport e fitness
2018 R. Sassatelli
Corpo, genere e società
2018 R. Sassatelli, R. Ghigi
Body Projects: Fashion, Aesthetic Modifications and Stylized Selves
2018 R. Ghigi, R. Sassatelli
Genero y consumo : Lugares y mediaciòn, cuerpos y cultura material
2018 R. Sassatelli
Exercise and Fitness Spaces
2017 R. Sassatelli
Creating Value, Consuming Bologna : the Case of Degustibo
2017 R. Sassatelli, E. Arfini
Health, bodies and active leisure
2017 R. Sassatelli
Gary Alan Fine : From Small Groups to Peopled Ethnography
2017 C. Bassetti, R. Sassatelli
Prefazione alla edizione Greca
2016 R. Sassatelli