Sfoglia per Autore
Influence of dietary conjugated linoleic acid on growth, meat quality, lipogenesis, plasma leptin and physiological variables of lipid metabolism in rabbits
2002 C. Corino, J. Mourot, S. Magni, G. Pastorelli, F. Rosi
Effects of dietary fats on meat quality and sensory characteristics of heavy pig loins
2002 C. Corino, S. Magni, E. Pagliarini, R. Rossi, G. Pastorelli, L.M. Chiesa
Reattività al backtest ed accrescimento corporeo in suini durante i primi tre mesi di vita
2003 M. Faustini, E. Munari, V. Russo, G. Pastorelli, S. Scocca, D. Vigo
Effect of conjugated linoleic acid on meat quality, lipid metabolism and sensory characteristics of dry-cured hams from heavy pigs
2003 C. Corino, S. Magni, G. Pastorelli, R. Rossi, J. Mourot
Influence of dietary fat composition on fatty acid composition and sensory properties of dry-cured Parma ham
2003 G. Pastorelli, S. Magni, R. Rossi, E. Pagliarini, P. Baldini, P. Dirinck, F. van Opstaele, C. Corino
Effetti dell’integrazione con coniugati dell’acido linoleico (CLA) su suinetti sotto scrofa e nel periodo post svezzamento.
2003 D. Vigo, V. Bontempo, G. Pastorelli, E. Munari, M. Faustini
Differenti tipi di pavimentazione e di densità nel suino pesante: effetti alla macellazione
2003 G. Pastorelli, D. Vigo, C. Corino
Pig reactivity to backtest and growth during the first three mounths of life
2004 M. Faustini, E. Munari, V. Russo, G. Pastorelli, G.L. Restelli, S. Scocca, D. Vigo
Influence of dietary conjugated linoleic acids (CLA) and age at slaughtering on meat quality and intramuscular collagen in rabbits
2004 C. Corino, F. Filetti, M. Gambacorta, A. Manchisi, S. Magni, G. Pastorelli, R. Rossi, G. Maiorano
Dietary conjugated linoleic acid positively affects immunologic variables in lactating sows and piglets
2004 V. Bontempo, D. Sciannimanico, G. Pastorelli, R. Rossi, F. Rosi, C. Corino
L’acide linoléique conjugué (ALC ou CLA) en nutrition porcine
2005 C. Corino, G. Pastorelli, R. Rossi, M. Musella, J. Mourot
Influence of dietary conjugated linoleic acid and l-lysine on heavy pig performance and meat quality
2005 R. Rossi, G. Pastorelli, M. Musella, C. Corino
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry-cured Parma ham
2005 D.P. Lo Fiego, P. Macchioni, P. Santoro, G. Pastorelli, C. Corino
Il rilievo delle ulcere gastriche nel suino pesante italiano allevato in diverse condizioni di stabulazione
2005 G. Maffeo, A. Biella, E. Munari, G. Pastorelli, C. Corino, A. Riccardi, S. Scocca, G.L. Restelli, M. Faustini, D. Vigo
Inflence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit
2005 D.O. LO FIEGO, P. Macchioni, P. Santoro, R. Rossi, G. Pastorelli, M. Musella, C. Corino
Influence of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition and volatile compounds profile of heavy pig loin muscle
2005 G. Pastorelli, V.M. Moretti, P. Macchioni, D.P. Lo Fiego, P. Santoro, S. Panseri, R. Rossi, C. Corino
L’acide linoléique conjugué en nutrition porcine
2006 C. Corino, G. Pastorelli, V. Duard, R. Rossi, M. Musella, J. Mourot
Static spatial requirements of growing-finishing and heavy pigs
2006 G. Pastorelli, M. Musella, M. Zaninelli, F. Tangorra, C. Corino
Influence of Verbascoside on lipid profile in weaned piglets
2007 C. Corino, S. Cannata, M. Musella, G. Pastorelli, R. Rossi
Growth performance and oxidative status in piglets supplemented with verbascoside and Teupolioside
2007 C. Corino, R. Rossi, M. Musella, S. Cannata, G. Pastorelli
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile